Mobilblogg - for the first time in my life !!

Well hello everybody now when blogg.se got a app a can update my blog from my iPhone. Right now I'm just chilling in my bed. Have done a lot of homework today. Good!

Yesterday I was really worried about all the tests in school and things like that but now I fell like the most if it is under control.

I'm really exited for Robins on Tuesday. Going to be fun ... I hope. And don't ask me why I'm writing in english just got a feeling. A good good feeling.

Peace out !!

Bilden passar verkligen in här.


Bra jobbat Johan

Fick ett oväntat telefonsamtal innan.
-"Hej är det du som är Johan?", okänd man.
-Hej ja, Johan
- Jag jobbar med att städa tåg, har hittat dit kort här. , okänd man
- Faen jävla skit helvetes !!!!, Johans tankar
- okej, jag kommer in, tack så mycket, Johan.
Så har varit en tur i Ystad idag med. Tur att det var en snäll person som hittade det i alla fall. Nu ligger det säkert här bredvid mig.

Party ... eller något sånt

Har precis kommit ut ur duschen och håller på att klä på mig. Ikväll är det dags att fira min broders 20 års dag. Kommer hit 23 stycken släktingar och vänner. Så det blir fullt hus. Själv är jag inte bjuden men tänkte ändå våldgästa skiten. Ha det bra !!

Vi är faktiskt ganska coola ibland

New week

Då var det dags för måndag igen. Tiden går ju faktiskt ganska snabbt ... snart dags för höstlov. Dagen har väl varit ganska bra. Bara två lektioner. Har hunnit att träna. Men har inte pluggat alls mycket och nu ligger jag här med ångest. Har bara mig själv och skylla men så är det. Ska försöka jobba lite hårdare imorgon. Det hände en till HEMSK sak idag. Fick schampoo i ögat när jag duschade. Finns det något värre !!!?!!?!?!?
Ännu en fin bild på mig från USA. Ska försöka sluta babbla om USA nu. Lovar !!

DTM - Bara för att vi kan

Kommer lite bilder på snygga människor. Några från igår andra från någon annan gång. Peace out !!

Det börjar bra nästan intressant

Dagen började bra kom upp ganska tidigt (klockan 10). Åt frukost, plockade ur diskmaskinen och dammsugade. Sen satte jag mig och pluggade matte även om det inte var planerat till idag. Men efter två tal gav jag upp och nu ligger jag i sängen som vanligt. Typsikt att det alltid ska sluta såhär. Får väl se vad som händer nu. Ikväll är det i alla fall dags för DTM kväll :)
Vi ska baka ikväll. Kanske blir det några cupcakes. Dessa köpte vi när vi var i Miami. =)

Tuesday

Ahhh !!! Jag blir galen ! Pallar inte bo kvar i detta huset längre. Just nu vill jag bara dra iväg någonstans. Typ till Miami !! Älskade Florida. Värmen, solen, lukten, känslan, atmosfären. Det är bara en helt obeskrivlig känsla. Saknar det något enormt. Sitter här med en katalog som jag beställde för någon vecka sedan. Bara jag läser lite grann så känns det som något jag verkligen borde göra. Nu är det bara det ekonomiska som ska lösas. =)

Monday

Slutade tidigt idag. Hade bara en lektion sen gick vi runt i stan lite och åt. Är hemma nu och har varit det ett tag. Har en del att plugga men först ska jag ner till gymmet.
Hur ska jag förstå när du ger olika tecken hela tiden.RSS 2.0