30 september

Johan sitter och lyssnar på musik, chattar .. ja allt det där vanliga man brukar göra. Han ska egentligen göra svenska läxan som är till på fredag men det går inte särskilt bra. Koncentrationen är på helt andra saker. Han skiter väl i om Rikard Lekander spelar rollen som Julia eller Romeo. Nää han vill bara ut och leva livet =)


20 saker jag ska göra innan jag dör ...

1. Besökt alla kontinenter.

2. Flugit helikopter.

3. Lärt mig 5 olika språk.

4. Bott och arbetat utomlands.

5. Haft minst 5 jobb.

6. Tagit studenten.

7. Tagit körkort till Motorcykel, bil och lastbil.

8. Vunnit på lotto.

9. Varit på cykelsemester.

10. Tältat i Afrika.

11. Firat jul i något annat land.

12. Varit med i en film.

13. Gjort en jorden runt resa.

14. Sett Johan Glans.

15. Varit på en konsert med Pink.

16. Varit på en konsert med Lady Gaga.

17. Bada i minusgrader.

18. Gjort karriär.

19. Åkt snowboard och skidor. (inte samtidigt)

20. Hoppat fallskärm.

21. Läst telenfonkatalog bak och fram och sen lägg in det som en videoblogg. ;)

Ja detta är då min lista och jag ska verkligen göra allt. Det ska ni allt få se. =)






Och lite mer musik

Det är helt konstig text och allt känns lite B. Men där är ändå något som gör att man gillar den =)




God morgon

Idag är det söndag och kändes som att helgen nyss började. Det går alldeles för fort. Idag blir det nog en del matte och kanske lite svenska läxa och sen ska jag göra lite annat gott och blandat. Har inte så mycket annat att säga. Jobbigt med ännu en ny skolvecka men det löser nog sig. Vi avslutar väl med en liten bild då. =)

Ja söta som grisar ;)

 


Haha lite små kul



Ja har man inget annat för sig kan man alltid blogga om dåliga klipp. ;)


Nädå hon är inte alls cool


Fredag

Skönt att det är fredag. Men synd att man inte är ledig imorgon. Ska jobba men behöver pengarna men det får väl gå. För övrigt har väl dagen varit helt okej. Vaknade upp och var trött som en gris .. sen skolan .. NO-prov som drog över tiden så direkt in på mattelektionen där det var genom gång inför nästa prov. Sen SO .. där vi skulle träna inför en redovisning som vi sen ska ha prov på. Sen sista lektionen svenska .. ganska lungt men ännu mer läxa där. Usch måste dom ha prov på allt eller :(

Men nu ska vi ju inte tänka på det. För det är ju faktiskt fredag. JIPPIE =)

 


Lite musiktips



Leona Lewis är sjukt bra och sjukt snygg ;)


Tisdag

Studiedag idag och det har varit jätte skönt. Jag har hunnit med en del fast ändå inte haft det stressigt. Har varit upp och "slått lite" , övat till provet imorgon och provet till på fredag, varit nere i Skurup, suttit vid datan ... och massa annat. Blev precis klar med engelskan och det är tummen upp på det.

Men nu segar datan hela tiden så jag tror det blir sängen nu. Är snart klar med boken. Tror jag ska försöka få tag på gynnings bok sen. Måste bara läsa den. Men nu blir det tack och god natt. =)






Helt galet och P!nk är min Idol !!!!




En liten inblick i Johans huvud ...




 


Jag tänkte köpa bil ...

Vet bara inte riktigt vilken jag ska välja ?? Vilken tycker ni ??



Skånsk Tv-kväll



Okej , Gynning ikväll det kan man bara inte missa. För övrigt så älskar jag att det är Studiedag imorgon. Även om hela dagen redan är typ planerad så ska det bli jätte kul. =)


Jag vill, Jag vill, Jag vill jätte gärna se den


Lite kul får man ju ha




Denna är lätt bäst.


No mer ork

Har hållt på ett tag nu men får inte rätt på det. Så nu får det se ut såhär ett tag. Nu ska jag gå och ha en trevlig kväll. Det får ni med ha =)


Jag jobbar på det ..

Hade lite tid över och tänkte att jag kunde fixa bloggen. Men det tar alltid längre tid än vad man tror. Som ni ser är den väldigt rörig just nu. Men det får den vara ett litet tag till för nu ska jag upp och äta. Sen ska det bli ordning och reda på saker här.


Ett av mina önskemål är att kunna ha större bilder utan att det ser helt konstigt ut ... åh vad jag längtar tillbaka till sommaren nu helt plötsigt =)


Detta är bra musik ... riktigt bra !!!


Fredag


Ja då är det fredag igen och denna kvällen kommer ägnas till att fira Ahlgren No. 2. Det blev en bild från Zimmermans som egentligen ser ut så men nu blev det så. Annars händer det inte så mycket i helgen. Ska ta det lungt och ha det skönt. Måste sitta en del vid datan känner jag. Och sen söndag blir en lite läxdag för nästa vecka är det en massa skit men nu tänker vi inte på det. Let´s have a trevlig Fredag night. =)


Jag gillar inte blåa blåbär.

Stress som vanligt ska snart iväg och fira min kusse som fyller 10 år grattis till henne. Men först tänkte jag ett litet inlägg. Känns som hela denna veckan är bara en massa som fylller år. Brodern fyller 18 år imorgon med. Shit tänkt att fylla 18 då är man typ vuxen. Men alla kommer väl dit. Men vad långt detta blev men nu måste jag gå.

Hej då :)


Tisdag

Okej har inte mycket tid så detta kommer gå snabbt och enkelt.

1. Elin fyller år idag och grattis till henne. =)

2. Skolfoto imorgon. :/

3. Tyska skit till imorgon som jag inte kan det är därför jag har lite tid. :(

4. Känns som jag börjar bli sjuk :/

 


Söndag

Dagen började med att kolla på brodern när han spelade fotboll. Bara för att jag älskar fotboll !!

Sen hem till den andra brodern för att äta lite sen drog det vidare till Entré där vi bowlade och brandlarmet gick och alla fick gå ut. Så blev lite knasigt men allting löste sig för det var nog ingen större fara bara något inne på Burger King.

Sen slutade det med middag på Mando. Nu tänkte jag skynka ner i soffan och bara ta det lungt. För imorgon drar det igång igen men det ska bli ganska roligt. =)


Bara så ni vet känner jag dom två på bilden. *stolt*


Imorgon är det söndag


Nu ska jag sova och imorgon blir det nog något med familjen tror jag. Typ bowling .. vi får väl se. Harry Potter nästa :)


Malmö

Idag blev det Malmö med Elin och jag handlade 3 t-shirtar sen åt vi med såklart. Kul kul !! Det märks verkligen att det börjar bli höst värsta höst vädret. Nä nu får jag nog gå upp och göra lite läxa för det älskar jag ju ;)


Ystad

Igår tog vi cyklarna och cyklade som idioter upp till tågstationen. Tog typ 5 minuter annars brukar det väl ta typ 15. När vi väl kom fram gick tåget senare än vad vi trodde så det var skönt. Sen när vi kom in gick vi bara rundor. Vi gick in på hemmakväll och handlade godis och där stod Ann Lundberg inne. Hon hade glömt att lämna tillbaka sin film så hon fick paya. Annars gick vi bara rundor där och vi visste inte ens själva vad vi höll på med. Men sånt är livet ibland =)


Update

1. Min käke är jätte konstig den låser sig typ ... hatar det.

2. Alldeles för mycket läxor just nu ... inte direkt något som gillas.

3. Snart helg och det ska bli super härligt. SOOVAAAA !!!

4. Idol är ett program som man bara inte kan missa.

5. Idag såg jag en mus liggande på gångstigen men Elin tyckte det liknade ett päron. Vi kom inte överrens.

6. Idag hade vi vår simlektion någonsin på den skolan om det inte blir någon precis innan sommaren. Men det hoppas vi inte på.

7. Nu tänkte jag gå till sängen och läsa lite Harry Potter så ni får ha det så bra.

8. Jag suger på teknik.

9. Hej då =)


Back on track


En snigel är en snigel


Sniglar lever nära äppelträd och gillar att springa maraton. Just den här snigeln är av arten mimsadilolis ellas. Dom föds utan ögon och har istället fyra näsor. Det har dom för att leta efter små frågetecken. Ibland badar sniglar och ibland sitter sniglar och ibland går sniglar.

Ja där fick ni lite information om sniglar. Hoppas det räcker för nu ska jag och leta upp en elefant jag kan skriva om =)


090909

Var bara tvungen att ta den rubriken. I alla fall så har skoldagen varit bra. Dom flesta läxorna var till idag så nu är det ganska lungt förutom matten och svenskan. Ikväll blir det föräldrarmöte eller ja om en timme. Ska prata om gymnasiet, nationella och jaa så klart influensan. Vadå att göra det till en större sak än vad det är !!!!

Annars är läget lungt och tiden rullar på. Ikväll är det Idol igen and I LOVE IT. Men kunde dom inte bytt ut programledaren så tråkig. Men har väl inte så mycket mer att säga så vi höres =)


We are golden

Just nu:


Läxor , läxor , läxor , läxor och läxor !!!

Det enda positivt med den här dagen är att Idol börjar ikväll och att jag lever. =)


Ni har väl inte glömt !!!



IKVÄLL !!!!! KL 21:55 !!!!


Man blir så happy !!

Idag så gick min mobil i sönder eller vad man ska säga den slutade fungera i alla fall !! Där står bara så att man ska sätta i rätt sim-kort men det tänker fan inte jag göra. Nää nu ska vi ta det lungt för det är ju trevligt att ens mobil slutar fungerar efter 3 månader. Förhoppningsvis går det på garatin. Om det inte gör det ska jag ringa Sony ericssons chef. Han vill säkert ha en trevlig liten pratstund med mig =)

Saknar den redan :'(







Nu får man ha den här gamle skiten. Men den funkar i alla fall och det är det jag älskar med den.








Tv3 har bytat kläder

Väldigt viktigt att notera ;)

Den gamla !! :)

'

Den nya ... som är mkt snyggare :)

 


Meddelande till alla som äger en njure !!!!

IKVÄLL KL 21:55 SKA DU SE PÅ ROAST PÅ BERNS PÅ KANAL 5 !!! Björn Gustafsson är med !!!!




SE ALDRIG DEN !!!!!


Jag är en sån person som alltid känner mig typ tvingad att se klart en film när jag väl börjat titta men alltså denna gick fan inte. Den hade typ ingen handling och det skulle vara en action men det vet jag inte precis om den var. Dessutom var den inspelad i Japan. Ehh ... man spelar inte in en film i Japan så är det bara. Men ni kan ju se den i fall ni har jätte tråkigt och håller på att ta livet av er eller något för då passar den bra. =)


En av bilderna


Här är en av bilderna. Som ni ser är det inte jag som är fotograf utan den här tjejen. Nu är jag riktigt trött och nu blir det sängen. Imorgon blir det väl slappe dag som dom flesta söndagarna men det ska bli skönt. Har ändå lite och göra. Man är ju inte 3 år precis och springer rundor och gör ingenting. Fast det är ganska skönt ändå att vara stor. Skit samma Ha en trevlig natt så ses vi imorgon. =)


Lite underhållning

Väldigt gammal sång som ni ser och shit vad folk har gjort kopier av den ... anyway här är orginalet. Det är väldigt bra =)






Bilder

104 bilder in ... jaa det är bara att sortera. Eller sova först ??


Bloggpaus ??


Bara för att jag är så jävla söt. Nää men känns som jag inte har bloggat på evigheter. Kan man skylla på att man inte har orkat ?? Har ju ändå inget att blogga om livet flyter på som om det vore amazonfloden. Har snart gått en halv månad i skolan och det känns som tre år. Läxorna har börjat komma igång och alla snackar om gymnasiet och svininfluensan.

Värsta hysterien och jag orkar inte bry mig. Okej lite om gymnasiet men inte om influensan. Hur allvarligt är det ?? Dom säger att där är två dödsfall men dom som har dött har redan varit väldigt sjuka när dom fick det så det är ju inte precis av influensan dom dör utan istället av det dom redan har. Nää men nu är det helg =)


1 September

Shit var tog tiden vägen liksom. Nu är vi inne på hösten. Har det ens varit sommar. Känns konstigt att det är höst men samtidigt skönt. Ska bli härligt.

Dagen har varit hel skön. Förutom att jag har varit helt frånvarande på dom flesta lektionerna för har varit helt trött. Vet inte varför. Men det löser sig imorgon har jag bestämt. Var i alla fall och åt pizza med några från klassen idag och höll på skratta ihjäl mig. Haha en av våra lärare satt bakom oss och vi bara satt där och grisade. Men skit kul var det i alla fall.

Nu sitter jag och lyssnar på härlig musik och shit vad jag älskar musik. LOVE IT =)


HÖÖÖÖÖÖÖÖST !!!

RSS 2.0