Måndag

Ännu en vecka igång och det blir väldigt lite bloggande för det är väldigt mycket på gång i skolan och sånt innan dom ska sätta betygen. I fredags var det IDOL. Mariette åkte ut och det var väl sådär men kvittar nästan för alla är ändå duktiga fast gillar inte riktigt Erik. Han är så uppblåst eller vad man säger. I lördags var det Ystad. Kollade på min brors UF-sak och handlade en skogshuggar skjorta. Söndagen bestod av jobb och lite läxa. Denna veckan kommer bli full så hinner nog inte blogga så mycket men vi ses someday. Oj det blev lite långt inlägg.


Mmmm ... Apelsin ;)


Helt off

Jaa är lite borta men det är väldigt mycket nu. Igår var jag inne och kolla på en skola i Malmö och har typ äntligen bestämt mig. Nää men det blir den. För övrigt är det ganska lugn vecka men ändå inte. Har SO-arbete till imorgon men det tar ju sin lilla stund att göra det. Kul att sitta och läsa vad jag har i läxa. NOT !! 

Tråkigt väder ute eller i alla fall om man ska fotografera. Men det lösers sig nog. Eftersom jag inte har någonting att skriva är det nog dags att sluta.

Simma lungt !!


Kommer snart ....


Hon är så fruktansvärt cool :)

Överst på önskelistan ...Ett nytt objektiv ... vet inte riktigt vilket men ska försöka hitta ett bra. För övrigt önskar jag mig en ny klocka, kläder, presentkort, bärbar data och lite annat smått och gott. :)


Jag är sugen på ....


Tänk er vad gott det hade varit med pommes. Helt nya och varma. Yummi !! Nödvändigt inlägg. NOT !!! ;)


Fredag !!!

Tänkte skriva igår men hade verkligen inget att skriva och det har jag nog inte nu i heller men känner för att skriva något. Men det är fredag !!! Härligt !! Imorgon ska jag bara sova och ta det lungt ska bli så skönt. Ikväll är det IDOL som jag skriver om typ varje fredag. Men det är ju så bra. Missar det förmodligen ikväll för vi ska bort men får väl lösa det på något sätt. För övrigt vill jag ut och fota :)
Tisdag

Då har det gått ännu några dagar. Här sitter jag och tränar engelska oregelbundna verb medans någon annan springer maraton och någon annan är på begravning och någon annan på bröllop. Haha som ni hör är jag väldigt kristen av mig. Men har inte bloggat på ett litet tag för det händer inte så mycket. Igår (måndag) var jag ledig och idag var det dags för skola igen. Inte särskilt kuligt men det får väl gå =)


Bara för att vi är skitsnygga ;)


Ajj ...

Skulle byta lampa i rummet men den ena var bort så skulle jag skruva ner den andra för att se vad för lampa det var (sitter två glödlampor i lampan). Så släcker jag och ska börja skruva ... haha men den är ju varm (såklart). Jag är så dum den har stått tänd hela dagen så släcker jag den och tror den är kall. Hahaha duktigt även om ni fattade ingenting av det jag skrev.

Anyway lite senare bär det av in till Malmö för att hälsa på min bror sen var det något mer men det har jag glömt. Duktig som jag är. Men ska kolla tv nu så vi ses =)
Det är på sommaren man lever livet !!
(Linneas bild)


Were not living in America

Nu är jag tillbaka från gymnasiemässan igen. Kändes som om halva Skurup var där inne typ. Hehe. Jag blev väl lite smartare och vet förmodligen vad jag ska välja nu men det blir hårt jobb men det ska jag fan klara. Annars händer det inte så mycket här. Jag är ganska trött så ska vi gå och sova nu. Nä men ska gå och göra något konstigt. Typ dricka apelsinjuice =)


Hahahahahah ... förlåt kände bara för att skratta lite ..... hahahaha :)


God natt

Nu säger jag tack och god natt för idag. Gästerna har precis åkt hem och för att inte vara helt borta imorgon får jag nog göra sängen sällskap. Imorgon blir det gymnasiemässa inne i Malmö och vi hoppas att den är något bra så jag kan komma någonstans i mitt beslut =)


Hur kommer idol bli ...

.... utan Anders Bagge. Ja det lär få vi veta ikväll för han ska inte vara med. Jätte ledsen han som är så härlig och helt knasig. Men Anders är sjuk i någon influensa om det är svin eller vanlig vet ingen men vem bryr sig egentligen dom är väl typ likadana. Dom ska sätta in en ersättare och nu ringer det visst här .. TV4 undra vad dom kan vilja .... haha skojade bara ;)
Problem ...

I söndags när jag jobbade så på vägen hem skulle vi äta någonstans. Så svängde vi av för att äta på Mcdonalds. Så är det BURGER KING !!!! Jag trodde jag skulle döö. Men vi var jätte hungriga så åt där men aldrig mer!! Smakade skit var dyrt , tusen kilo lök på hamburgaren, helt sliten inredning och ingen personal så tog tusen år att få sina saker. TACK GUD FÖR ATT DONKEN FINNS !!! LÄGG NER BURGER KING !!!!


16 November

Kommer Leona Lewis nya album ut. Ett litet smakprov här. :)


Hej hej hallå

Det är jag här. Har precis kommit hem ifrån skogen. Var där med skolan idag och det gick väl bra men jag tål inte riktigt skogen. Speciellt inte när det är lera överallt. Men nu är jag hemma i alla fall. Ska kolla över matten lite sen vet jag inte riktigt vad som händer. Ska väl sova lite. Haha jag är jätte trött. Men så går det ;)


Jag är jätte dålig ....

.....på att blogga men så går det ibland. Idag är det lördag i alla fall och jag har typ precis kommit hem från Efes. Var där och åt med DTM. Gott gott ... ja det var det. Det var längesedan jag åt pizza. Jaa nu sitter jag här i alla fall och väntar på att något ska hända. Imorgon blir det jobb. Behöver verkligen pengar så det sitter inte så fel. Ska faktiskt bli lite små skoj. Var ju ett tag sedan nu. Sen drar ännu en vecka igång.Jag vill ha sommar :)


Ni kollar väl ??

Ikväll är det dags för ....


Ni kollar väl ?? Jag måste kolla in det. Bra uppträdande med Jay-Z och Gaga och alla andra. =)


Man får ju underhålla sig med något ....Detta är vad jag gör när jag egentligen ska gör läxor. Jag hoppas ni har sett filmen annars måste ni se den. Skrattar bara jag säger namnet ;)


Snart slut ...

Kan någon svara på varför lov alltid går så himla fort ?? Det är liksom söndag imorgon !!!! SÖNDAG !!! Fattar ni söndag. Jaa som ni märker har jag inte riktigt själv märkt det men jag lär väl göra.

Sen på Måndag är det då dags för skolan. Men ska inte vara där på förmiddagen för ska iväg till doktorn och kolla min öron. Alltid lika trevligt ;) Sen får vi omdömena i skolan och det var en sak till som händer på måndag men har glömt bort det. Känns som allting händer på måndag. Men ska sova nu ni får ha en toppen söndag !!!! =)


Just nu känner jag bara för ett fett långt sommarlov. Shit vad jag saknar sommaren !!


RSS 2.0