Gott nytt år !!


Kuuuuull !!

Går in på denna bloggen precis efter att jag har lagt ut min lista och ser att vi har svarat likadant på fråga 12. Att mina fans är så himla snabba och härmar mig hela tiden !! Blir så trött på det !!

The Rhythm Of The Night

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? Överskottet bör dessutom räcka till reserver, som kan användas om det blir underskott framöver. (Min företagsekonomi bok, suck.)
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? En säng
3. Vad var det senaste du såg på tv? Top Model, när jag åt frukost i morse. 
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: 15:00 ? Knappast 15:48.
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Någon spolar vatten. 
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Gick ur bilden hade varit i Trelleborg. 
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Vet inte. 
8. Vad har du på dig? Jeans och T-shirt. 
9. Drömde du något inatt? Drömde att jag fick en raket i huvudet och fick åka in på akuten. 
10. När skrattade du senast? Tre minuter och 50 sekunder sedan. 
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Tavlor med olika godismärke på. 
12. Har du sett något konstigt på sistone? Kollade nyss i spegeln. 
13. Vad tycker du om den här utmaningen? Underbaraste ever <3<3<3<3
14. Vilken var den senaste film du såg? Day and knight. Tror jag. 
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Köpa hus, segelbåt, Ipad, kläder, hjälpa andra. 
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till. Jag och Jay Smith brukar röka marijuana tillsammans. 
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? Typ rädda tigrarna och köpa hem en till mig själv samtidigt. 
18. Tycker du om att dansa? OM JAG GÖÖÖRRR !!!!
19. George Bush? Lever han fortfarande? 
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Ludvig och Agnes. 
22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? LÄTT !!!
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Welcome bad boy !! Sorry this is the wrong door you should go to hell. 
24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna? Påven, Kissie (min idol), George Bush, Anders Bagge.

Helt slut

Steg upp vid sex idag efter att ha sovit ungefär tre timmar. Sen bar det av upp mot Vallåsen. Nu känns det riktigt över allt i kroppen. Var hemma typ vid åtta och nu ska jag sova för orkar inte en sekund till. Vi får höras imorgon istället så god natt på er =)

Komiskt

Lite komiskt då det är första gången för både mamma och pappa imorgon. Tur vi bara ska till Vallåsen !!
Nu ska jag sova. Ska upp klockan sex imorgon !!!

Tomorrow


Familjedag

Har precis kommit hem från en familjedag i Malmö. Det innebar skridskor åkning på Kockums och Bowling på Entré. Vi har alltid familjedag på annandag. Tradition.
Ikväll ska jag ut på fest hos Sofie sådär tusen mil ut på landet men det ska väl bli trevligt. Bara det att jag ska upp och åka till Nova Lund imorgon och kolla in mellandagsrean. Men det kan nog gå bra, jag kan ju sova på tisdag. Det är så fruktansvärt skönt att ha jullov. Love it !!!
Som ni ser på sista bilden har jag faktiskt blivit lite bättre på att åka. Idag var det andra gången jag stod på ett par skridskor i mitt liv och jag tyckte jag klarade det rätt bra ;)

Bombnedslag

Just nu ser mitt rum och halva huset ut som ett bombnedslag så jag tänkte väl ta tag i det alldeles snart. Sen borde jag plugga men tror det blir the Sims istället. Det är mycket roligare. Det är faktiskt lov.
Gårdagen var väl bra. Julafton är ju julafton. Finns inte så mycket att göra åt det ;)

God Hjul !!


Jullov

Nu har äntligen jag med fått jullov. Känns som sist av alla men ändå. Efter att ha varit i en kyrka i en timme ungefär så träffade jag upp min bror på centralen. Så tog vi en sväng på gågatan och sen åkte vi ut och hälsade på pappa som stod och sålde utanför Jägersro center. Nu är jag väldigt trött och tänkte spela lite sims. Men först ska vi äta =)

Update

Hej Hej !!
Det kom ett paket i brevlådan idag. Undra vad det kan vara !!
Sen fick jag en fin bananhållare så nu tänkte jag äta en banan.
Sen fick jag en fin popcorns skål så nu ska jag äta lite popcorn.


Hemklickat


Liten uppdatering

Har precis kommit ur duschen och ska alldeles strax sova. Är trött som en grizzlybjörn och ska bli skönt att få sova ut imorgon. Har jobbat i munkvagn hela dagen idag och det var lite kaozzz i början utan ström och sånt men det löste sig och sen stod jag där och frös hela dagen. Söndag imorgon och sen är det bara två skoldagar och en avslutningsdag kvar. Sen äntligen är det JULLOV !!


Vi är ganska söta ändå ..


The day after the day and the day before a new week.

Idag är det söndag och Johan är lite smått trött men försöker ändå vara duktig och städar sitt rum. Det går ju sådär. Min broder och hans sambo kommer på middag ikväll. Annars är väl den här dagen ganska död. Vill ha jullov men det vill väl alla vid det här laget. Ha en great dag så ses vi någon gång i framtiden.
Det här är då min tvillingbror ;)

FRIDAY

Dagen började med tyska redovisning och det gick bra. Skönt att ha en mindre skolsak på listan. Sen lite senare på dagen hade vi EU-prov. Det gick sämre men nu är det ur världen i alla fall. Efter skolan så gick vi och åt på Burger King och sen spelade vi lite laserdome. Skojsigt värre. Men nu börjar Idol igen. Vi hörs imorgon bitti =)

 


Update

Johan ska värma lite mat som mamma har gjort någon dag innan. Hur går det tror ni ??
Jo såklart bränner jag skiten. Kock är inte min framtid är något som är säkert !!

Onsdag

Tänkte köra en liten uppdatering såhär mitt i veckan. Har precis kommit hem från gymmet och tänkte laga lite middag innan jag hoppar in i duschen. Mamma och pappa är och handlar julklappar så sällskap till middagen idag blir samhällsboken. Vi har en väldigt intim relation.
Dagen idag har varit yr. Jag glömde mitt USB-minne och nycklar hemma men som tur är var my parents på väg in till Malmö och hade USB:et med sig så idag fick jag äntligen göra min engelsk redovisning. Nycklarna fick jag dock vara utan. Men jag överlevde. Pratade med matte läraren om jag kanske ska gå på extra matte med eftersom jag är lite smått handikappad. Men nu ska jag ställa mig vid spisen. Så vi ses på lördag tjahoo !!!

Äntligen helg !!

Helgen är äntligen här och snart över med. Fredagen är slut i alla fall och den tillbringades på andra sidan gatan med två knasiga människor. Imorgon bär det av till dop i någon kyrka i världens ände. Så måste stiga upp vid åtta !!! På en lördag !! Sinnessjukt !! Jag brukar sova till elva, tolv i alla fall. Men eftersom klockan tickar så ska jag sova nu men vi hörs kanske imorgon =)

Drömmar kan bli verklighet

Drömmar kan bli verklighet. MQ har öppnat Online butik. Äntligen !! Har väntat alldeles för länge nu. Vet att jag är lite sent ute den kanske öppnades för typ två veckor sedan. Naaajjs !!

RSS 2.0