Isa .. Fisa


Saturday

Min sista hela ledig dag var tänkt att vara en riktigt slapp dag. Men det hände lite mer än vad som var tänkt. Steg upp vid 12 och sen suttit lite vid datan innan jag började med middagen vid tre tiden. Vibeke och Isa var på besök här. Vi åt grillat. Mumsigt. Imorgon bär det av till Kivik. Från Kivik till Karlshamn och sen från Karlshamn till Tingsryd. Sen från Tingsryd till Emmaboda !! Puhuu !! Kommer hem den sista Juli igen. Längtar redan hem ;)

Party !!

Om bara några minuter åker jag iväg på fest hos några kompisar för att fira deras födelsedagar. Sitter här redo och jäkligt varm. Känns som jag har glömt något. Men jag tror inte det. Hoppas jag. Hur jag kommer hem inatt har jag ingen aning om men det gör inte så mycket för jag är ledig imorgon. Så jag kan väl somna i en buske eller på en åker.

Clean

Har precis städat färdigt rummet nu. Hur fint som helst. Har nog aldrig varit så rent förr. Nu är jag hungrig men vet inte om jag ska äta eller duscha först. Tror jag äter först. Ikväll händer nog inte så mycket. Med detta vädret så vill man ju bara stanna inne så får väl hitta på något roligt. Är sugen på the sims. Det var längesedan :)
Jag just nu ...

Cancelled

Dagens trip till Bakken blev inställd pågrund av det fina vädret. Vi tyckte det var bättre att stanna hemma och sola ute i solen. Har precis kollat Ellen och nu ska jag försöka resa mig ur soffan så att jag kan städa mitt rum. Damma, dammsuga och byta i sängen. Ska bli skönt när det är färdigt för mitt rum är jäkligt äckligt just nu haha. Är ensam hela dagen. Väldigt skönt. Det var ett bra tag sedan nu :)

En DTM-night som blev till morgon (Bildbomb !!!!)

Tänkte inte skriva så mycket. Låter bilderna tala. Kul var det i alla fall.

When I see your face

Sitter på köksgolvet nu. Ska snart sätta igång potatisen och sen är middagen snart klar. Det är jag som har varit kock idag och allt har gått bra. Väldigt enkelt. Laxen var redan färdig så det var bara för mig och göra en sås och lite sallad + potatisen. Lätt som en plätt. Gårkvällen var toppen. Kommer en bildbom senare. 98 bilder blev tagna men alla är inte precis bloggbara. Haha. Ses. Nu ska jag koka potatis :)

...


Solen lyser ..

.. och Johan sitter inne vid datan. Pallar inte gå ut. Finns ju liksom inget att göra där haha. Ska hoppa in i duschen nu. Längtar till ikväll !!

En present från brodern


Litet inlägg

Orkar inte blogga men gör det ändå. Första dagen på min ledig dag har varit slappdag. Längtar till imorgon då det är DTM-kväll. Ska bli så kul ! Sen väntar Bakken och fest längre fram i veckan. Tror jag har fått ögoninflammation med. Bajs. Har hört att det ska hjälpa om man baddar med lite kammolmilté. Vi får väl se. Ska ut till tv:n nu och sen snart sova. Ska upp tidigt imorgon ;)
Coola tjejer

Så glad att ni lever ..


Så glad att ni lever. Hade kunnat bli av med er båda två på bara några minuter.

Plötsligt fick jag en hel vecka ledigt

Arvikafestivalen går i konkurs. Sorligt. Men vi får ju se det positivt ! Jag kommer vara ledig en hel vecka i mitten av juli. Kommer knappast ihåg när jag hade ledigt såhär länge i rad mitt i sommaren. Härligt värre i alla fall.

RSS 2.0