Here i am

Skrev precis ett ganska långt inlägg men allting försvann någonstans. Hatar när sånt händer. Orkar inte skriva om det .. så nu blir det sängen. Måste verkligen försöka vända tillbaka dygnet någorlunda innan skolan börjar igen.


Idag har snön äntligen börjat töa och just nu regnar det. Så snart kanske den är borta :)Flowers ...


Fredag ..

Och då var denna fredagen snart slut. Är ganska förkyld så tänkte gå och lägga mig lite tidigare idag. Så kanske man mår lite bättre imorgon. Man kan ju alltid hoppas på det.

För övrigt så håller det på att töa ute och det kan man ju inte annat än älska. Även om vi kanske får mer snö imorgon men det tänkter vi inte på nu. Just nu tänker vi bara på VÅÅÅREN !!! DEN ÄR PÅ VÄG !!! ja eller något likanande.

Men det är gött ;)


We are the world

Jag är nog senast i världen med att lyssna på den nya versionen av We are the world. Men nu har jag gjort det och jag tycker nog att den gamla är bättre. Eller den nya haha vet inte riktigt. Vilken tycker ni ??


Den gamla och den nya :)Jag önskar jag var en sånn som inte tänker alls

Snön öser ner och Johan har precis kommit hem från skolan. Det är härligt att sluta tidigt på fredagar. Nu är det dags för en vecka ledigt och det känns verkligen skönt. Behöver verkligen återhämta mig lite och ta det lungt. Kanske bli av med förkylningen om jag har tur.

Vi får helt enkelt se vad som händer. Men nu ska jag gå så ni får ha det toppen =)


Och i veckan kom äntligen min högtalare till Iphonen. Jag blev väldigt nöjd :)
3 days

Yees det är 3 dagar sedan jag skrev och det är jätte dåligt av mig. Men det händer väldigt mycket annat här i världen. Just nu sitter jag och håller på att somna vid datan fast klockan bara är runt 16. Borde verkligen äta mer socker ;)

Nä men dom senaste dagarna har det inte hänt så mycket. Jag var på gym igår. Hur nu det gick till ?? Det var något klydd i kassan för jag hade nog varit där på typ ett år haha. Men är man bekväm (läs: lat) så blir det så.

Nu tänkte jag göra lite engelska så jag bloggar lite senare kanske. Ha det bra alla gurkor där ute =)


Så tar vi en gammal bild som vanligt. Shit vad jag verkligen behöver ta nya bilder !!


Nu får det vara nog...

Ärligt talat så orkar jag inte med denna skiten längre. Kan inte snön bara försvinna. Jag vill ha sommar och kunna gå ut och in utan att ta på mig kilovis med kläder. Jag vill att det ska vara ljust långt in på kvällen. Kunna vara på stranden, käka glass, chilla rundor. Åh vad kul det hade varit. Så länge snön försvinner i alla fall. Man blir ju så ledsen varje gång man tittar ut och den inte är borta.
Saturday

Idag blev det sovmorgon som bara den. Skönt värre. Nu tänkte jag gå in i duschen och sen får vi se vad som händer. ¨Det är ju trots allt lördag så man vet aldrig vad som händer. Sture hälsar med. Bara så att ni vet ;)


Today is friday ....

... And i love it. Det är verkligen skönt med helg. Man kan bara slappna av och släppa lös helt. Jag har inte tagit några bilder på senaste för snön är överallt och ingenstans. Det blir dessutom inte bättre av att det blåser rundor hela tiden. Men snart är ju våren här har jag bestämmt och då ska det fotas.

Jag har inget speciellt att berätta för er. Det händer liksom inget nytt som är roligt precis. Men nu ska jag gå och spela luftgitarr. Så vi höres =)


Jag vill ha så mycket sommar !!!!


Snööö...

Det snöar fortfarande på bloggen bara för jag inte vet hur man tar bort det. Haha men jag jobbar på det ;)
Ska snart iväg och klippa mig men tror inte det blir några större förändringar. Vågar aldrig riktigt ta steget ut och dessutom har jag inte några bra idéer. Men det är inget större problem här i världen. Jag överlever nog ändå.

Nu ska jag gå och äta en banan eller hoppa hoprep. Vi får se vad som händer ;)
Music


I lööve the song. Den har sån himla cool text. Och man får sån partykänsla och det är ju trots allt FREDAG !!!! YEEH =)


Hejsan

Torsdag idag och förlåt för att jag inte skrivit på ett tag. Allting känns så stressat hela tiden. Men snart är det helg och då blir i alla fall söndagen någorlunda lugn. På fredag kommer typ släkten hit och så ska vi fira mig. Sen på lördag blir det funny. Då blir det först Malmö med kompisar och sen blir det pizza på kvällen och sånt. Kommer bli mkt roligare än vad det lät där hehe. Ingen fattar snart vad jag snackar om när det blir såhär rörigt. Måste säga hej då för ska fortsätta och träna på min musikredovisning. =)


Snart är våren här ;)

Kärlek på hög nivå ...

En vecka efter jag kommit hem från Thailand eller något så blev jag med iphone. Har kanske haft den i en månad snart och är störtkär i den. Blir väldigt kär i vissa saker jag köper ibland som med min kamera ... hehe. Kan inte säga annat än att jag älskar den. För visso var den ganska dyr men jag håller i den hårt. Nog snackat om den. KÖP DEN !!!

För övrigt vill jag bara säga att nä jag hade inte glömt er det är bara det att allting är väldigt mycket just nu. Och helgen lär med bli en stressig historia. Men nu börjar Paradise Hotel så vi höres imorgon eller något =)
Ikväll ...Detta kan man ju bara inte missa :)


RSS 2.0