Glad Midsommar

Glad midsommar allihopa. Ska iväg och fira vid sextiden. Sen åker jag iväg på jobb direkt imorgon bitti och är borta till den 4 Juni. Så jag tar en bloggpaus fram tills dess. Ni får njuta av sommaren så länge. Ha det bra och soligt. Bye !!

Makarooonerr !!

Sitter och äter makaroner. Min mun har inte mått så bra den senaste tiden med förkylningsplidor och uppsvullen tunga men nu börjar det bli bra igen så nu kan jag börja äta normalt. Vilket betyder att jag äter alltid. Var inne i Limhamn innan och åt middag med familjen. Mamma och pappa har flyttat in där nu under helgen. Så Christoffer och jag hemma ... men han har gått och lagt sig för han ska jobb imorgon så jag sitter här helt lonely. Ganska skönt. Pratade med pappa innan idag. Blev mer jobb än vad jag hade väntat mig nästa vecka. Men det tar jag i ett inlägg imorgon. Nu ska jag äta vidare. Ha det gitt !!

Ellen and breakfast

Har inte hunnit med att blogga för har jobbat de senaste dagarna. Men idag är jag ledig men ska ändå in till Limhamns sen för att äta middag med familjen och sen åker jag hem igen. Är ledig fredag då det blir midsommarfirande och sen jobbar jag lördag och söndag. Sen sätter hela skiten igång med massa jobb. Puhuu !!

New Sunglasses

Köpte nya solglasögon inne i Malmö här om dagen eftersom mina andra gick i sönder. Ingen som jag har frågat tycker om dessa men det gör ingenting för jag tycker om dem och det är det som är huvudsaken.

Another DTM-night


Friday night

Nu bär det snart av till min farbror för att fira honom sedan direkt efter det bär det av till landet för att festa loss. Är inte jätte taggad men det ska väl ändå bli kul. Lördag, Söndag kommer jag att jobb inne i Malmö på "American days" så har nog inte tid med bloggen förrän på måndag. See yaah then !! (Kommer upp ett tidsinställt inlägg ikväll och kanske ett under lördagen)

My grades on a piece of paper..


Ett litet inlägg

Tänkte göra ett litet inlägg innan jag sätter igång the big bang theory och sedan somnar. Har varit i Malmö idag med brodern. Trevligt. Det regnade precis jätte mycket. Skönt. Imorgon blir det fest och lite annat fix. Lördag och Söndag blir det jobb. Märks att det börjar komma igång nu. Uppdaterar mer imorgon. God natt :)
Innan förstod jag inte hur människor kunde titta på det. Nu är jag lite smått besatt och ligger och skrattar för mig själv i sängen. Knasigt.

Han kanske drack Gevalia ... haha


Update 02:35

Ännu en natt sitter jag uppe fast jag borde och vill sova. Men det är lite smått läskigt att sova i ett stort hus med många fönster när det är mörkt ute. Därför brukar jag vänta till jag hör fåglarnas små sånger och lite ljus kommer fram då känns det mer säkert. Så tänkte nu borsta tänderna, titta på ett avsnitt av big bang theory och sedan sova. God natt! Imorgon väntar en ny spännande dag.

Ångest

Ser alla studentbilder, alla glada människor, alla vita hattar och får sådan ångest. Studenten kommer förmodligen bli en av de roligaste dagarna i ens liv men vilken ångest jag har inför livet efter studenten. Även om jag precis har slutat ettan så känner jag lite press. Googlade det innan och fick upp tre alternativ.
  • Plugga vidare på högskola/universitet
  • Börja jobba
  • Ta ett sabbatsår
Sabbatsår hade varit roligt. Bara åka runt och upptäcka världen. Men det blir svårt att göra det utan pengar alltså behöver man ett jobb. Så jag börjar jobba istället. Men det kommer vara svårt att få jobb när man bara har gymnasiet i ryggen. Även om jag hade kunnat det så vill jag inte jobba som en städare eller som kassör. Fast man kan få andra jobb med. Min brors sambo jobbar som receptionist/sekreterare/medhjälpare på en advokatfirma och hon har inte gjort så mycket efter gymnasiet. Men om jag ska plugga vidare så vet jag inte vad jag riktigt ska plugga. Jag har stora problem. Bästa att gå till sängs.
Snodde en bild från broderns student.

Jimmys prylar

Jimmys prylar är en lek i skolan som pågår under två timmar. Man är uppdelade i grupper om 3-8 personer och alla i gruppen ska vara utklädda till samma sak. Vår grupp var nördar. Gruppen ska få ihop så många saker av de som står på en lista. Vissa saker får man 10 poäng och för andra får man 100 poäng. 10 poängare kan till exempel vara en komplimang, en puss, massage, hitta en 34 åring .. mm. Allting ska göras framför juryn som består av lärarna. 100 poängare kan till exempel vara hitta en indie, en indones, en liter hår (så äckligt det var), en söt frisör, ett nyrakat ben, en sexleksak, en mamma med bebis ... med mera. Haha något av det sjukaste jag varit med om. Riktigt rolig dag. Såhär såg jag ut. Enjoy !!

Min lugna vecka


Tonight

(Tidsinställt inlägg)

En liten bildbomb

Vid detta laget är jag förmodligen uppe i Hässleholm och arbetar för fullt. Så länge kan ni ju checka in bilderna från min och Linnéas fotorunda.

Ska jobba hela helgen ..

(Tidsinställt inlägg)

Gaga

Tittade precis på MTVs intervju program med Lady Gaga och nu ligger jag här och gråter. Haha så barnsligt. Men den kvinnan är fantastisk. Har nog varit med om mycket. Nu ska jag sova. Imorgon börjar jag vid tio så behöver inte stiga upp förrän vid halv åtta :)


RSS 2.0