Lite nytt från GaGa ...



Varning för att refrängen lätt sätter sig på hjärnan efter sådär 20 lyssningar ;)


God natt ..

Jag är väldigt trött, lovet är snart slut , jag fryser om mina fötter, jag vill gå och lägga mig men sitter vid datan istället, jag vet inte vad det är för dag idag, jag har veronica maggio på huvudet (inte på huvudet ni fattar nog), bilden nedanför är helt suddig, detta inlägget blir kaos .... jaa vad ska man säga livet är toppen ;)




27 oktober 2009

Riktigt höstväder ute idag med allt vad det innebär. Åkte in till malmö idag med Elin och skulle bara gå en liten runda. Blev en T-tröja med nitar. Lite annorlunda and that gillar jag ;) Sen var man väl hemma en stund senare och nu har jag typ precis ätit och snart blir det in till malmö för att hälsa på brodern. Kan bli kuligt. Här får ni en bild från den senaste rundan. Blev typ inga bra bilder men det skiter vi i och lägger upp dom ändå =)

 

I like vattendroppar in pictures ;)


Jag som trodde jag hade lov ....

..... Men nä här sitter jag och skriver engelska. Kan bero på att jag var sjuk när vi skulle göra det och inte gjorde det men ändå. Just nu vill jag bara slänga det här skitet rakt in i väggen eller något. Men det är väl bara att bita ihop. Dessutom luktar det skit här. Tror det är mina fötter men inte helt säker .... jo det var det. Fy fan vad dom luktar. Haha här går vi inte på detaljer i detta inlägget.

För övrigt är det söndag idag men jag behöver inte bry mig vilken dag det är för det är lov !!! Jag bara älskar lov !!!! Men måste fortsätta med engelskan nu. Vi höres !! =)

PS. Har varit ute och fotat idag. Tror där blev någon bild som jag kan lägga upp sen.

 

Om ni inte har sett den .... se den !!



Ikväll kl 21:30 på TV4. Den är rolig om man säger så ;) hahah ...




Update

Lite update då ... okej så längesedan det kanske inte var men skit i det. Nu är det i alla fall lov och det är inte mig emot. Ska snart upp och laga lite mat. Duktig som jag faktiskt är ibland. Haha eller inte.

Som vanligt måste jag ta upp idol här i bloggen. Elller nä vi skiter i det. Bara ni inte missar det så är det ju lungt. Vet inte vem som ska kunna åka ut ikväll för alla är så bra. Men vi får se.

En till sak innan jag sticker. JAG VILL UT OCH FOTA !!!!!! Ärligt talat har jag typ inga bilder i alla fall inga som ni aldrig har sett och det suger. Måste verkligen ut och fota lite eller ja ganska mkt.


Men ha en jätte trevlig fredagskväll !!!!! =)





Det är snart höstlov ....

... och det gillar man starkt. Sitter och skriver lite engelsk läxa som ska vara färdig till på söndag. Haha vilken dag att lämna in en läxa ... men det är nog lite mitt fel med. Haha men så går det ibland.
Gillar inte riktigt torsdagar dom är så tråkiga. Det är inget på tv och det är lång dag i skolan men det som är bra att det är typ sista dagen innan helgen. Gillas !!!

Haha detta inlägget blev jätte dåligt. Vet inte varför jag skrev det egentligen har ju inte precis något nytt att skriva men skit samma. Imorgon är det i alla fall IDOL !!!! Och det är Rock tema !!!! Yees det är typ det bästa temat. =)

Kör till med en bild som jag säkert har visat innan men ett inlägg utan en bild är inte kuligt ;)

 


I like it

Det är Rihanna och det är bra. Det är hennes nya singel och jag gillar den starkt. Denna ska man nog kunna lyssna i sönder som jag gör med dom flesta låtarna jag gillar. Russian roulette coolt namn. Hon är skit cool på omslaget bara så att ni vet. Vad tycker ni ?? =)




Trött

Har precis kommit hem från skolan. Vi var inne på Kockums i Malmö idag. Gjorde inte så mycket åkte lite skridskor och bowla och sprang rundor. Men är ändå jätte trött nu fast har typ varit det sen jag steg upp. Men det löser sig nog. Får doppa ansiktet i kallt vatten eller något. Ska i alla fall iväg och klippa mig alldeles strax och förhoppningsvis bli av med lite hår. Ibland är jag smart. Sen efter det ska jag nog hem och göra lita engelsk läxa. Väldigt trevligt ;)


Lika som bär

Mer än jag som tycker dessa två låtarna är väldigt lika. Eller dom börjar väldigt lika i alla fall ?? Väldigt intressant inlägg men va fan. Inlägg blev det i alla fall.


2008



2009



Den sista påminner om en annan med men kommer inte på vilken =)


324 inlägget

Är begravd i massor av plugg. Inte så förvånad det är ju sista veckan innan lov och omdöme och sånt ska skrivas. Men ska försöka köra lite blogginlägg i mellan åt under veckan. Sitter just nu och skriver Svenska läxa om Afghanistan. Ehh .. hur fick dom ihop det ?? Jag trodde vi hade svenska. Men ska inte bara sitta och babbla här om massa skit skola.

Såg ni Johan Glans igår ?? Han var med på Parlamentet och han var väl rolig. Inte hans bästa men han var inte dålig för det kan han nog inte bli. Jag vill verkligen se han. Bara han kunde ta en liten resa ner till Skåne så hade jag gått och sett han direkt det kan jag lova.

Men för att detta inlägget inte ska bli hur långt som helst är det nog dags att sluta nu. Men ha det bra allihopa. Ät kexchoklad för det är bra för hjärnan. =)




Ibland är det svårt att komma på rubriker....

Om trekvart är det lördag. Shit vad tiden går fort .. varför är inte helger längre än såhär ?? Sitter i alla fall här nu och har huvudvärk och allt sånt skit och tycker det ska bli skit skönt att gå och lägga sig. Jaa och imorgon står på schemat att städa hela rummet och fira mamma och pappa och det viktigaste av allt att sova. Jaa ska sova riktigt länge. Åhh vad skönt. Men nu måste jag bara springa till sängen. Haha vi ses :)


IKVÄLL ÄR DET IDOL




Ikväll är det idol och jag älskar det. Det är nog det bästa temat dom någonsin har kommit på det är Michael Jackson tema. Men det är hemskt om någon av idolerna förstör någon låt. Det är ju för f*n MJ låtar. Han är bääst !!!! Men hoppas alla är bra ikväll !!! Speciellt TOVE !!! Vilket flum inlägg detta blir men så blir det ibland. ;)





Sjuk

Hej Johan heter jag och det är jag som driver denna bloggen. Bara så att ni vet. Nää men uppdaterade inte igår för låg typ i sängen hela dagen. Gick hem från skolan efter typ 3 lektioner. Men efter att ha typ sovit hela dagen igår så är det ganska mycket bättre nu. Ska förmodligen till skolan imorgon. Om det inte händer att jag blir jätte sjuk igen - förstås. Ska förmodligen in till Malmö sen och kolla på vinterjacka. Hur jag nu ska orka det men det löser nog sig. Får väl lösa det på något sätt. =)




Lots of Lööööveee ..








Jag vill se ...


Here i am

Jag lever än för er som inte trodde det. Men har varit i Tyskland i helgen så har inte kunnat blogga. I tyskland hände inte så mycket var runt på lite grajer och sånt, väldigt mycket bilresande men det var trevligt. Skola idag och nu är jag helt slut. Hade kunnat bara lagt mig ner och somnat. Tror jag ska göra det =)


Äntligen !!



Jag vet att det tog hundra år för mig att gå och se den men nu har jag äntligen sett den och jag äääälskar den. Alltså vem var det som sa att svenska filmer är dåliga. Denna kan verkligen inte räknas dit denna är i världsklass. Den kanske inte var lika bra som Män som hatar kvinnor men den var inte långt ifrån. 2 ½ timmar sa dom att den skulle vara men det vet jag inte riktigt om jag tror på. Tyckte den precis hade börjat när den slutade. Verkligen inte långtråkig i alla fall. Anyway ska inte babbla hela dag så får väl lägga ner nu då. En sak till bara. Om ni ska se bio så gå till Entré shit vad sköna stolar med nackstöd och större benutrymme. Skönt !! =)


Jag lever..

Kolla jag lever ... Tänkte blogga igår men då ville inte skitet fungera och jag var ganska stressad men nu är det fredag och all stress har typ försvunnit. Skönt !! Veckan som har gått har inte hänt så mycket än att jag har suttit och gjort läxan i sista stund. Att det alltid blir så är ett litet misterium. Men nu tycker jag inte vi ska prata om skola. Var på bio igår så det kommer ett inlägg om det när som helst. Och det är IDOL ikväll hur kul är inte det. LOVE IT !!! =)


Ich liebe nicht deutsch

Åhh vad jag hatar tyska. Imorgon är det då tyska prov och jag hade nog kunnat döda någon för att slippa det. Seriöst ibland undrar man hur mycket läxor och prov man kan få. Tar dom aldrig slut ?? Jag bara undrar. Jaja jag bara klagar hela tiden. Vet ni hur glad jag blev idag när jag såg Gynning bok ligga där. Har redan börjat läsa dom två första kapitelna och kunde knappt slita mig. Bababab I´m lovin it. Åhh nu blev jag sugen på pommes. Nää nu ska jag gå till donken. Vi ses =)


 


Måndag

Ännu en måndag avklara hade inga vanliga lektioner idag utan hade sån handikappssak. Det var väl helt okej .. vissa var dryga andra var bättre. I alla fall är det tisdag imorgon. Ibland är man riktigt smart. Jag vill bara ut och fota massa men orkar ändå inte riktigt. All energi går åt en massa skit prov. Men det är väl härligt. Man bara liksom älskar det.
Sen har jag hittat ännu en bra låt. Eller hittat den har funnits ett tag.Shit detta verkar bli värsta musikbloggen nu. Men det får det bli =)




Söndag

Ja då var det åter söndag. Helgen har gått alldeles för fort som vanligt men inte så mycket att göra åt det. Idag måste jag öva lite till tyska provet i nästa vecka vilket inte gillas. Haha. Men det löser sig nog ... det gör det alltid. Den låten är bra.
Kolla videon .. vad gammal. Saknar ZTV .. kan inte den komma tillbaka :)




Knarka i sönder


Klick Klick


Kluven




21:30 på SVT 1 Robins. 21:30 på TV3 Royal Pains. 
Ja ni fattar nog vad mitt problem är men jag tror det blir royal pains kan ju inte släppa det nu när jag har börjat tittat. Så hoppas vi på att man kan se Robins på play sen. För han är ju grym. Ha en trevlig kväll =)




God morgon

Jaa morgon och morgon. Men i alla fall är det skit skönt med lördag jag bara sitter här och tar det lungt. Funderar lite över att spela lite the sims. Har inte gjort det på år och dar så det skulle vara roligt. Annars så "surfar" jag rundor lite på nätet (vad gammaldags det lät) och lyssnar på Spotify. Just nu lyssnar jag på denna:




Det var hemskt ....

Det var hemskt att juryn tog in Camilla. När det fanns så många andra bra tjejer. Dom kunde ju tagit in Clara eller Moa istället. Diggar verkligen Moa hon är så cool.





 


3 oktober

Nu är jag jätte trött och sitter här och halvsover vilket jag inte ska fortsätta att göra för nu ska jag springa och hoppa i sängen. Nää men ska gå och lägga mig. Men tänkte först skriva något trevligt men kommer inte på något mer än att det var synd att Jon åkte ut från IDOL men ingen favorit så bryr mig inte så himla mycket. Vad det lät kaxigt. ;)

Sen kan jag väl säga att jag vill iväg och se Björn Gustafsson eller Johan Glans men jag undrar var dom håller hus egentligen. Jag hittade något med Johan Glans men det var uppe i Stockholm. Inte så bra. :/

Men nu måste jag verkligen gå innan jag däckar helt här. Shit vad har hänt brukar inte vara såhär trött.







Snart:


Hoppas dom nu har använt "vildakorten" bra. Clara ska i alla fall in igen och Eddie och Moa. Sen är jag nöjd =)


Fredag

Idag är det fredag fredag fredag !! Ska bli skönt att slippa allt några dagar och bara ha lite kuligt. Men nu ska jag inte sitta här och åldras. Nu går jag och gör något som du aldrig hade velat göra :)




1 oktober

Värsta höstdagen idag. Blåsigt och kallt och allt möjligt. Är ganska trött idag vet faktiskt inte varför känner bara för att lägga mig och sova. Men nää det går ju inte tack vare alla underbara läxor som man har. Blir man inte allt lite glad. Men jag bara skjuter på det hela tiden. Så nu ska jag faktiskt stänga ner typ allting och bara skriva. Så vi hörs väl senare eller något. =)


Måste verkligen ut snart och ta lite höst bilder. Såhär kan vi ju inte hålla på ;)


RSS 2.0