sötkille95

Hej hopp gummisnopp !!  −
·(Här skulle varit ett mellanrum men det fungerar inte och jag får damp !!!)
Sitter och väntar på att mamma och pappa ska bli klara med middagen. Det blir spaghetti och köttfärssås ikväll. Eftersom vi bor i lägenhet så gör vi all mat själv men det är ganska skönt. Solen har precis gått ner under träden nu. Min rödhet syns inte för fem öre på bilden. Men IRL är jag röd som ett stopp ljus och det känns som min hud ska ramla av vilken sekund som helst. Så idag har vi hållt oss borta ifrån solen. Ska lägga upp lite bilder sen innan jag möter sängen. Så vi hörs. Hej då =)

Sunday

Liten snabb uppdatering. Blir grillat ikväll yummie !! Vi var på stranden idag så nu är alla röda som kräftor. Nu ska vi ut i på terassen igen. Kanske blir minigolf ikväll. Hej hopp livet är underbart här hoppas ni har det skönt i Sverige =)

Älskade Florida


The first Ice cream part 2

Tadaa !! Måste faktiskt säga att jag blev ganska mycket besviken när jag tittade i glasshyllan i fredags när vi kom hit. De hade inte många sorter och de var dyrare än vad jag hade tänkt. Dem kostar runt 4 dollar så typ 30 swedish kronor. Men idag (lördag) så åkte vi till en större affär och där hittade jag en med marshmollows som lär skit god. Men yr som jag är så får jag tydligen tag i en annan för det är en helt annan sort som jag får med mig hem. Haha. Får väl köpa det en annan dag. Det blir i alla fall glass varje dag. Toppen (Y) Nu ska jag sova snart, klockan är 20:21 här nu och vi ska upp runt sju tiden imorgon för att kolla in någon marknad. Sen efter det blir det stranden =)

The first Ice cream

Spännande spännande... vad kan det vara. Uppdateras snart :P haha

I was born in the wrong country

Hali Hallå !! Livet är underbart här nere. Sitter ute på vår terass och solar nu. I dag har vi varit på någon känd gata här i Fort lauderdale och sen har vi varit på Publix (livsmedelsaffär) och handlat.
När vi landade igår med planet kändes det som vi var hemma igen. Ärligt talat så tror jag att jag föddes i fel land. USA är helt klart mitt hemland så är det bara.
Resan ner här gick great förutom att alla tre fick bubbliga magar. Och att vi stod typ en och en halv timme eller något i säkerhetskontrollerna.
(Ska försöka lägga upp lite bilder här sen men det går sjukt segt !!)

Uppdatering under resan

Under veckan jag är i USA kommer det kanske komma upp någon uppdatering här. Det beror på hur det är med internet och vädret. Är det skit varmt kommer jag inte sitta inne och blogga utan ligga i en härlig solstol. Men är det en natt jag inte kan somna eller en kväll det är lite kallare så kommer det troligtvis upp en uppdatering.

Tired and happy

Imorgon bär det av mot stora landet i väst. Känns inte riktigt som jag ska iväg. Men samtidigt längtar jag som en liten nöff nöff. Det ska verkligen bli skit kul !! Skönt att åka ifrån skolan ett tag. Har varit så mycket på sistonde så jag är helt slut !!
Jag ser ut att ha världens längsta armar här men det skiter jag i. Det ser så fruktansvärt skönt ut med shorts och T-shirt och lite färg på huden =)

Just nu: Guldbaggegalan


4 Dagar


Surpuppa

Nja snarare arg. Riktigt skitdag vet egentligen inte varför är bara så sur och arg på alla som kommer i min närhet haha. Borde inte blogga i ett sånt här tillfälle så jag räknar lite matte istället. Yeah !! Fruktansvärt skönt att vara ledig imorgon =)

Saturday

Ligger och kollar på Handbollen just nu. Det går väl sådär men men. Vid åtta så ska jag gå den långa biten över gatan och in till min granne. Vi ska kolla på P3 Guldgalan och mest bara leka coola !! Hoppas ni får en trevlig lördag !!

Packar

Min fina packningslista. Håller på att packa lite nu men det går inte så bra. Måste ha en del saker kvar till skolan med ju. I alla fall är det mindre än en vecka kvar nu och jag längtar som en liten gris. Ska bli underbart skönt. Men nu blir det plugg !!

Känns fortfarande overkligt ...

Denna kvällen kan jag fortfarande inte beskriva den måste upplevas och den sista låten var helt amazing. Har aldrig varit med om något sånt i mitt liv. Det var helt otroligt. Måste se henne igen !! Längtar dessutom till den 13 Februari då hon släpper sin första singel från den nya plattan =)

Plopp



Stressigt !!

Mitt liv är just nu lite stressigt känns det som. Tänkte bara göra ett inlägg så att ni vet att jag fortfarande lever. Mest för att så många oroliga läsare har spammat min mail. Men nu vet ni alltså att jag lever och pluggar som en nöff nöff så ses vi till sommarlovet ! ;)

Sunday

Denna dagen tillbringas i mitt rum med massa plugg. Klockan fyra så kommer det gäster hit och pappa har lagat tre rätters. Får väl se hur detta går. Sen kanske det blir över till knasbollarna E & L och planera lite eller något. Sen efter det så ska vi förmodligen se Salt. Eftersom vi aldrig gjorde det igår :)

Ändrade planer

Ett sms ändrade kvällen igår lite. Istället för att ha filmkväll med familjen så blev det iväg till Sara och ha filmkväll där. Vi såg en komedi som var lite smått dryg och vi såg en rysare som var helt psyko. Vi var typ bara fem stycken men det var alldeles lagom.
Komedin
Psyko filmen

Tonight

Ikväll blir det filmkväll med familjen för jag orkar inget annat. Tror vi ska se den här nedan. Någon som har sett den ? Den verkar bra i alla fall =)

Jag hade gärna vunnit ...


Datorväska

Sitter och tittar runt lite på datorfodral. Det bästa vore om jag hittade något innan vi flyger till USA. Eftersom jag ska ha datorn med mig känns det inte så bra att åka med den utan att den har ett skydd runt sig. Tror jag ska satsa på ett svart. Ett enkelt. Det här nedanför är miljövänligt med !! Tummen upp !!

Fototorka

Kameran ligger i väskan så det blir inte så mycket bilder just nu. Idag är jag väldigt trött efter en dag på gymnasiemässan och två lektioner. Imorgon blir det ingen gymnasiemässa för min del. Ska bli skönt att få sovmorgon. Annars måste jag nog plugga imorgon. Nästa vecka lär bli en helvetesvecka. Då ska vi både påbörja och avsluta vårt grupparbete om vårt företag. Dessutom har vi ett prov. Men det tänker vi inte på nu. Nu är det fredag !!! =)
Lägger in en fin bild på mig och min fru. Mobba inte våra kläder. Vi var de coolaste ungarna i sta'n ;)

Torsdag

Gymnasiemässan idag har faktiskt varit riktigt roliga. Även om det började med kaos imorse när jag kom vilse i Malmö och fick springa till Stadion. Hittade inte busshållplatsen men tillslut kom jag fram som en svettig gris. I början var det lite sent men tillslut flöt det på ganska bra och vi hade riktigt roligt så jag frågade om jag kunde stå där på lördag med. Men hon skulle kolla upp det. Så vi får se.

Sen när jag kom hem så tränade jag och nu ska jag hoppa in i duschen =)

Avundsjuk !!

Jag är så himla avundsjuk !! Jag vill med ha en Tiger så satans söta !!

Tomorrow

(Google bild)
Imorgon och på fredag ska jag stå här inne i detta lilla huset och marknadsföra min skola (ProCivitas). Ska bli kul att möta alla niorna och försöka hjälpa dem att välja till Sveriges bästa gymnasieskola. Haha ;)
Ska bara stå där på förmiddagarna men det ska ändå bli roligt.
Missar några lektioner i skolan men det borde jag väl klara. Nu sitter jag och kollar på Sveriges mästerkock. Ska snart sova för är väldigt trött trots att jag hade sovmorgon imorse =)

Flower Power


Tisdag

Sitter i min broders lägenhet i Malmö nu. Stannade kvar i skolan efter vi hade slutat och pluggade lite. Klockan började närma sig fyra när jag skulle hem. Så skulle egentligen mamma och pappa hämta mig för vi ska äta middag här ikväll. Men dem hade inte lämnat Skurup än så jag tog bussen hit istället.

Pappa har varit i köket !!


Skoltrött

Hahah jag är skoltrött redan innan skolan har satt igång. Det här känns lovande. Verkligen.
Hann faktiskt plugga nästan klart med matten. Jag hoppas vi inte får så fruktansvärt mycket läxa första dagen så kan jag förhoppningsvis göra klart dem sista talen i morgon när jag kommer hem. Nu ställer jag klockan på 05:45 och hoppas att någon skjuter mig så snabbt som möjligt !!

Klockrent


Malmö

Har tillbringat denna dagen i Malmö. Har kollat runt på lite badrums saker till vårt badrum som vi ska göra om snart. Sen var vi på IKEA för att hitta hyllor till mitt rum men dem hade inte vad jag ville ha. Så nu ska vi göra egna istället. Men fick lite inspiration i alla fall. Ska snart äta middag. Men först blir det lite tid med den underbara matte boken.
(Google bild)

Töntar

De här glada människor ska ha en sista träff ikväll innan lovet är slut. Ska bli kuuul !! Väldigt roligt =)
För övrigt så är detta inlägg nummer 500 !! Wihoo !!

20 Dagar kvar

(Google bild)

End of julen

Håller på att städa undan alla julsaker. Ska byta i sängen och damma och sånt med. Tar ungefär hela dagen för mig och samtidigt så städar mamma resten av huset.  Haha nädå jag är inte seg. Men idag går det verkligen sakta. För vill göra om mitt rum så jag springer mest runt och mäter och tänker hela tiden. Men det blir inte till att möblerera om idag. Det får bli en annan dag. Ha det bra allesammans =)

Bloggkväll

Såhär kul har vi på våra bloggkvällar. Nu säger jag tack och god natt för idag. Vi hörs förmodligen imorgon. Måste bara plugga och städa först. En väldigt rolig lördag !!

Bloggträff

Sitter och har bloggträff med två knasbollar. Vi tittade nyss lite på Let´s Dance. Kommentarer som kom ur våra munnar under tiden:
  • Vilket stort paket Alexander Ryback har.
  • Ja, ett riktigt big pack.
  • HAHAHA

Undrar om han kom på det helt själv ?!!


Växjö - en mysig stad med en mysig lägenhet.

På vägen upp lekte jag med kameran. 
Christoffer och jag möttes i NHL .. ni kan gissa vem som vann. Han såklart, men han fuskade !!
Christoffer köpte ny tavla.

Tonight

Ikväll ska jag träffa de här töntarna. Vi blir alltid lika bra på bilder. Ska bara allmänt vara coola och hänga lite eftersom mamma & pappa ska ha gäster här får jag inte vara hemma.

Vill så gärna ha ...

(Google bild)
När vi var uppe i Växjö så svängde vi in om en Apple butik för att kolla in om dem hade något snyggt dator fodral till min Macbook. Tyvärr så hittade vi inget sådant men jag fick i alla fall testa en Ipad. Jag blev kär direkt. Innan har jag bara tyckt att det inte är någonting att ha men nu vill jag verkligen ha en. LOVE IT !!

Sommar

Jag vill ha sommar nu !! Tänk att gå ut utan en fet vinterjacka. Eller att det är ljust när man stiger upp på morgonen och lika ljust när man går och lägger sig. Eller spela tennis klockan 3 på morgonen tillsammans med sin granne. Samma granne som har tagit den tredje bilden.

App Store

Nu har jag fått App Store till Macbooken med !! Yeeaah !! Även om de flesta programmen är lite för dyra men där finns lite gratis spel också =)

Hemma

Har äntligen kommit hem nu. Borta bra men hemma bäst. Men måste säga att det var lite svårt att åka ifrån brodern nu ses vi inte på cirka en och en halv månad på grund av resor. Han ska till Österrike och vi ska till US and A snart.

Har tagit en del bilder som jag tänkte lägga upp här på bloggen. Men just nu är jag lika trött som en liten gris så det får vi ta imorgon. Först och främst ska jag sova !! =)
Jag är lika trött som denna grisen ;)

Klockren

Medans jag sitter i bilen påväg upp till Växjö så kan ni ta och kolla in Egoinas videoblogg. Dör lite smått av garv när hon ramlar. Det är så klockrent. Enjoy !!

Design

Om det inte hade varit för att internet är så segt idag så hade jag fortsatt jobba på min bloggdesign. Men headern blev fixad igår och den är jag faktiskt väldigt nöjd med. Brukar inte vara nöjd med den men denna blev ändå bra. Nu ska jag gå till sängen.

Malmö

Idag har jag varit inne i Malmö för att handla lite kläder men jag hittade ingenting. Så deppig åkte jag hem igen och åkte direkt hem till mormor och morfar för att äta middag. Har varit där tills nu och sitter framför tv:en nu. Brodern min kollar på Ishockey. Tror det är Juniorerna.

Imorgon bär det av till Växjö för att lämna brodern där uppe. Kommer stanna där en natt men sen bär det av hemåt igen. Jag ska försöka blogga i den mängd det går. Tills vi ses nästa gång får ni ha det så bra =)
Väldigt fin bild jag har, jo tack jag vet ;)

Skolkatalogen


Min dag


RSS 2.0