Just nu:

 


22 September

En ganska varm dag men det är bara skönt. Vet inte riktigt vad jag ska uppdatera om men gör det i alla fall. Dagen har varit som en vanlig tråkig dag. Tåg, skola , lite mer tåg och plugg. Jag hoppas på att dom nya tågen kommer snart för dom som åker nu är lite högljudda och skabbiga. Har lite danska läxa till imorgon och det är faktiskt kul men samtidigt är jag lite osäker på mitt uttal men det blir nog bra. Dom har ändrat vårt schema med så nu börjar vi lite senare på torsdagar men vi slutar lite senare med men det blir nog bra. Nä nu ska jag gå och kolla på lite tv och sen blir det sängen. =)
Härlig bild ifrån Thailand. Längtar verkligen inte dit men typ en annan utlandsresa hade inte suttit fel. Kanske Los Angeles.

Snabba Cash

Igår såg jag Snabba Cash och hade ganska höga förväntningar då den har hyllats av nästan alla jag har frågat men ärligt talat så var den överskattad. Den var ganska dryg och lite smått rörig i mellanåt. Fast det var ju bra skådespeleri av alla nästan.
I alla fall så är det söndag idag och jag har pluggat matte typ halva dagen och sagt hej då till min broder som körde upp till Växjö igen efter att ha varit nere sen i torsdags för att firas och sånt. Snart tänkte jag packa till idrotten imorgon och sedan slänga mig i soffan. =)

FRIDAY

Skolan är som jobbigast på fredagen även om det är en helt okej dag men går från 8 till 3 vilket betyder att jag stiger upp vid 6 tiden och man känner sig ju lagom vaken om man då ska hitta på något på kvällen. I alla fall så ser min fredag ut så att jag ska fira min broder med släkten och sånt om typ en halvtimme. Sen efter ett tag drar jag vidare till några kompisar från den gamla klassen och sånt på fest. Ska bli ganska mycket trevligt !! =)

Sunday

I torsdags var det inspark för hela slanten. Det började med förfest på rotundan i malmö och sen vid elva tiden bar det av till Slakthuset. Kom hem typ vid tre och dagen i skolan på fredagen var ganska seg. Alla gick runt som zoombies men det är väl förståligt. Efter skolan så bar det av direkt till Växjö för att hälsa på brodern. Kom hem ifrån Växjö igår kväll och idag tänkte jag bara ta det lungt. Måste plugga lite och sen ikväll kommer den andra brodern för middag. Imorgon är det dags för ännu en vecka och jag orkar verkligen inte men vad har jag för val.

Robyn is back again

Robyn är ute med andra delen av bodytalk. Och den är lika bra som hon brukar vara. Mina favoriter är dessa:
Fast egentligen så gillar jag alla så jag vet inte riktigt. Vad tycker ni ??

Goo Inga !!!

Hahahah ... tycker inte ni hon är bra ??

RSS 2.0