Thailand bilder


 Fåglarna som sprang rundor överallt.

En del sånt här blev det ;)Poolen vid första stället var amazing !!

I love palmer.

Älskade Swensens blev det en del gånger :)

Min coola drink :)

Vår utsikt från balkongen på det första hotellet :)

Vi spelade tennis en dag. För det kan man ju liksom aldrig göra hemma ;)


Tuk Tuk :)

Eftersom man inte kan äta den mesta maten nere i Thailand får man överleva på Pringles. Men inte mig emot ;)

Solnedgången :)

Skål ;)

Sista dagen innan vi skulle åka hem. Åkte vi in till centrum bara för att käka glass. Är det gott så är det ;)


Jag åt "bara" 5 kulor.

Medans min bror åt 8 kulor ;)

Det var alla bilder jag hade att bjuda på. Semestern var varm och skön. Men Thailand är ett ganska äckligt land så vet inte riktigt om jag åker tillbaka dit.Här skulle ha varit en bra rubrik ...

Är ganska trött men känner ändå för att skriva. Jag hade planerat att bjuda på en del bilder ifrån resan men det blir nog ändå inte så många. Med mig hem hade jag lite mer än 600 bilder men eftersom dom flesta är på någon ifrån familjen kommer dom inte upp här. Men när jag har rensat lite kommer här upp några stycken. Men det får bli imorgon för nu måste jag sova =)


Här är ju en början i alla fall ;)


I'm alive

Jodå tror det eller ej men jag lever. Har varit i Thailand i två veckor och sen har jag försökt komma tillbaka till verkligheten dom sista dagarna. Det är därför jag inte har skrivit på ett tag men nu är jag tillbaka. Kommer med ett litet längre inlägg snart =)Bye Bye

Detta blir mitt sista inlägg på ett tag efter som jag ska lämna denna trista vardagen för ett litet tag. Men vi ses i slutet av Januari igen. Ni får ha det så bra så länge och glöm inte att simma lungt.
4 Januari 2010

Dagen har gått väldigt snabbt även om jag steg upp någotsådär tidigt från sängen. Idag har det städats nästan hela dagen men har även hunnit med att packa lite och varit på bio nu på kvällen. Det är skönt att alla julsaker är borta nu. Är verkligen trött på den nu. Hade räckt man hade haft jul i typ en vecka. Hehe.

Bion var jätte bra. Såg "Luftslottet som sprängdes". Vet att jag är lite seg men det har kommit massa grajer i mellan. Den var i alla fall spännande och ganska bra slut och jag älskar Noomi. Hon är verkligen jätte duktig. Den varade i ungefär 2 och en halv timme men det kändes typ som en. Älskar verkligen alla tre filmerna. Filmen får 5 av 5 toasters ;)


Bo i ett annat land ...

Har ni tänkt på hur det hade varit att bo i ett annat land ?? Jag är ju bara 15 år än så länge så det kanske är lite tidigt fortfarande. Men efter att jag har gått ut gymnasiet och så typ hade jag gärna flyttat till USA. Mitt lilla drömland. Haha nä men efter ha varit där en gång kan du inte riktigt släppa det ur ditt liv. Det är något speciellt med det som gör att man blir helt förälskad i det. Men om det inte hade blivit det hade jag kunnar bo lite i Frankrike. Ett land som jag absolut inte vill flytta till är Japan eller Kina eller något sånt konstigt land i Asien. Jag är nog inte riktigt anpassad för det. Vilket land hade ni velat flytta till ??

On ice ..

Lite bilder från Linnéas och min senaste fotorunda. Vi kan beskriva den med ett ord: Kall !!! ;)


RSS 2.0