Jag är sugen på



och ..


Strawberry plock

Idag skulle DTM cykla och plocka jordgubbar i Västra Vemmenhög.  Men när vi kom fram så stod där bara en låda jordgubbar på ett bord och vi bara jaha. Så ringde vi på en klocka så kom där ut en konstig dansk .. han bara du behöver inte ringa .. bara lägga pengar och tag. Men jaja han var ganska blåst men det är skönt att man bor i ett land där folk tror på varandra. Jaa sen skulle vi sätta oss och äta jordgubbarna och då trilla jag med cyklen och alla jordgubbar så det blev ändå självplockning ;)




You so 2000 and late

Det är verkligen på sommaren som man lever livet. Idag skulle Linnéa, Elin och jag plocka jordgubbar egentligen men det blev för dåligt väder så vi åkte in till malmö istället. Och för en gångskull hittade jag lite kläder. Men orkar inte berätta men blev några tröjor och sånt. Letade efter shorts med men såklart hittade jag inga sånna. Imorgon blir det Strawberry plock. Men ha det så kul. Jag tror inte det blir blogginlägg på några dagar nu.




Grey's Anatomy . . Spoilervarning !!



I sista avsnittet var det hemskt när man trodde att båda dog men det är inte riktigt sant. Saningen är faktiskt den att en  överlever. Jag tänker inte berätta vem. Jo det är klart jag ska berätta vem det är så att Izzie överlever mot alla odds. Men George där emot får säga tack och hej till sina kollegor.

Dålig

Jag är jätte dålig på att blogga men dagarna typ bara flyger iväg nu. Nu sitter jag inne vid datan fast att det är typ 30 grader ute men har inte suttit här på år och dar känns det som. Dom senaste dagarna har det varit jobb inne i Ystad. Men blev massor av klydd igår så fick stänga en timme innan för strömmen gick och någon gubbe skällde ut oss. Men sen fick vi veta att han hade druckit ganska mkt så då sket vi i han. Så kunde inte städa vagnen och så. Så det ska Christoffer och jag ner göra om han vaknar någon gång. Vilket han inte verkar göra.

Sen händer det massor grajer i veckan så blir nog inte så mycket bloggande. Det blir Malmö och jordgubbsplock dom första två dagarna sen blir det jobb resten av veckan. Härligt. Haha =)


Vila i fred !!

Beat it


The king of pop is gone ... forever

Det kan inte vara sant. Jag trodde inte på det. ... jag tror inte på det. Det kommer ta tid att få in det i mitt huvud men Michael Jackson är död. Han är borta.

michael-jackson-thriller.jpg michael jackson image by cutiewitabooty0492

Aaaaahh . . . Skit också

Hade precis skrivit ett inlägg så försvinner allting. Blir man inte glad eller blir man inte glad. Anyway så handlade det om att jag ville hitta på något kul för är trött på att bara jobba hela dagarna långa. Men nu ska jag duscha och sen ska jag sova. Jag ska sova tills jag vaknar av mig själv för en gångs skull. Jag ska inte heller få någon ångest för det och det ska bli så skönt så god natt.

Wet ikke vad jag ska skrive

Jag vet inte vad jag ska skriva men ändå så måste jag skriva för det känns som det. I alla fall blir det jobb fram till på Lördag och sen lugnar det ner sig unders söndag och måndag. Eller något .. tror i alla fall det blir jobb på onsdag eller torsdag igen. Dagarna då jag är ledig ska jag bara njuta av sommarlovet och ha allmänt trevligt. =)


När man ser bilder ifrån vintras uppskattar man verkligen sommaren mer. :)


Det är nu man ska njuta av livet ...




Man lever bara en gång =)


Sommmmmmaren är älskad

Idag har det bara blivit stek och vila ut sig efter helgen. För imorgon är det dags igen. Nu i en stad ännu närmare. Det blir lugna tider. Kvällen passar mig utmärkt. Sen kanske man får se E&L som man inte har träffat på år känns det som. Men nää om man skulle gå till sängen nu. Kommer inte på mer att skriva. Mer än att sommarlovet går föör fort för min smak. Det har gått typ en vecka och jag har massor kvar att göra men jag hinner nog. Nu ska vi inte tänka på framtiden. Vi lever i nuet. =)








Glad midsommar

Jag jobbade hela midsommar men blev ändå lite kort firande efter vi hade stängt vid midnatt. Trevligt :)


Dagen som man gjorde något

Idag känner verkligen att jag är i full fart och ska göra någon nytta. Jag har precis rensat garderoben och det blev en bra hög som jag kastar ut. Skönt att äntligen bli av med det. Sen har jag även packat till jobb i helgen. Det är midsommar jag vet men men. Man har vant sig vid denna tiden. Nää nu ska jag göra lite till nytta. Jag ska klippa gräset. Haha ;)

Pöösss



SOOOOOOOOOMMMMARRR =)

Klaart !!

Längtar redan :)


I löööööve it

Det är typ 24 grader ute och solen steker. Men har varit ute hela dagen så kände för att gå in lite nu. Parapapapapa dunkar ur högtalarna och Johan är happy för att livet lever just i denna stund. Sommar !!! =)




Summertime

Igår så åkte DTM in till Ystad för att kolla på bio. Vi såg Baksmällan och den var skit rolig. Haha jag skrattade hur mycket som helst. Ni borde verkligen se den alla som inte har sett den. Den får 5 av 5 toasters. Sen när vi skulle gå tillbaka igen till tåget så var det helt lungt och somrigt. Det var så härligt. Jag älskar Ystad på sommaren det är så mysigt där. :)


Sommarlov !!

Kan man annat än älska sommarlov ??

Öland

Egentligen finns det inte så mycket att säga. Det var långt dit i alla fall och varmt. Shit vi körde bil utan AC och den solen. Jaa man ska ju inte klaga men till slut var men tvungen. Men samtidigt var det ganska skönt. När vi väl kom fram var det trevligt värre och jag vill ha en björn. De ser ut att vara så härliga. Så när jag fyller 16 ska jag önska mig en björn. Så är det bara. Här kommer lite bilder. Kan inte lägga upp så många för dom är konstiga. Ni kommer aldrig gå in på min blogg mer då. ;)




Krokodiler är fan coola. Fast ganska läskiga med när dom ligger och tittar så på en. Men tror den anfaller vilken sekund som helst. ;)

Härliga !!! Ge mig !!! :)

Haha så mäktig !! :)

Den här apan ville aldrig bli fotad ;)

Apor är coola. När man stod och kollade på dom var dom precis som människor. Läskigt värre.

Ååhh det var så synd om denna åsnan. Den stod ensam i ett hörn och när vi kom dit började den skrika och springa rundor.

Vattenlandet var det roligaste på hela stället. =)

Tack och hej leverpastej =)

Sommaren är här !!

Haha jaa idag har jag varit med familjen på Ölands djurpark. Men nu är jag ganska trött så orkar inte berätta om det men berättar om det imorgon. Men det var varmt i alla fall och vi badade men kanske lite för kallt för det. Fast ja man frös inte ihjäl mer än när man stod still. ;)

Puss och kram SOMMMAR !!!

Var är sommaren ??

Alla undrar !! Även jag !! Därför svara jag !! Den är påväg men den är försenad den kommer lagom till midsommar =)

Puss och kram skumbanan


Ingen bra start

Idag vaknade jag ungefär halv ett och jag blev nästan förbannad på mig själv. Okej då jag gillar och sova länge men snälla halv ett .. det känns lite länge. Men det var inte så mycket att göra åt det så jag sprang upp ur sängen för att snabbt göra mig klar och nu är jag klar. Nu väntar jag bara på Elin sen ska vi nog hitta på något. =)

Glad sommar !!



Det är ikke lätt att hitta en något sådär seriös bild på oss. Men denna får duga. Det finns mycket värre.

Sommarlov !!!!!!

Nu är det då sommarlov och även om jag känner efter så känns det inte som sommarlov. Det är knappt kul att ha sommarlov. Det hade inte gjort mig att gå till skolan på måndag bara vi inte skulla haft lektioner vi kunde ju bara träffas. Haha vilken bra skola. Jaja tur att där är ett år kvar men det går snabbt men ska försöka njuta av det och ha skit kul med 8G/9G. För sen är det slut. Men det tänker vi inte på nu det tar vi sen. Det är fortfarande skit väder ute men det ska bli bättre men inte precis sommar. Men men det kommer jag lovar att det inte kommer vara såhär hela sommaren =)

Puss och kram skumbanan



Haha kolla så fint väder det var här. Till och med ankorna solade ;)


Nu smäller det

Hej ! Nu sitter jag i bilen på väg dit. Alltså till skolavslutningen. Det regnar och blåser men det är väl trevligt. Haha eller inte. Hoppas detta funkar nu . . . Jag har faktiskt aldrig bloggat såhär innan. Men nä då är det väl dags vi ses :-)

Då är det snart dags



Jaa och sommarlovet börjar imorgon. Det känns ganska sjukt men samtidigt ska det bli ganska skönt. Sen går jag i nian. Shit alltså det känns som jag började sjuan igår. Men men sen är man väl vuxen. Haha kanske inte riktigt. Och det fick bli en bild på Elin & Linnéa för att det kommer halva av mitt sommarlov att bestå av. =)

Puss och kram skumbanan

Whenever I hear that sound


Nära nära , väldigt nära

Nu börjar det närma sig rejält. Jag längtar inte precis men det ska ändå bli skönt. Men idag har vi i alla fall kollat på film hela dagen. Fast egentligen skulle vi bada men det blev bara inte så. Så vi slutade typ halv 12 eller något och då gick jag och några kompisar och åt Pizza. Trevligt värre. Och sen är jag hemma nu och försöker hitta några kläder men jag ger fan upp. Jag kommer inte till skolavslutningen imorgon. För jag har inga kläder. =(

Puss och kram skumbanan

Onsdag

Onsdag idag och jag är ledig eller ja hela vår klass är ledig. Alla andra ska typ till Bakken eller Tosselilla eller något sånt kul nää men vi får stanna hemma. Fast det är ganska skönt det med. I alla fall så fick jag en tanke på att rensa garderoben men den försvann ganska snabbt igen. Jag orkar verkligen inte .. så istället ska jag in i Sims världen. =)

Puss och kram skumbanan

11 ut och 1 in

Jaa nu sitter jag och raderar alla the sims 2 för att sen installera the sims 3. Fast har inte fått det ännu men hoppas jag får det. Fick det i present på min födelsedag i februari så hade dom förbeställt det men nu verkar det vara klydd för skulle få det när det kom ut men får väl se. Det löser nog sig. =)

Puss och kram skumbanan


Nu är det äntligen gjort ...

.... men det tar ju sånn tid innan den kommer.


Kul ??

Idag är det söndag och man brukar skriva att palla skolan och sånt men det ska faktiskt bli roligt med skola. Nu sista veckan är det ganska roligt för man har inga läxor och sånt. Eller jaa det vet jag inte men vi hoppas att vi inte får några. Sen på torsdag är det Annorlunda dag som dom kallar det för då är där inga stolar kvar i skolan utan alla är i hallen där vi har skolavslutning. Så vi ska vara på badet men jag kan inte bada för mitt öra så får väl hitta på något annat. Jag vill dessutom inte så det är inga problem ;)

Puss och kram skumbanan


I taket lyser stjärnorna

Jaa igår såg jag denna filmen med Elin och Linnéa. Den är var väl ganska bra. Verkligt filmat och Svensk så man kände verkligen igen sig för det var ju sånna i vår ålder. I alla fall 2/5 toasters för att mitten var sådär men början och slutet var bra =)

Puss och kram skumbanan






Dagen då sommarlovet kändes

I fredags så märktes det att sommarlovet snart är här. Det började med en So:lektion som inte var så seriös fast ändå. Det låter lite konstigt men vi gick igenom lite om gymnasiet. Jag vet inte riktigt vad jag vill läsa Samhälle eller Handel känns det som det kommer bli. Men ett halvår kvar att tänka så det löser sig nog.

Efter det var det dags för årets sista slöjdlektion och det var en ovanligt seriös lektion. Haha annars brukar vi fjanta oss ganska mycket och vi fick reda på att vi ska byta slöjdlärare igen. Jag tror det blir tredje bytet nu men det gör inte så mycket bara vi inte får någon som är helt sjuk i huvudet.

Sen så var det dags för sista lektionen och det var Svenska. Den var ganska rolig vi bara skulle utvärdera lite medans vi fick reda på våra betyg. Jag blev jätte lycklig när jag fick reda på våra betyg för hade nått mitt mål. Så nu vill jag bara ha reda på resten av betygen. Hur jag ska klara dettta i nian sen får vi ta efter sommarlovet ;) Haha nu måste jag sluta skriva innan ni har fastnat i skärmen. =)

Puss och kram skumbanan


Haha va fan är detta för bild ??

Fredag

FREDAG !!! FREDAG !!! FREDAG !!!  FREDAG !!! FREDAG !!!  FREDAG !!! FREDAG !!! FREDAG !!! FREDAG !!!

En bild


Torsdag

Och torsdagen började med operationen som gick som den skulle. Hade ont i armen efter åt för dom hade stuckit in lite saker men det håller på att gå bort nu. Men så fick jag ont i örat istället så jag tog en Alvedon men det verkade inte hjälpa. Men det går väl bort av sig själv då. Efter operationen stack vi och åt. Sen in om ONOFF för att kolla på mobil och nu har jag bestämt mig men beställer typ den på måndag. Sen blev det lite andra ärende innan vi åkte hem och sen har jag barat tagit det lungt framför tv:n.

Men nu har jag inte mer att skriva så vi höres =)

Sista

Jaa sista innan jag ska sova .. men måste först duscha. Åhh vad jag hatar det .. har redan duschat 2 gånger idag men måste duscha med sån svamp för annars vill doktorn inte ta i mig. Va fan tror han att jag är äcklig eller ?? Okej det är jag kanske men det skiter jag i. Sen måste man duscha imorgon bitti med .. min hud kommer torkas ut innan jag fyller 18. Kommer gå där med helt uttorkad hud så det ser ut som jag har "hudmjäll" eller något. Men jag är ren som en nötkärna och det borde alla veta det är därför jag skriver det på min väldigt intressanta blogg =)

Puss och kram nu ska jag piss duscha

Runaway

The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work

Den är bra den låten och spotify är med bra. Dagen har varit helt okej. Inga större prov och så utan allting var typ igår eller imorgon. Igår hade vi ett matteprov och en faktauppsats. Vi hade faktauppsatsen på morgonen .. så hann inte jag skriva färdigt och man fick inte skriva mer så blev helt nervös om jag skulle bli godkänd men sen idag så sa hon att det hade gått bra så lite lugnare. Haha.

Imorgon blir det ingen skola för min del. Hade velat för kommer missa lite nödvändiga grajer och så skulle det ätas frukost men det sket sig. Jaja ska i alla fall till doktorn imorgon och bli opererad. Ingen större dom ska bara ta ut ett rör ur mitt öra. Har gjort det typ två gånger innan så det är nog lungt. =)

PUSSOCH KRAMFLUMBANAN


Datan och jag

Det går inte riktigt ihop .. jag blir så förbannad när det här skitet inte fungerar. Det vill aldrig som jag vill men får väl ta och lugna ner mig lite. För snart bär det av till banan föreställning ;)

Pussochkramskumbanan

1000 år

Jaa det känns som tusen år sedan jag satt vid datan. Men nu är jag tillbaka. Funderar på att lägga ner min blogg. Men skulle ändå ha saknat den .. men jag inte har tid med den men får väl se. I alla fall så blev det Eslöv i helgen och jobb. Ganska drygt var det men skönt när man får lönen. Nu är jag hemma i typ 14 dagar och det ska bli skönt. Men såklart ska värmen försvinna när jag har tid och sola. Men men jag hann med det idag. Hade egentligen läxor men det fick vänta eller jaa det väntar fortfarande och det är till imorgon men det blir toppen.

Nu tänkte jag sluta skriva innan ni tröttnar på att läsa. Vill egentligen lägga upp en bild men har ingen bra så det får vänta.

Pussochkramskumbanan

Dagar kvar till Sommarlovet: 11 dagar

RSS 2.0