Lady Gaga ...Den 23 November i Malmö arena är bokat. Hon är så jäkla cool !!! Förlåt om videon inte är den bästa men ändå ganska bra för att vara live. Hör ni hur dom sjunger med i början. Vill se henne nu och hoppas det blir bra feeling där =)


Copenhagen ..

Igår blev det Danemark med la familia. Gick först rundor lite och sedan blev det Bakken och här kommer några bilder.I want to move ..

Today i did the national test in english. The speking part. Nä jag är verkligen inte duktig på engelska men det är ganska roligt att försöka. Provet gick väl si så där. Det var inte katastrof men inte heller något mästerverk från min sida. Men det löser sig förmodligen.

Här bredvid datan ligger inbjudningar till studenten. Det är dags för broder nummer två att ta studenten. Shit vad härlig känsla det måste vara att ta studenten. Man bara går runt och skriker och lever livet den dagen i alla fall. Sen kanske det är lite smått hemskt med för man lämnar tryggheten i skolan men det är en annan femma. Vi får ju se det hela positivt =)
Prosit

Nädå jag är inte alls seg på att uppdatera men hela lovet har bara försvunnit känns det som. Nu har jag i alla fall en liten stund över innan det är dags för en joggingtur. Ska bli ganska skönt fast att det regnar .. det är ju bara vatten så farligt kan det inte bli.

Några bilder har jag inte tagit i heller. Känns som jag har tappat fotosuget riktigt rejält. Men vi hoppas på att det snart kommer tillbaka. Kanske i sommar då allting lugnar ner sig en aning.

Nu ska jag ut så vi ses någon gång. Hej då =)
RSS 2.0