LSÄONMGMTAANR

Rubriken kanske blev lite konstig men är bara trött på allt som heter vanlgit. Jag vill bara göra allt onormalt. Inget som det "ska vara" bara för alla andra gör det. Usch tänk vilket liv vi har vi gör fan samma saker år efter år !! Sånt skit liv. Jaja det är tur här finns något positivt kvar ändå. Jaja rubriken skulle i alla fall vara sommarlängtan och det har jag mycket av ... shit tänk er sommar och ett långt härligt j*vla lov. Jag längtar ännu mer för varje dag som går. Jag vill ha sommar NU !! =)


Jag vill bara bort, bort från allt



Bort från verkligheten.


Måndag

Då var det dags för skola idag igen. Men idag hade inte vanliga lektioner och vi var inte ens på skolan förutom när vi skulle äta. För vi skulle bli fotade av någon fransk fotograf. Haha jag skulle bli fotad som snobb. Fast det var inte fotografen som fotade han bara kollade på så vi fick själva fota och hur kul var inte det. Och sen när man hade blivit fotad sprang man bara typ runt och hade kul. Så väldigt skön dag. =)

Lördag

Ja idag är det lördag men det känns som söndag. Vet inte varför men bara en känsla. Jaja i alla fall så börja dagen med en runda in till sjöbo för att hälsa på folk. Sen bar det vidare till ystad för att handla kläder och det blev ett par jeans. Ville ha slitna jeans med hål i men hitta inga så blev ett par blåa typ. Jaa nöjd är jag i alla fall. Sen bar det av hemåt och nu sitter jag här vid datan och fördriver lite tid. =)


LAN

LAN står för Ledig tid med alkohol påverkade nudister. Nää jag vet faktiskt inte vad det står för medn det gör väl inget för Elin och jag lanar väl inte precis vi sitter bara här vid vars en dator. Jaa vi var precis uppe i köket och leta efter mat men hitta inget kul så nu sitter vi här igen. Haha trevlig information från Johan. =)

Är det fredag, eller är det fredag !!?

Jaa fredag idag då och jag har inte särskilt mkt att skriva om men jag vill så då gör jag det. Det är sjukt skönt med fredag i alla fall. Ikväll blir det väl lan med Elin haha nää men vet inte riktigt vad kvällen bjuder på om man säger så. Fy vad kasst detta inlägget blev men jaja.



Och detta är vad min fredags kväll kommer bestå av. Haha nää skojade bara det är så mesigt att dricka. Haha nu får jag alla fjortisar i mot mig men det skiter jag i. Hihi ;P

Våfflor



Jaa såklart blev det våfflor igår för det var ju våffeldagen. Någon mer än jag som åt ?? Jag försökte ta någon bild men det såg bara äckligt ut så jag fick ta en google bild. Det får väl gå. Jaja det var mumsigt i alla fall. =)

Förvånad



Katten var nog lika förvånad som mig !! ;)

Det flyter ...

Jaa det känns som allting flyter på just nu eller i alla fall idag. Fick tillbaka lite saker vi hade gjort i skolan idag och blev riktigt nöjd. Jag ligger till och med enligt planeringen på matten och för att heta Johan Ahlgren är det starkt jobbat.
Sen det här med att jogga tis och tor har jag och elin hållit en så länge. Man får bara hoppas att det fortsätter så .. =)

Äntligen !!




Äntligen är lampan på plats. Haha trevligt för er att veta. =)

Mycket

Jaa det finns som vanligt mycket att skriva om men för lite tid. Men ska försöka klämma in lite saker nu.

I alla fall så var jag ledig från praon i fredags för kl 16:00 skulle man iväg till konfermations läger (stavning??) Men innan det han jag med en lite foto runda med linnea. Kanske lägger in någon bild sen när jag fått in dom på datan. Men det tar alltid sån tid när jag ska göra något.

Jaja sen bar det av till lägret och det var väl ganska roligt. Dom satt fan uppe och vakta hela natten så vi fick hoppa ut genom fönstret när vi skulle ta lite luft. Men dom kom på oss en gång men det var inte så konstigt för det läöt som en jävla djurpark. Men i alla fall var typ frippe och jag ute tre gånger till sen och då märkte dom inget.

I vårt rum sov Mattias, Pontus, Frippe, jag och mike kom inte sen med men han var inte med oss egentligen. I alla fall så hade vi bestämmt oss för att vara uppe hela natten. Men Pontus och Mattias somna ju men vi andra tre klara det med lite godis och läsk. Jaja dagen efter det var det lite svårt att hålla sig vaken men det gick bra. Trevligt var det i alla fall. Men nu ska jag inte skriva mer för ni orkar ändå inte läsa. =)

Näseblod

Jaa då sitter man här vilse i sin egen trädgård .. nää skojade bara jag sitter inte i min trädgård för det är ganska mörkt ute. Men tredje prao dagen idag då och lite drygt men helt okej .. det har ju varit skönt vår väder. Satt i alla fall i en bil typ hela dagen för det var något möte i blekinge.

Jaja nu sitter jag här och jag tror det är dags för ännu en omgång näseblod. Nu börjaar det bli jobbigt har typ näseblod 3 gånger per dag och jaa det gillar jag inte riktigt. Jag är en sån person som inte får näseblod av en smäll på näsan utan jag kan typ sitta vid datan och sen känner jag hur det kommer.  Har haft det typ så sen jag föddes men det är mer nu när jag är förkyld. 

Jaja väldigt intressant det här men ska nog gå och lägga mig nu vi ses hej då =)

Orange


Imorgon är en annan dag

Det är bara att leva med att imorgon är det Måndag. Ska praoa hos pappa så det känns nästan som jag ska iväg och jobba imorgon men det ska jag inte. Jaa det hela ska nog gå bra. Det som redan är bra är att annars när man ska iväg på prao är man så nervös men nu känner jag mig cool lugn. Men jag ska inte bara snacka om det jag kan även snacka om att Whipout är roligt och att alla borde se det. Jaja nu fortsätter beck så bloggar lite imorgon när jag kommit. =)

Våren är välkommen !!

Eller vad säger ni ? =)


Söndag

Söndag idag då och sov ganska länge idag men det behövdes väl. Sen efter det bar det av till Bo Olsson för att handla lite saker som behövdes. Gick ganska snabbt så var hemma igen vid 2 och då bestämmde Elin och jag oss för att göra lite läxor ihop. Det går inte så bra som ni ser här sitter jag och bloggar men jaja. Nä ska faktiskt försöka nu så vi ses. =)

And the winner is ....

Jaa igår så vann då Malena och man kan väl säga att det finns inte så mycket att göra åt det. Nää men hon var väl ganska bra men det verkar bara vara jag som tycker det. Men förhoppningsvis inte eftersom hon vann hela skiten.

Helg !!

Idag är det lördag och det hurra vi för även om det inte har varit så jobbigt denna veckan har ju praoat - som jag skrev innan. Jaja nu är det i alla fall lördag och det var fint väder idag så då tog elin, linnea och jag våra små kameror och gick ut och fotade lite. Vet inte om det blev så bra bilder men någon hoppas jag av alla dom jag tog.

Ikväll blir det i alla fall Ben & Jerry's och melodifestivalen med dom som jag har varit med innan idag. Det ska bli kul eller ja i alla fall gott. Shit vad mumsigt det ska bli med glass det var verkligen längesedan. Jaa ska försöka vara lite social nu så ha det så bra allihopa. =)


Ohändelse rikt liv

Dagar går och går tänk om typ 3 månader är det sommarlov och det är inte mycket. Det är ungefär lika länge vi har lov. Men sen att dagarna går mycket snabbare när man har lov är ju en helt annan sak !! I alla fall så var det prao idag med och det var lite smått kaos idag. Men det är det ju ibland.

Jag har verkligen inget intressant att skriva på denna bloggen fast att jag vill skriva. Det känns som att det är ett tecken på att det är ett tradigt liv man lever. Men så är det väl men vill göra någonting åt det !! Jaja ni ska inte behöva sitta här och läsa om mitt trista liv. Så tar och slutar skriva nu ... =)


Fullt upp

Jaa som jag skrev i det förra inlägget har det varit fullt upp. Satt uppe och skrev den jäkla no--uppsatsen till kl 2 i torsdags. Men så blir det väl när man skjuter på sakerna hela tiden men har ju haft annan läxa också. Jaa sen blev det en tidig morgon i alla fall på fredag för att först åka in till Högaholmskolan i Malmö för att kort besök för praoar där denna veckan.

Jag kan ju säga att jag är väldigt trött på att åka bil efter att ha åkt upp och ner till Stockholm. I Stockholm var det väldigt trevligt. Det blev en massa skratt, godis och jaa kom inte på något mer men kan väl säga gående även om det inte blev jätte mycket. Men skit samma handla i alla fall en billig halsduk där uppe en helt vanlig svart och sen hitta jag ett par chinos men köpte aldrig dom men sen ångra jag mig och åkte in och köpte dom här i Malmö. Jaja nu är det tisdag i alla fall och det är prao denna och nästa vecka vilket betyder att jag inte har någon läxa förutom några frågor om praon men det ska nog gå lätt. Men ska kolla tv nu så vi ses. =)

Tiden är inte med mig

Det är logiskt men jobbigt att när det inte händer något har man tid att blogga men inget att blogga om och när mycket händer har man mycket att skriva om men aldrig tid !! Har mycket att skriva om men skriver det sen för ska ut nu !! =)

This s

Jaa det lär ju inte bli mkt uppdaterad denna veckan för läxorna har tagit över min värld känns det som. Det låter hemskt och det är hemskt men jag ska nog klara mig igenom det. Känns faktiskt som jag har allt under kontroll även om det är mkt. Jaja sen kan man ju se fram emot två veckors prao och då slipper man läxa. Väldigt skönt !! =)

RSS 2.0