I want X-mas lov

Very good swedish. I know !!
Är fortfarande lite deppig men försöker vända trenden och se lite positivt. Det har blivit lite lugnare i skolan. Kanske ska redovisa engelskan imorgon men orkar inte riktigt. Vad har jag för val ?
Tror det blir sängen tidigt ikväll så jag får lite väl förtjänt sömn. Har ni tänkt på hur mycket lakrits Strepsils med Jordgubbssmak smakar ?
Blää säger jag bara !!!

Förkyld

Är typ helt förkyld. Är trött på allt. Deprimerade och skoltrött. Vill bara ha lov nu och massa av sömn så att jag kan blir frisk. Nä istället så fortsätter skolan bara att ösa på i 180. Och det fortsätter att snöa. Fast det är ganska mysigt. Men nu klagar jag vidare någon annanstans !! BYE !!!

Finally weekend !!

Efter en ganska tuff vecka är det äntligen dags för helg. Igår så var vi inne i Malmö för att fira min broder som fyllde år. På vägen hem var det värsta snökaoset och har snöat sen dess typ. Snöar verkligen hela tiden och enligt Aftonbladet hade det tydligen kommit över en halv meter. Najjsigt värre. Nu sitter jag inne i alla fall och borde göra lite plugg. Får väl se hur det går ;)
En gammal bild från förra vintern =)

Tisdag

Nu ska jag gå ner i soffan och kolla lite tv och läsa Café som kom i brevlådan här om dagen. Ha en trevlig kväll !!


Begravd

Jag är begravd under prov berget. Men planerar att krympa fram snart (typ till helgen).
Har danska prov på torsdag. Engelsk inlämning på fredag och tysk prov på fredag. Förvisso så gillar jag språk så det kunde varit värre. Vi har ju inget matteprov eller sånt skit men ett julllov hade varit ännu roligare. Det ska faktiskt bli lite roligt med julen. Känner jag idag =)
'

Söndag

Efter denna helg är jag lite smått slutkörd. Sitter och räknar matte nu och försöker hålla mig vaken.
I fredags var det GaGa och det var något helt overkligt. Har fortfarande inte riktigt fattat att vi verkligen såg henne. Arenan kokade flera gånger om och det var inte en sekund som var tråkig. Jag vill se henne igen.
Sen såg vi då Håkan Hellström i lördags. Haha vet inte riktigt vad jag ska säga om honom. Men någon stor idol är han inte precis. Han spelade i två och en halv timme innan vi gick men han fortsatte ändå att spela. Han kanske står där och spelar fortfarande.

Tonight


Hello hello baby you call I can´t hear I thing

Hello snart bär det av mot Malmö Arena för att se Lady Gaga. Längtar lite smått om vi säger så. Tar tyvärr inte kameran med mig för det verkar vara lite osäkert kring det där och vill inte lämna kamera ifrån mig.


Ingenting fungerar

Ingenting fungerar just nu detta inlägget kommer inte ens upp. Blir lite smått galen !!!

TODAY

Kom precis ut ur duschen nu efter att ha varit på gymmet. Var faktiskt riktigt skönt att köra ner sig totalt. Kommer förmodligen ha träningsvärk imorgon känner redan det. Ska försöka köra i alla fall en gång i veckan.
Lämnade äntligen in vårt företags arbete idag och gjorde även vår presentation inför klassen. Skönt att det är över. Det var det sista på den kursen. Tror jag i alla fall. Nu är det bara dagen imorgon med sen är det helg och massa skojigt. Är redan taggggaaaad ska bli så kul !!!!
Blir galen på att det inte funkar med varken bilder eller hoppa neråt med denna j'vla blogg.se

Onsdag som känns som torsdag

Känns verkligen som det är torsdag idag har ingen aning varför bara en känsla. Skolan har typ hela min dag ännu en gång och nu menar jag verkligen hela dagen. Förvisso hade jag sovmorgon så började 10 och var hemma vid typ 21 idag. Imorgon börjar vi lite tidigare för att snabbt köra igenom vår presentation. Måste verkligen försöka få några timmar sömn nu. See Yah !! Har redan börjat tagga till helgen !!

Friday


Planering av helgen

Fredag

08:40-16:00 Skolan och hemfärd
16:00-17:00 Middag, dusch (?) och klädes byte.
17:40-23:00 Lady Gaga Malmö Arena
Hem och sova
Lördag

11:00 (?) Vakna någon gång
Morgonrutiner
Plugg all day long
19:00 - 23:30 Håkan Hellström Lund
Söndag

Sovmorgon
Plugg hela dagen igen då det är många prov i kommande vecka

Stressigt

Mitt liv är väldigt stressigt just nu känner jag. Denna dagen har gått i hundra tusen kilometer känns det som. Stannade i skolan för att göra klart en del på vårt företag. Var hemma vid sex. Hann äta och byta kläder och fixa lite snabbplugg sen of to farmor direkt. Sen hem och nu sitter jag här. Dagen imorgon blir likadan men då ska vi till mormor och morfar istället. Hoppas torsdagen blir lite lugnare i alla fall för då har vi lämnat in vår företags uppgift. Skönt !!

Working

Måndag igen då. Fick åka ersättningsbuss till skolan idag för det var spårarbete på gång. Men imorgon så går tågen som vanligt igen och det ska bli så skönt. Skolan innebär lite allt möjligt idag. Vi ska lämna in våra affärsidéer om våra företag på torsdag så det är lite små stress just nu. Men det ska nog allt ta och lösa sig. Är väldigt trött nu och borde sova men jag försöker så funkar det inte. Blää. Ja på det igen då. God natt !!

Dubbelmoral

Ursäkta för den dåliga bilden.
Christoffer och jag gjorde nyss Negerbollar till Pappa. Det är ju farsdag idag som de flesta vet. Som tradition har vi att göra Negerbollar på den dagen. Det passade bra ihop med mitt förra inlägg ju att jag skulle sluta äta sånt här ;)
La mest upp detta för att känna mig lite smått busig när jag skrev Negerbollar.

Bio


Bildkälla: Google
Igår så var la familia och såg Bio. Det blev i Lund för platserna i Malmö var slut. I alla fall så blev det den filmen ovanför. Det var samma regissör som i The Hangover (Baksmällan) och ungefär samma sorts film. De skulle ta sig igenom USA och under bilresans gång så händer det en del saker. Filmen var bra och skrattade en del gånger men den når ju inte upp till The Hangover. Det räcker man ser denna en gång medans man kan se The Hangover flera gånger =)

Never before

Aldrig förr har jag behövt tänka på vad jag har stoppat i mig. Jag har kunnat trycka i mig pizzor och godis i mängder utan att bli tjock. Men nu verkar det vara slut med det. Jag har aldrig vägt så mycket i mitt liv som jag väger nu och har aldrig haft det midjemåttet jag har nu. Och folk bara men det syns inte. Men det är på fel håll så nu ska jag verkligen skärpa mig och bara äta skit en gång i veckan och jogga en dag (förmodligen söndagar). Sen ska jag också försöka gymma en gång i veckan. Men för att hinna med detta får jag nog ta och stryka lite saker. Men det är det säkert värt i slutändan =)

Fotografering

Känns som det snart är dags för en fotorunda igen. Känner verkligen för att knäppa lite nya bilder. Ahja ska i alla fall ha med den till Gaga =)

Mina buddies

Jag tänkte bara höja min status lite och säga att jag umgås med dessa människorna !!!
Och kom nu inte med någon kommentar om att vi är sexiga. Snälla kom på något nytt det andra vet vi redan. =)

Fredag

Sitter här och väntar på gästerna för idag ska vi fira mamma och pappa som fyller år. Har slutat räkna så vet inte hur gamla de är. Men gästerna kommer när som helst så jag tänkte ett snabbt litet inlägg först bara. Slutade tidigare än vanligt idag men skulle ändå vänta på brodern min som kom ner från Växjö. Så jag åkte lite buss och sen satte jag mig utanför elgiganten och väntade. Kände mig som luffare nummer ett. Vi inhandlade en present och sen så drog vi hemåt för han skulle klippa sig.
Men nu kommer gästerna men ha en trevlig fredag kväll så hörs vi =)

Mmmm... maltesers (Tidsinställt inlägg)

Pappa har varit i Tyskland i förra veckan. Han kom hem med en påse Maltesers och yoghurt. Smarrigt värre. Maltesers finns att köpa i Sverige med men svårt att hitta stora förpackningar och den yoghurten som han köpte finns tyvärr bara i Tyskland.
Känns som jag har ätit allt för mycket onyttigt på senaste tiden men har faktiskt funderat på att börja gymma. Först tänkte jag på torsdag men nu ville pappa att jag skulle med på julbord men jag kanske hinner precis efter skolan. Vi får se helt enkelt.

Stressigt

Samhällsprov imorgon, Företagssekonomi prov på torsdag (sista för den kursen), tyska tills på fredag och en hel massa annat skit. Min skola är mitt liv just nu känns ju toppen !! NOT !! Finns så mycket jag vill göra men aldrig hinner med men får väl ta det på jullovet eller något. Hoppas alla har haft en bra dag nu ska jag sova. Älskar min säng =)

Nästa sängen, sängen nästa

Sängen är nog min absoluta bästa kompis. Den ställer alltid upp för mig och finns där när jag behöver den. Det kanske är svårt att förstå men sängen och jag har en speciell relation.
Vet inte vad jag vill ha sagt med detta inlägget typ att jag ska gå och lägga mig. Imorgon är det tre lektioner som gäller. Kanske får reda på mitt religionsprov jag hoppas inte i alla fall.

Förkyld

Är förkyld som en liten bäver och har plugg upp över halva mig och lite till. Lovet tog slut alldeles för snabbt och allt bara skiter sig nu känns det som. Men nä ska försöka vara positiv. Jag tar en banan så kanske blir det bättre =)
Fin banan bild jag hittade, jo tack jag vet.

Ikväll

Även om det är skola imorgon så måste jag titta på EMA ikväll. Får väl stå och sova på vår idrottsdag ;)

Lycka

Efter att ha leta igenom halva Skåne utan resultat fick jag importera dem från Växjö. Men nu är dem äntligen mina. Hoppas dem töjer sig lite ;)

Number 23

Såg nyss filmen Number 23 har sett den en gång innan med men nu gick den ändå på tv så lika bra. Den är lite smått psykopatisk och man blir nästan själv lite dum i huvudet av att se den. Lite svår att förstå i mellan åt men förstod i alla fall mer denna gången än förra gången.
Så efter denna lördagen där jag inte har gjort mycket mer än att plugga, hängt med mina über coola kompisar och kollat tv så tänkte jag nu sova. Börjar bli förkyld nu lagom till skolan börjar med känns underbart.

Dum av dig

Lördagen innebär att det snart är dags för skolan igen och är verkligen inte redo. Har prov alla veckor förutom en vecka fram till julllovet. Orkar egentligen inte men det är väl bara att ta dem sista krafterna nu och göra något bra av det. Men jag tror nog det ska gå bra. Så länge det händer roliga saker på helgerna så brukar det gå bra.
Nu ska jag faktiskt gå och plugga lite företagsekonomi sen får vi se vad som händer. Något ska jag göra i alla fall. Tänker inte sitta här inne hela dagen. Får njuta av det sista nu.

Lagom underbart överdrivet gott

Bild: Google

 


RSS 2.0