L.A

Mina kompisar Elin och Linnéa åker till USA imorgon och jag är sådär lagom avundsjuk haha. Men mest är jag glad för er skull. Det är en magisk stad. Vem vet ni kanske råkar sjunga en liten sång när ni går där på trottoaren och sen helt plötsigt kommer en scout och vill signa er. Eller inte. Men jag hoppas ni får en underbar resa och jag lovar att hålla ställningarna här hemma =)
Den sista kvällen i Miami. Puhuu vad det var sorligt :(

Fredag !!

Äntligen dags för fredag. Blir fullt upp hela dagen. Dagen börjar med tysk prov wihoo. Nu måste jag sova. Vi hörs =)

Home

Är hemma. Stressigt mycket i skolan. Saknar redan USA. Har tyska prov på fredag. Vill inte. Kanske fest på fredag. Ska sova snart. Nu ska jag tillbaka till plugget. Hej. Då.

Today (Torsdag)

Fler bilder kommer upp när jag är på svensk mark igen. Nu ska jag sova för imorgon är det stranden som gäller. På lördag med och sen på söndag är det hemfärd. Vi får se om det blir fler inlägg här på bloggen men jag tror inte det. Ni får ha det bra där hemma så ses vi på tisdag (Elin & Linnéa), fredag (Rickard och Vibbe) och den 18 (?) (Christoffer). Berättar mer när jag kommer hem. Hej svejs =)

Några av anledningarna till de extra kilona som har kommit till den senaste veckan.


Hali hallå

Bilderna får vi ta en annan dag. Nu ska vi iväg till Sawrass mills mall och försöka hitta lite kläder. Hoppas ni har det bra där hemma.


RSS 2.0