Imorgon ska jag träffa den super coola människan ...

Ses på Torsdag :)

Ännu ett argt inlägg !!

Ja jag är den nya Katrin Zytomercka !!! Hur kan man skicka ut ett sim kort som inte fungerar.!!!!  Jävla skit !! Livet utan mobil kommer suga hårt. Ingenting kul på tv ikväll heller. KUL !! Nä men ha det bra nu ska jag isolera mig för resten av veckan !! Blääähh !!

Lite smått arg...

Jag hade längtade verkligen efter att komma hem idag inte bara för att det var lov och jag var ensam hemma utan också för jag visste att det ligger en iPhone 4S som väntar på mig nere på Coop. Men nä när jag kommer hem så står det i brevet från posten att mobilen ska hämtas ut av personen som beställde den. Alltså min pappa.
Och var tror ni min pappa är ? Jo som vanligt är han på jobb! Och han jobbar imorgon med och sen åker han till Tyskland. Blir så lack !!! Nä men förmodligen kan vi lösa det. Jag vill ju ha den så snabbt så möjligt så jag kan krama om den ;)
Ja men detta blev ju ett underbart fint inlägg. Har huset för mig själv ikväll så ska bara kränga Polly och ha det allmänt bra. Kommer förmodligen somna i soffan för jag är as trött. Sov bara fyra timmar inatt för var iväg på klassmiddag. Nog skrivet här.
Ha ett bra lov.
Snart är det dags att byta ut denna snyggingen.


[email protected]

Sitter i köket nu och kollar på MTV. Har två inställda lektioner idag så har sovmorgon. Men när jag räkna ut när jag skulle stiga upp blev det helt fel. Har stigit upp en timme för tidigt. Känns ju toppen. I alla fall en ganska rolig dag. Ska jobba på vårt projekt så vi ska vara nere i västra hamnen för att göra lite intervjuer och ta en del bilder. Synd att det regnar bara. Sista lektionen ska vi ha matte. Taggad ;)

Peace out !!


DTM ... Night


The new flash ..

Jodå det blev en ny blixt för min del och en dator för mamma och pappas del. Först när jag kom hem så funkade inte blixten men sen så hjälpte pappa mig och allt löste sig. Och jag är väldigt förvånad över hur bra resultatet är. Så nu är det en glad Johan som sitter här och skriver.
Samtliga bilder är tagna i ett totalt nersläckt rum.

The summer with you ... was the best summer ever

Har precis kommit hem från skolan och ätit. Sitter lite vid datan nu. Ska alldeles strax åka med mamma och pappa till Trelleborg. Elgiganten har ju öppnat där och jag har smittat honom lite med min apple sjukdom. Haha så om allt går vägen kommer vi nog hem med en Macbook Pro till detta lilla huset. Sen tänkte jag kolla lite på fotoblixtar också. Känner att det är dags för en sån nu. För övrigt har dagen inneburit skolfoto. Gick väl som det gick. Går så jäkla snabbt. Vi är 35 elever i vår klass och de fotade alla induviduella bilder + klassfoto på bara 25 minuter. Galet. Borde plugga lite matte idag med men orkar inte riktigt. Imorgon ska vi få reda på våra matte prov. Känns inte alls bra. Men nu måste jag gå.
Peace out !!
Bjuder på lite snygga människor till detta fina inlägg. Kommer lite fler bilder någon dag längre fram =)

Saturday

Ja då var det dags för lördag. Har precis vaknat och ligger kvar i sängen. Ska alldeles strax gå upp för att käka lite frukost. Sen är det plugg som står på schemat hela dagen. Har en del som måste göras. Sen kanske jag ska titta på det sista avsnittet av Awkward med. Tittade på typ alla igår men det sista funkade inte :(

Peace out !!


Sitter och pillar snorkråkor ..


Jag avslutar med en sexig bild bara för att jag är så smoking hot !!!

Friday night

Kul kväll jag kommer ha. NOT!
Mamma och Pappa ska ha gäster och jag har ingenstans att ta vägen. Feels good.
Vill bara stänga in mig på mitt rum men nä det kommer en liten unge med. Hon är jätte snäll men hon är typ 10 år och jag orkar inte idag. Ja men får väl ta och kolla lite på idol eller något. Kan ju bli great.
Ska bli skönt med DTM imorgon i alla fall.
Peace out !!
Sötare kille får man leta efter....

Fortsättning på min spännande dag ...

Nu har jag kommit hem och ätit och sånt. Var faktiskt lite plugg sugen när jag kom hem. Hur man nu kan vara det ? Så nu ligger jag i mamma och pappas säng och läser lite teori. Älskar att ligga här när solen lyser in.

Peace out !!


Min dag än så länge

Stiga upp tidigt.
Vänta i kylan på segt tåg.
Få reda på att tyskan är inställd. Glad.
Har bara en lektion kvar, kinesiska.
Får reda på våra prov. Gick helt okej. Ingen betygssättning.
Märker under lektionen att min mobil ät borta. Får lite smått panik. Söker upp den med hjälp av datan (älskar Apple). Ser att den är kvar på skolan. Hittar min mobil.
Sitter på bussen nu. Lite hungrig. Påväg till körskolan. Måste avboka lite lektioner och hämta teori böcker.
Detta är min dag än så länge och klockan är bara 10. Hihi. Skönt med fredag.


Studiedag

Jag har studiedag idag och faktiskt inte så mycket plugg så jag hade planerat in att träna. Så ställde klockan på halv nio för att hinna med att träna. Men nä såklart stänger jag av klockan och vaknar nu !!!! Så ja jag vaknade klockan 11. Men nu har jag i alla fall ätit frukost. Ska snart hoppa in i duschen sen är det dags att bege sig in till
Malmö för körlektion :)


Tonight


Det löser sej

Har matematik prov på måndag och körlektion på tisdag och är sjukt nervös. Speciellt inför provet. Då jag fick tillbaka ett dåigt prov i engelska här om dagen. Så nu känns allting skit. Så denna låten kör på repeat. Ganska skönt får mindre ångest
.

Friday

Ligger i min säng och sörjer. Livet suger hårt ibland. Skönt att det är fredag i alla fall. Skönt att min bror kommer ner från Växjö.
Ska ligga kvar här ett litet tag. Mamma och pappa ska ha gäster ikväll. Känns kul !! :)


I miss you sometimes ..

Är väldigt trött nu trots att jag tog en liten sovstund på en halv timme efter maten. Har så sjukt mycket plugg att jag bara vill dö. Fast det mesta har redan varit. Har kinesiska prov på fredag och sen matte prov på måndag sen är vi lediga på tisdag och det ska bli skönt. Idag efter skolan så åkte jag till bilskolan och bokade in en test körning. Så jag ska köra på tisdag !!! Det är snart !! Jag som inte kan någonting. Och prick över i:et så är det en dubbellektion !! 80 min !! Men vi hoppas att det går bra. Sen efter det ska jag bestämma hur många lektioner jag ska ta.
Ha det bra vi ses brothers !!!
Det är en sån här bil jag ska övningsköra med =)

R.I.P


Saturday

Hade planerat att plugga hela dagen och så har det nästan blivit med. Det är engelska prov på måndag så det är full fart. Har i alla fall fattat två stycken av de tio kapitelna vi har till provet. Bra där.
Älskar vädret som vi har idag. Har haft upp mot 34 grader i solen. Alldeles lagom för att vara den första oktober.
Förde över bilder ifrån mobilen igår såhär får ni en fin bild på mig och linnea som är tagen när vi firade min 17-års dag =)

RSS 2.0