Stressigt

Detta får gå undan för sen måste jag packa och duscha och allt sånt. Tror inte jag kommer hinna men fattar inte varför jag sitter här då. Men det är något speciellt med datan. Den har värsta dragningskraften. I alla fall blir det jobb i Gislöv över helgen så kommer hem på Söndag natt. Sen är jag ledig som jag redan kanske har skrivit. Men det ska bli så skönt så jag kan lika bra skriva det två gånger. Men jag är inte ledig för evigt typ bara en och en halv vecka. Sen blir det jobb igen och sen är jag typ ledig till skolan börjar. Skönt =)


Det blir bara en massa gamla bilder för orkar inte ta nya är ändå så jävla ful. :)

Hur lyckas man ??
Fler bilder: www.Clarklittle.com

Back

Nu är jag hemma igen. Tiden flyger på som om det vore en raket eller något. Bara två dagar kvar av Juli sen är det Augusti och det gillas inte. Imorgon bär det av till Gislöv och jobb den helgen. Men sen är jag ledig hela nästa vecka och det är härligt. För övrigt borde jag gå upp och rensa lite i mitt rum och packa upp mina grajer men vem orkar det egentligen. Men man måste väl. =)


Ses på onsdag

För nu blir det:
Saturday night


Y-town

Ystad idag och hela stan var full av turister. Ganska coolt att dom åker till Ystad men måste alla samtidigt ..  gillas inte med så mycket folk. I alla fall hittade jag bara en T-shirt på JC. Inget annat. Kollade efter shorts men det ville sig ikke. Nu ska jag spela lite Sims sen är det väl dags för mad. Och imorron bär det av till Tingsryd. Där blir det jobb (såklart). Men ska stå i glassvagnen så det ska bli lite kul för har aldrig gjort det. Shit hur ska detta gå. Jag börjar redan bli nervös. Haha. Men det blir säkert jätte bra =)
Hej

Idag har det blivit ännu en sovarborthalvadagen dag. Men det är ganska skönt ändå. I alla fall så har det väl blivit sims idag och sen kom gäster nu på kvällen. Vilket var trevligt värre. Inte så ofta vi träffar dom så det var kul. Imorgon bär det av till Ystad för att se vad storstaden har att erbjuda. Hoppas att jag hittar något trevligt. Så får väl ta och göra sängen sällskap nu så att jag kommer upp i tid imorgon. =)
Ge mig !!!

CASALL BAG+GLOVE III BLACK / WHITE


Lite långt blev det kanske

Har precis klippt gräset och stinker typ bensin eller vad man ska säga det. Så ska när som helst hoppa in i duschen. Men jag tycker att man drygar alltid sig när man ska in i duschen. Det är jätte skönt att duscha men jag orkar inte pallra mig in där. Men för eller senare så. Annars har det inte hänt mycket idag. Jag åt världens konstigaste frukost men är någon förvånad när det gäller mig ?? Jag skulle göra sån macka i ugnen så brukar jag ha skinka ost och typ tomat. Men så hade vi ingen tomat hemma så det blev vindruvor istället och sen tog jag på lite majonäs med bara för att jag skulle känna mig onyttig. Men det var inte så äckligt som jag förväntade mig. Det var helt okej .. men inget jag gör om. =)


En gammal bild :)


Gårdagen i bilder
Jaa det var min dag ;)


Yesterday

Igår så skulla Linnéa och jag fotta solnedgången. Men jag kan ju säga att det blev inte särskilt lyckat. För det blev inga bra bilder och sen när vi skulle gå tillbaka var det helt igen växt på stigen så vi var dungsura när vi kom fram och det plaskade i skorna. Det är sånna stunder som man verkligen älskar livet. Även om det inte blev några bra bilder får ni i alla fall stå ut med dom. =)


Back

Yeeh .. Äntligen hemma igen. Man uppskattar verkligen allt mycket mer när man har varit ute på vift ett tag. En riktig säng och en dusch som vattnet rinner ut. Ström utan att man har gått och slitit på någon jäkla kabel. Ni förstår säkert precis. Men i karlshamn där jag var sist så var man uppe på natten och sov på dagen så måste gå och lägga mig nu så jag får rätt på saker och ting. Man kan ju inte sova bort hela dagen när man är hemma.
Bloggpaus

Bloggpaus tillbaka den 21/7

Såg ni - inte jag

Jag missade såklart det sista talet till MJ .. men var tvungen att se det på internet och fy fan vad hemskt. Det sprutar fortfarande. Det bara rinner. Undra när det ska sluta.

Work Work Work

Har verkligen inte bloggat på länge men det är för jag har jobbat sen i onsdags. Först i Hörby och sen i Jonstorp. Men nu ska jag var hemma några dagar sen åker jag iväg igen i typ två veckor så därför tänkte jag ta en blogg paus. Men jag ska i alla fall blogga imorgon med. Allt flyter väl på som vanligt. Tiden går alldeles för fort och det gillas inte alls. Blir helt ledsen bara jag tänker på det. När som helst börjar skolan igen och jag har inte hunnit vila upp mig men för väl ta och göra det. Fast vi börjar om en månad typ så lite tid är det ju faktiskt kvar :)


Ibland skiter jag i vad jag gör och det är nog då livet är som härligast. Orka bry sig vad man gör eller hur man ser ut bara var dig själv.


Back to the 80´s

Mobba inte mig men det är faktiskt bra text och alla lyssnade väl på dom när man var liten.


DÅ:NU:RSS 2.0