2009 om 8 timmar och 20 min

Nu sitter jag här och har precis duschat och gjort mig klar. Lite tidigt kanske men resten av familjen ska ju med göra sig klar så det kanske ändå inte är så tidigt. Anyway så bär det av till Svedala kl 17:00 för att fira nyår. Det ska faktiskt bli ganska kul men det brukar ju vara ganska stelt i början även om vi känner varandra. Men så är det väl överallt.

Ja nyårs löften då! Jag har samma löfte som alltid annars och som alla andra. Att sluta äta godis och träna oftare. Jag brukar typ aldrig klara det men man kan ju alltid hoppas på det bästa. Har ni några nyårslöften ?? =)


Nyårs afton

Ja idag har det hänt en hel del eller egentligen igår för klockan har slagit över till nyårs afton. Men i alla fall så började det med att stiga upp för att åka in till Malmö med brodern, broderns flickvän och pappa. Vi skulle typ göra lite allt möjligt där inne. Bl.a. handla färg till mitt rum, sängbord till mitt rum, brodern handlade playstation mm. Sen när vi kommer hem så blir det lite data. Försöker få rätt på min blogg som nu ser helt okej ut men är inte riktigt nöjd.

Sen blev jag sugen på att se film så då gick vi upp och hyrde en. Brudens bästa man blev det och den var väl bra men ingen toppenfilm. Efter vi hade sett den filmen så blev det Mamma mia. Känns som jag tittar på den varenda dag nu men det gör jag inte men den är riktigt bra ! Ja och nu sitter jag här, får väl snart gå och lägga mig =)


Sorry !!

Ja förlåt att min blogg är som den är just nu ! Men det får ni stå ut med för det kommer ta en liten stund innan jag ändrar den. =)

Även en knäckt nöt är en nöt ?? Right ??


Blogg !!

Vet ni vad jag har kommit på !!?? Att det är roligt att ha blogg !! Alla borde ta och skaffa sig en blogg !! Fast det är dåligt att man behöver hålla på med massa koder och sånt om man vill ändra något. Men det får väl gå. Jag har ju inte så mkt att välja på precis eller joo jag kan ju ta och börja om på en annan sajt men det orkar jag inte !! :-)


Måndag & Sommarlängtan

Ja har precis kommit hem nu var hos Elin & Linnéa och sjöng singstar. Vi kanske tog i lite mer än man ska .. så ni kan ju föreställa er hur det lät !! Ja dessutom så har det kommit lite snö med idag men bara pyttelite. Synd att det inte la sig men ändå inte ... för jag vill ha sommar !! Så därför lägger jag upp en sommar bild !! Jaa och sen när man kommer hem sitter brodern och hans flickvän och kollar på mamma mia !! Den är så bra !



Hej !!

Ja detta är då mitt första blogginlägg !! Fan vad jag är smart som räknade ut det alldeles själv !! ;) Men i alla fall så får vi väl se vad det blir av denna bloggen !! Hoppas den blir bra även om ingen läser den :P

RSS 2.0