The fall is here


Gårdagen

Gårdagen var trevlig även om det blev lite smått kaos i mitten av festen. Folk var lite väl fulla kanske. Vill inte lägga upp några bilder här för vet inte om folk är så förtjusta i det precis. Men vi kan väl sammanfatta det hela med en lagom trevlig kväll =)

Tonight

Sitter här och har precis duschat ska snart göra mig redo. Ikväll ska vi fira två tjejkompisar som fyller år. Galet värre hoppas jag att det blir. Imorse sov jag som en stock och sov riktigt länge för en gångs skulle det var skönt. Sen bakade jag kladdkaka och gjorde lite samhälle. Men nu ska jag göra mig redo för avgång vi ses i framtiden =)

LOV !

Nu är det äntligen fredag och lov. Det innebär att all stress från alla skolarbete är bort. Eller ja inte riktigt vi har två prov efter lovet och ett projekt som ska vara klart men annars så är det inget annat. Hehe.
Pratade med min broder på skype för ett litet tag sedan. Coolt värre ..
Nä jag tycker mest det är svammel i detta inlägget så nu tänkte jag göra lite nytta istället.
Ehm ja det här är då min broder hehe ;)

För första gången på länge

För första gången på länge så sitter jag faktiskt inte och pluggar tills klockan är läggdags utan har lite tid för annat redan kl 17. Känns otroligt skönt. Detta höstlovet behövs verkligen men det kanske jag redan har skrivit. När skolan börjar igen så ska jag ha tänkt om lite. Så då blir nog allting bra.
Det regnar utanför fönstret idag. Hösten är verkligen här känner jag så jag bjuder på ett höstigt foto som är nästan ett år gammalt. Det är verkligen dags att börja nyttja kameran lite mer snart.

Längtar tills lovet

Det ska bli fruktansvärt med höstlov. Detta lovet förtjänar jag verkligen. Har inte jätte mycket planerat under detta lovet men ska på fest på lördag i alla fall. Sen måste jag plugga åtminstone två dagar och sen ska jag väl handla kläder en dag. Så tiden kommer nog gå ganska snabbt i alla fall. Huvudsaken med detta lovet känner jag är att samla kraft till dem sista fem veckorna i skolan innan lovet. Förmodligen lugnar det sig lite men ändå rätt mycket att göra. Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon. Ha det så bra allesammans.

Onsdag

Det känns nästan som en fredag idag. Kan bero på att stress och press som man känner under veckorna nästan redan är borta. Idag hade vi engelsk prov och nu har vi inte fler prov denna veckan utan bara några läxor. Det är väldigt skönt kan jag berätta. Sen jag börjar gymnasiet har jag börjat plugga alla dagar i veckan förutom fredag ändå har mina betyg sjunkit något känns det som. Men nu har jag företagsekonomi och Info & Layout kvar så tänkte göra det innan det är dags för en kväll framför tv:en.
Bild från veckans trevligheter.

Söndag

En seg söndag har det varit idag. Igår var det fest hos en kompis och det var ganska kul. Det dog lite i mellanåt men så kan det gå. Nu har jag i alla fall repat mig lite och försökt göra lite religions läxa eftersom vi har prov i Judendom på tisdag. Dem senaste fem veckorna har det varit ungefär två prov varje vecka. Lite smått stressigt så ska bli skönt med lov nästa vecka. Nu tänkte jag gå och läsa "Café" men vi hörs i veckan.

The Autumn


RSS 2.0