5 saker ni inte visste om mig ...

1. Jag gillar inte popcorn och har typ aldrig gjort. Alla blir lika förvånade när man berättar det. Det känns ibland som det är något heligt över dom.

2. Jag är halv dansk. Min pappa föddes i Copenhagen. Men flyttade därifrån vid 3 års ålder.

3. Jag äter inte paprika. Smakar för konstigt.

4. Jag har bott i samma hus i hela mitt liv. Nä inte samma rum.

5. När jag såg Björnbröder så grät jag mig igenom halva filmen ;) Kanske var i 10-års åldern ..

Okej två kanske inte är helt sann men resten i alla fall =)
Ganska cool ändå ...


Ganska cool video ... påminner lite om Michael Jacksons videosar. Man blir lite stolt över att det är en svensk som har gjort den. Sverige kan också ;)

Inlägg 400

Då är vi på nummer 400. Ganska coolt ändå att det har blivit så många.

Sitter och gör min so läxa men den är så fruktansvärt tråkig så skriver lite här istället. Även om jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om. Om en vecka är det lov och det ska bli skönt att bara glida rundor och hitta på skojiga saker. Men vi lägger in en bra låt så länge och firar att våren är här  !!! =)


Dagens bra att veta: Att David Guetta är 42 år. Känns weird men härligt ;)
Mac eller Windows ??

Om typ ett halvår så får jag förmodligen en laptop och jag har redan börjat funderar på vad för någon jag ska ha. Jag längtar ju ihjäl mig. Men nu är frågan ska man ha Mac eller Windows. Vad tycker ni ??17 March

En trött Johan har precis satt sig för att göra so läxan. Egna tankar om buddismen och hinduismen .. känns nödvändigt ?
Har precis kommit ut ifrån duschen efter en joggingtur med grannarna och iphonen. Allting blir så mycket lättare när man springer med musik i öronen. Man tänker inte på hur man andas eller hur man sätter fötterna osv. Man bara springer automatiskt and I love it.

För övrigt så hade det varit mycket skönare att slänga sig i soffan än att sitta och skriva läxan. Men nu ska jag göra läxan så kan jag göra något roligare sen. Bye Bye =)


- Ja tack till sol och värme men helst här i Sverige inte i Thailand :)


Fotorunda ...


Sunday

Då var det redan söndag. Hemskt och allt det där. Orkar verkligen inte med skolan imorgon och börjar bli sjuk nu med. Vill verkligen inte bli sjuk. Men det är ju snart påsklov så jag håller väl ut denna veckan med.

Ikväll är det i alla fall dags för Wipeout igen ... det får vi inte missa ;)

Hemkommet ...


Fick hem detta skalet igår i brevlådan. Det är typ en blanding mellan silikon och ett hårt. Jag är toppen nöjd 5/5 toasters ;) Det heter switcheasy Vulcan och finns på iphonebutiken.se om ni ska köpa ett skal så köp det. Jag tog genomskinligt för att fortfarande kunna se iphonen men det finns i svart också :)


Hali hallå jaa..

Igår skrev jag ett ganska långt inlägg om vad som händer just nu men det försvann när vår data gav upp halv vägs. Man blir så förbannad när man sitter vid denna datan. Funkar aldrig som den ska och är alltid så himla seg. Men jag får väl ha tålamod tills jag får min egen.

I alla fall så blev det Lesordome igår och det känns idag. Känns som jag inte har några muskler kvar i benen. Men kul var det i alla fall. Nädå jag säger inte "i alla fall" ofta. Bara typ hundra gånger per inlägg. Men nu ska jag gå och glo tv. Ni får ha det toppen :)


Förlåt

Ja jag ber om ursäkt för den hemska bilden på mig lite längre ner. Det kan gå så när man lämnar över en blogg i andras händer. Hoppas ni fick behålla all maten även om det vände sig lite i magen när man såg bilden. Nä men det var väl dags för er att se hur jag ser ut när jag är ny vaken.

Men nu skiter vi i det för nu är det HEEEELLLGGG !!!!! :)


Linnéa gästbloggar!

Okej idag ska moi Linnéa Nilsson gästblogga efter att min succé blogg hhardcany har lagts ner! Jaha köffe? Nej men vad ska man skriva för något? Jag kan lägga ut lite bilder på Johan då hade han blivit glad!
(bild på mig o johan, lägg märke till när han bajsar i mitt ansikte!)


(haha jag var tvungen förlåt, vi var bara så fula här!)

Det får avsluta detta vackra inlägg. Låt oss kalla det EGO inlägget. Det blev inte så många bilder för att jag har nog inte en enda bild på honom som är normal och detta är nog på gränsen till att han slår mig så adios guapas!

Sagan om Ivar och hans vänner ..

Det här är kaninen Ivar:


Ivar gillar långa strandpromenader och romantiska middagar med Lisa som är hans sambo. Detta är Lisa:Som ni ser så gillar Lisa att ta långa varma duschar och långa joggingturer.
Ibland så är Lisa sur på Ivar. Det är hon för att ibland vill han inte klia henne på ryggen och hon kan inte själv göra det. Då måste hon ta hjälp av hennes farfarfarfars far Pär:Pär är en snäll hund men har lite problem med ryggen ibland och då kan han bli lite sur. Pär gillar att åka skateboard och spela bingo. Pär gillar också att äta morötter och långa grässtrån med cocktail tomater på.
På söndagar brukar alla tre i familjen umgås och kanske spela poker. Då brukar Ivar vinna för att han är en kanin med tur. Dessutom har han spelat poker längre än dom andra med sina kompisar.

På torsdag ska hela familjen åka till Lansarote. Pär är lite nervös för han har aldrig åkt flygplan innan men om han klarar det har han lovat Lisa och Ivar att dom får bo på ett rum fullt med sega råttor. :)


Love it

Haha ibland är reklamer bara underbara:
Jag håller på att dö när han säger: så var där ett hål där vasken skulle vara på 0:15 :)


I really hate snow

Okej jag är fortfarande trött på snön och att det kommet ännu mer nu gör det inte bättre men nu är detta ju ingen väderblogg så nu ska vi inte prata om det. Jag vet egentligen inte vad det är för blogg men typ en Johan blogg kan man säga så ??

Sitter i alla fall här nu och borde verkligen göra läxa. Det är därför jag inte har skrivit på ett tag för har prov efter prov efter prov efter prov efter prov efter prov ... ja ni fattar nog.

Nu ska jag fortsätta att trycka in lite tyska glosor i huvudet. :)


RSS 2.0