Clothes

Har varit nere och köpt en fluga nu. Testade precis allting på och det var längesedan jag var såhär nöjd med mina kläder. Hallå din snygging sa jag när jag stod framför spegeln. I alla fall så tack Elin och Linnéa för tipset att de hade nere på trend. Räddare i nöden.

Här kommer en bild. Den ger dock inte alls någon rättvisa till kläderna. Mkt snyggare i verkligheten .. Haha.


En liten lista

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: trött men glad och taggad för nyår
Favoritgodis: choklad
Är det nåt du absolut inte äter: Det mesta går väl ner men bruna bönor är inte så gott. 
Kläder just nu: Naken
Musik just nu: Ingen
Vad sa du senast: Godnatt pappa
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Ehm svårt att välja men typ stenåldern, men helst stannar jag kvar i denna tiden.
Sommarplaner: Jobba, jobba, jobba, jobba, London ?
Fisk eller badkruka: Ganska mycket badkruka, men försöker så gott det går.
Saft eller alkohol: Saft 
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: Soligt eller ett ösregn (med lite åska) mitt i sommaren. Det älskar jag.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En helikopter, bensin till helikoptern och en cheesburgerare.
Spelar du nåt instrument: Nej, dock hade jag velat spela gitarr. Då hade jag fått ligga mkt. Haha.
Morgon- eller nattmänniska: Helt klart nattuggla. Mycket hellre upp nu än klockan sex imorgon bitti.
Sparare eller slösare: Oftast sparare, men ibland får jag anfall och köper en massa. 
Bästa film: Hangover
Tror på liv på andra planeter: Ja helt klart
Kommer du ihåg din första kärlek: Självklart, mårten är en helt underbar kille.
Älskar du henne/honom fortfarande: Ja vi ligger här och myser för fullt.
Har du några homosexuella vänner: Nej inte vad jag vet. Men det kanske finns någon i hemlighet.
Tror du på mirakel: Ja.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja jag klarar de flesta människorna. Fast mina föräldrar kan jag gå lite utbrott på ibland. 
Ser du på kärleken som ett misstag: Ibland
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 15-18 st. 
Bio eller promenad: Beror på väder. Haha.
Är du kittlig: Ja lite.
Snarkar du? Ja det gör jag nog ibland.
Stjärntecken? Vattuman.
Rädd för insekter? Inte rädd precis men tycker dock det är jobbigt när det finns många och om de är mitt i ansiktet. 
Äckligaste insekten: Mygg
Största svaghet: Att jag är en mes. 
Det här är jag bra på: Lata mig, kolla på tv, äta godis, kissa. 
Bästa bok? Vet inte riktigt, gillar dock Harry Potter böckerna väldigt mkt. 
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Att vara otroligt stark, men ändå kunna kontrollera det. 
Vad vill du jobba som? Som VD eller något annat där jag kan utveckla företagsidéer. (Shit vad seriös jag blev helt plötsligt) 
Chips, morötter eller godis? Just nu: morötter. Men oftast godis. 
Pizza eller hamburgare? Pizza. 
Skriver du dagbok? Nej.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Ibland är jag sugen på en tatuering, ibland inte. I så fall ryggen. 
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Är ett litet kontroll-freak. Så välstädat. 
Gungar du på stolen? Försöker inte. Men det är så kul hihi.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja det är en sak jag ska göra innan jag dör. (BTW mina coola grannar, vi borde göra en lista med saker vi vill göra innan vi dör.)
Vilken hand håller du gaffeln i ? Höger oftast.
Är du rädd för blod? Nej 
Saltar du på maten? Nej.
Gillar du att sjunga? Ja, måste ju visa min talang.
Anser du att du är stark? Nej, men jag hade velat vara.
Brukar du sola? Nej, jag bor i Sverige. 
Vad gör du om du får hicka? Hoppar fyra gånger. (Tack Disney Channel)
Röker du? Aldrig. 
Snusar du? Aldrig. 
Använder du knark? Ibland. Försöker att sluta. 
Kaffe, te eller inget? Inget. 
Har du en besatthet? Att gå på V-brunnar (?)

Sånt bajs ....

Gillar bilden på Russel. Tycker det är så synd att de ska skiljas. De passade bra ihop.

New Years eve

Då är det nyårsafton nu. Planerar att vara uppe lite till så att man kan sova länge så att man kan vara vaken länge sen, ja ni fattar.
Denna kvällen skulle egentligen jag och min fru kolla på lejonkungen eftersom jag inte har sett den eller ja i alla fall har jag inget minne av detta. Men när jag sa det till mamma igår kväll så sa hon att vi skulle iväg till farmor och äta middag. Då blev det lite problem. Jag som gärna ville se lejonkungen men men det finns ju fler dagar.
I alla fall så har jag då varit hos farmor idag, annars har jag inte gjort särskilt mycket. Kom på nu på kvällen att det hade suttit fint med en fluga till min nyårsoutfit. Men det kanske är lite sent ute. Letade i pappas saker men hittade inget, frågade Rickard men han hade ingen. Så ska kolla imorgon om de har någon nere i lilla Skurup. Annars får jag väl skita i det. Nu ska jag och Mårten kolla lite tv. Vi ses :)
En svart hade varit perfekt. För då matchar det mina byxor.

Home

Är nu hemma igen. Hittade faktiskt en hel del kläder inne i Malmö idag. Och allting var på rea :) så glad :) Nu ska jag och min bror upp till Efes och äta och sen är det dags för DTM-kväll :-) Happy :)


Filmkväll

Kvällen skulle bli en vanlig "ligga i soffan och titta på tv med familjen" kväll men min broder ringde. Så nu ligger jag, Christoffer, Rikard och Vibeke i deras lägenhet för att ha filmkväll. Ska sova här med. Nu börjar den första filmen. Vi ses :-)


Körskolan

Idag hänger jag inne på körskolan. Har precis haft körlektion och den gick bra. Kul när det går bra. Nu ska jag än en gång försök mig på Fas F. Svår jäkel den där fas F !! Börjar få huvudvärk med :) men snart hem och slappa i
min underbara säng :-)


Tv-dags

Har varit inne och bytat tv:en idag för den funkade inte. Men nu jäklar fungerar den och detta har jag längtat efter. Så skönt. Även om jag inte får in alla kanaler som vi har hemma så känns det skönt.

Imorgon har jag körlektion och det är väl allt jag ska göra imorgon. Så lite sovmorgon får jag. Klockan tio ska jag upp :)

See yah !!


Johan glans

Ligger och kolla på en dvd som jag gick av mamma och pappa i julklapp. Johan Glans är så bra !! Även om jag redan har sett de flesta klippen på youtube. Men där var lite andra roliga saker med :-)


X-Mas is over

Känns som jag inte riktigt hinner med och uppdaterar min blogg i den takten som saker händer. Men i alla fall så tänkte jag berätta lite saker.
Julafton åkte förbi ganska snabbt och jag var väl nöjd. Känner mig gammal när jag nu börjar få flytta-hemma från saker. Skrattade mycket när vi satt och kollade på Kalle Anka, haha jag är så konstig. Men kommer knappt ihåg vad som händer. Även om man ser det varje år.
Sedan har det då varit juldagen idag och den har med gått väldigt snabbt. Det började med en frukost med hela famijen inklusive Vibeke och Rickard. Det tog ganska långt tid. Sedan så begav sig pappa och jag oss in till Malmö för att checka upp en tv som jag hittat i Reklamen som kom. Men tyvärr var den tv:en slut så jag blev ledsen. Men sen så hittade vi en annan tv på Media Markt och då blev jag glad. Så nu står det en fin fin tv:e inne på mitt rum. Den är ganska stor men jag gillar stora tv-skärmar. Tror jag har problem med synen eller något.
På vägen hem från Malmö så övningskörde jag med så det blev toppen. I dagarna så har jag ganska många körlektioner.
I morgon är det dags för familjedag så det ska väl bli trevligt. Men nu måste jag sluta skriva. See yah !!
En fin bild på mig och tomten =)

Countdown

0 Dagar kvar till Julafton
7 Dagar kvar till Nyårsafton
34 Dagar till Mexico
45 Dagar till Miami
47 Dagar till jag fyller 18 år

The day before the big day

Idag har varit en snabb dag. Har haft fullt upp hela tiden så allting har gått undan. Det började vid tio tiden imorse då jag och pappa begav oss in för att övningsköra. Min körledare sa att jag behöver hitta en plats med mer trafik så vi valde Ystad idag så kanske vi tar Malmö en annan dag.

I alla fall så efter det så åt vi och sedan begav vi oss in till Köpenhamn. Gick runt lite på strøget. Åt en hel del. Sen gick vi lite inne på tivoli. Åkte inget, gick mest bara runt och åt. Vi är ju skadade hela familjen så vi går runt och tänker på jobb mest hela tiden. Om man kan sälja detta eller hur de tillverkar sina saker. Haha så stört.

Är i alla fall hemma nu och väldigt trött. Ska snart sova för det är ju trots allt julafton imorgon. Känns konstigt !!


Det gick good ..

Det gick bra hos frisören. Även om jag ändrade mig lite under klippningen haha. Men nu är det i alla fall lite kortare och spc på sidorna. Bilder får ni se en dag som jag orkar fixa håret hihi. Jag har hunnit med att äta och duscha med så nu ska jag spela sims. See yah !!

Hello, here you can write a headline

Tog lång sovmorgon idag och det var väldigt skönt. När jag vaknade tog jag upp min mobil och kollade på "expedition: julklapp". Det börjar dra ihop sig nu och jag hoppas att Asbjørn vinner. Han är en cool kille. Sen efter det gjorde jag gröt till frukost och tittade på Ellen samtidigt. Hon är en cool tjej den där Ellen. Om en halvtimme ska jag klippa mitt hår så ska snart ge mig iväg. Vi får väl se om jag vågar klippa det som jag vill och om det blir bra. Sen när jag kommer hem ska jag spela Sims. Det ska bli kul =)

Last day

Idag är typ sista riktiga skoldagen på denna terminen. Så skönt !! Behöver lite lov nu. Även om jag vet att det är över på två sekunder. Men börjar inte förrän vid ett tiden idag för har en del lektioner som är inställda. Skönt !! Men eftersom vår sista lektion idag är prov så har jag varit uppe sedan sju tiden och pluggat. Ska bli skönt att få det gjort även om jag är väldigt nervös över det. Men ska nog gå bra. Nu ska jag fortsätta plugga sen ska jag snart göra mig redo.

Det är tur att Mårten håller mig sällskap så jag inte är helt ensam.
Peace out !!


Sunday

Gårdagen var rolig. Var på fest hos Frippe. Kom och gick folk hela tiden men det var ändå roligt. Denna låten gick på repeat hela tiden:
Nu ska jag plugga historia. See yah !!

Trött Johan

Sitter här och är helt trött. Både vanligt trött och skoltrött haha. Alla i klassen är så jäkla slut just nu .. vi går på extra krafter typ. Men bara två prov och en redovisning kvar och sedan jäklar är det jullov. Även om hela mitt jullov kommer gå åt till trafikskolan och matematik. Men nä ska försöka ha lite ledigt med. Ska bli så jäkla skönt. Nu ska jag gå ut till Mårten och fortsätta plugga på min danska som jag har imorgon. Mårten är trevlig, ganska tyst av sig han ligger bara där i sin skål. Ska visa han för Christoffer som kommer hem nu till helgen. Han kommer säkert bli glad även den nya familjemedlemmen. =)

On my way to school

Min första lektion blev inställd så det blev lite sovmorgon. Den lektionen vi börjar med nu är egentligen frivillig men jag känner ändå för att gå dit har lite frågor då vi har prov om två dagar. Nu ska jag gå och samla ihop mina saker sen beger jag mig till tåget. Från och med idag tar tåget 1 minut mindre att åka. Känns skönt :-)


Mårten

Jag har fått en ny bästa vän. Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg Mårten i handfatet. Nu lever han i en fin glasskål. Han hänger efter mig var än jag går i huset. Just nu står han på bordet här nere vid tv:en. Han tycker jätte mycket om kaffe på bit så det får bli hans godis ikväll. Det är ju trots allt söndag.


Monkey

Jag har kommit på att jag vill köpa en apa. Jag kollade på blocket men där fanns ingen. Så jag läste runt lite på forum och det visade sig att man inte fick lov att köpa någon apa i Sverige. Och tydligen ska de vara ganska elaka de där aporna. Fanns risk för att man blev biten med mera. Men man fick lov att ha apa om man hade en djurpark. Så nu ska jag skaffa en djurpark. Eller så får jag flytta till ett annat land =)

Idol

Sitter in E och L house nu. Kollar idol. Båda två är ganska dålig. För övrigt så äter jag russin som mina kompisar har haft på lite olämpliga ställen. Känns bra !! Ja det var väl allt för ikväll :) ses imorgon :) har ingen aning vad jag ska göra då förutom att plugga. Känns underbart :)


I'm ready for DTM-night

Har precis bytat om till de fulaste kläderna jag kunde hitta och ska snart bege mig över till Elin och Linnea. Cool jag är som har bloggar hela dagen. Kanske bloggar lite mer ikväll :) see yah. !!


Hello, again

Har precis ätit middag. Alla (4) julklapparna är nu med färdiga. Så nu ligger jag i mamma och pappas säng, som vanligt. Kollar lite tv. Snart DTM kväll :) Vi ska kolla idol. Bryr mig inte riktigt vem som vinner. Båda två är typ lika duktiga :)

Haaaaaaa deeeeeeet !!


Home

Nu är jag hemma och nu ska jag slå in lite julklappar :) hihi :)


Mobilblogg

Försökte blogga på tåget på vägen in. Men internet är ju typ halvt dött på den sträckan. Så jag bloggar nu istället. Gick sådär på körning med pappa imorse. Men det gick desto bättre med körningen inne på skolan. Han berömde faktiskt mig och sa att ett körkort var ju inte helt omöjligt hahaha ... Känns bra !! Sen har jag sprungit längs gågatan för att hitta julklappar. Hittade till E och L men lite värre med familjen dock. Får hoppas det löser sig. Glömde beloppet vi hade bestämt. Men har för mig att det var typ 29 kr. När jag kommer till Skurup ska jag skynda mig till en restaurang för att köpa presentkort och sen ska jag hem :)

Här är en liten sneak peak på de högst oseriösa julklapparna !! :)


Fri dag

Jag har studiedag imorgon. Skönt ! Men nä. Jag ska upp klockan halv sju. Lite sovmorgon om man jämför med skolan men ändå inte trevligt. Sen klockan åtta kommer pappa förbi så kör vi en liten runda. Så jag är uppvärmd. För sen tar jag nämligen tåget in till bilskolan. Sen efter det ska jag nog dröja kvar lite och öva på teorin. Sen drar jag ner i stan för att handla julklappar. Eller ja det mesta är redan inhandlat men ändå. Vi hörs imorgon. God natt :)


We found love ...

Sitter i soffan nu. Har precis ätit middag. Skolan idag blev konstig. Började inte förrän typ vid halv tolv med Rättskunskap och sen efter lunchen skulle vi ha samhälle men den blev inställd för vi hittade ingen ledig lokal. Det är nämnligen UF mässa på skolan ikväll så det har varit kaos både idag och igår. Alla stolar och bord är borta för att göra plats för företagens montrar. Skönt att ha kort dag i alla fall. Röda mattan låg ut rullad idag med när vi kom till skolan. Haha det är bara vår skola som är så knasig. Men det gillas. Efter skolan så blev det Subway. Ny tradition. Varje fredag drar vi till Subway för att äta kakor. Men eftersom vi är lediga imorgon så fick det bli idag istället.
Såhär såg det ut utanför skolan förra året. Sjukt vilken skillnad. Idag är där ingen snö alls.

Onsdag

Spenderar min kväll i mamma och pappas säng. Kollar igenom massa avsnitt av Karatefylla. Ganska bra faktiskt. Sen är det ju snart Greys också :) eller det kanske var sista förra gången ? Hoppas inte !!

Peace out !!


Trying not to love you ..

Välkommen till min blogg. Kul att ni hitta hit igen Elin och Linnéa. Helgen gick alldeles för snabbt. Hann bland annat med att planera en 18 års fest. Tyckte väl att det skulle bli sådär innan men nu tycker jag att det ska bli jätte kul. Även om det är några månader kvar. Sitter i alla fall här nu och ska snart äta lunch/frukost. Början inte förrän klockan halv ett. Men börjar med ett tyska samtal om en bok jag har läst så jag pluggar för fullt nu. Det börjar försvinna en del lektioner nu men ändå har vi typ mer än någonsin att göra.
I alla fall så har vi studiedag på fredag så det ska bli skönt.Då ska jag till bilskolan.
See yah !!!
Jätte fin bild. Jo tack jag vet.

Soon Friday

Fick precis ett mail om att min kinesiska är inställd imorgon. Vilket betyder att jag bara har två lektioner imorgon. Känns väldigt bra. Jag börjar 12:50 men måste ändå vara på skolan vid 12 eftersom vi ska öva på en presentation vi har senare på dagen. Även om helgen är full med plugg så ska det ändå bli väldigt skönt.
På fredag ska jag nog hänga framför tv:en. Men på lördag kanske det blir lite övningskörning och en hel del plugg. Förmodligen ska jag ut till Simon på kvällen med så vi kan prata lite mer om hur det ser ut med vår 18-års fest. Sen på söndag ska jag träna. Det ska bli skönt. Fick även en inbjudan till en fest precis, skönt att det händer lite saker. Sen kanske inte nyår är helt kört heller. Men det är fortfarande väldigt osäkert.
Nu ska jag sluta skriva innan detta blir rena romanen. See yah !!
Vi är söta ... hihi

RSS 2.0