Slö dag

Har legat i sängen med datorn i princip hela dagen men nu har jag fått ta och skärpa till mig lite. Ska iväg och fira mormors födelsedag. Så här sitter jag färdig nu. Pappa är uppe och hämtar V och R och sen går vi ner till M. Cool jag är som kör förkortningar. Måste gå nu.

Hon är alldeles för snygg för honom ...

Den första skoldagen är avklarad. Hela 40 minuter spenderade jag i skolan. Gick igenom lite saker. Skoldagarna ser ut att bli långa detta året. Men tvåan ska ju vara värst enligt många. Men det är faktiskt vissa kurser som jag ser fram imot. Hoppas att dem blir bra. Redan imorgon börjar vi med vanligt schema. Får väl se hur det går. Ska upp klockan 6. :(
Peace out !!

Good music

Ignorera den dåliga videon. Men låten är verkligen bra. Dem ska spela på malmöfestivalen. Men det är samtidigt som the ark :/

Tågluffning

Dagen bestod av tåg, mat, tåg, mat ... och sen träffade vi på lite kändisar med. Typ Kurt Wallander och Lasse Holmqvist !! Vi låter helt enkelt bilderna beskriva dagen.

18 Augusti

Detta har varit värsta skitdagen. Vaknade alldeles försent, arg på mig själv, spillde oboy på hela mig själv, cyklar ner till pappas jobb för att hämta baguetter får inte upp frysen, måste cykla till Ica, håller på att få ett träd i huvudet, gör i sönder ett glas med mera.
Men imorgon ska bli en bättre dag för då är det dags för tågluffning med DTM. Haha låter som vi är värsta uteliggarna men det är vi ju med. Hej dååååå.

The last week is here

Ångesten ökar för varje dag. Försöker att skjuta bort det .. att inte tänka på det. Men om en vecka börjar skolan och jag vill verkligen inte. Vill bara ligga hemma och lata mig ! Men vi får väl sikta in oss på höstlovet .. haha.
Har i alla fall precis duschat för ikväll kommer det gäster. Vi ska ha typ familjemiddag. Mina brödrar och deras respektive plus lilla jag och mor och far. Ska blanda drink till kvällen haha ska bli kul. Nu ska jag byta om. Vi ses =)

Kan inte sluta tänka på dig ...

Tillbaka hemma igen efter några dagars jobb. Nu är det bara en sista helg kvar sen är det slut jobbat för den här sommaren. Brukar bli några enstaka dagar sen på hösten med. Dagen idag har väl sätt ut som de flesta av mina måndagar. Vaknade försent. Kollat Ellen. Ätit sen frukost. Nu har alla åkt bort och jag sitter i min ensamhet. Tror jag ska ta och spela lite The sims. Det var så längesedan nu. =)
Saknar USA !!

Ännu en liten paus ...

Drar iväg på jobb några dagar. Denna gången mycket närmare och inte alls lika många dagar. Så jag är tillbaka på Måndag igen. Så vi ses då. =)

2 Augusti

Kom upp ganska sent men har ändå njutit av den underbara dagen vi har haft. Spenderat nästan hela dagen i solstolen. Går mest runt med illamående och huvuduvärk dessa dagarna så orkar inte riktigt göra något. Men imorgon bär det av in till Ystad på kvällen för att hälsa på coola människor. Nu ska jag försöka komma i säng tidigt så jag inte vaknar så sent imorgon. =)

Kan inte sova så jag bloggar lite

Två hårda veckor är förbi men faktiskt delvis roliga. Sista dagen var det riktigt hårt och jag vill bara falla ner på golvet och börja gråta men det gick bra. Ibland önskar jag att vi var en vanlig familj med föräldrar som hade 8 till 17 jobb (eller vad man nu jobbar), fyra veckors semester osv. Men sen idag när vi var nere och åt glass (jag, mamma och christoffer) så var jag glad över att heta ahlgren i efternamn. Jag såg alla andra som gick runt och hade semester eller sommarlov och jag kände att jag nog hade blivit alldeles för uttråkad att leva sådär. Allting går upp och ner. Just nu känns det mesta meningslöst. Ångest över det mesta här i livet. Men tiden brukar lösa ut och annat problem. Nu måste jag sova innan detta inlägget blir värsta skiten.
Bjuder på en otroligt fin bild.

RSS 2.0