Sunday

Idag är det söndag och det känns verkligen som en typisk söndag för min del. Steg upp vid tolv tiden och var ganska slut haha. Igår så jobbade jag från fem på morgonen till midnatt. Men härligt ändå att få betalt den tiden man kör med. Även om jag var lite trött på slutet så var det ändå kul att köra. Alllting gick bra i munkvagnen hade jätte bra medarbetare.
Nu ligger jag i soffan och ska egentligen skriva klart min rättskunkskap uppgift som ska in imorgon men jag orkar inte riktigt. Men får väl ta och göra det. Klockan tre kommer Anna hit och ska hjälpa mig med matten. Känns kanske lite nervöst men ska bli så jäkla skönt att få hjälp. Är man efterbliven så är man. Kan väl inte jag hjälpa. Hellre att träffa Anna någon gång än att gå runt och ha ångest för matten vecka efter vecka. Dessutom är Anna jätte trevlig så det ska nog gå lysande.
Sen nästa sak jag har ångest över är Valborg. Vet inte alls var jag ska ta vägen och just nu orkar jag inte riktigt bry mig. Vill bara hoppa över den dagen. Men nä nu ska jag försöka ta tag i mitt liv. See yah bitches !!
Längtar till sommaren !! :)

Bankkort

Fortsätter att plocka vuxenpoäng eller ja typ. Fick hem nytt bankkort idag. Det förra fungerar ju inte riktigt i parkeringsautomater och sånt men med detta så fungerar det typ överallt. Skönt !! Dock så fick mamma tjata lite nere på banken haha man måste tydligen ha inkomst för att få det :-p men det gick bra. Förövrigt så har jag skrivit nationella svenska idag och det gick väl men är helt slut i huvudet. Ska snart ta tåget till Malmö och se Robins !!!!!! Ska bli kul !!!!

Bye


Vuxenpoäng ?!!


Deppig Johan

När jag kom hem från skolan idag blev jag helt deppig. Vet egentligen inte varför. Är bara så mkt just nu i skolan och sen är jag orolig för Valborg. Vill inte sitta som värsta forever alone. Men det ska nog lösa sig. Sen är jag jätte orolig för nationella i matematik. Det är typ fyra veckor kvar och visst känns det som mkt tid men det är det inte och jag är jätte rädd att jag inte kommer kunna få det betyget jag vill ha. Men ska försöka plugga så mkt som möjligt men inte så lätt när man inte fattar något.

Bye bye

Ska se big brother sen så hoppas jag blir gladare då hihi :)


R.I.P TV11


Jag är arg...

Jävla skit !! Hur är det ens möjligt att sova så här länge. Halva dagen är redan borta och johan sov i 12 timmar. Bra jobbat. Skit jag skulle ha ställt klockan !!

Nu måste jag göra allting i dubbel hastighet. Jaja vi ses :-)

Bye bye


Update

Köpte bil igår. En svart Audi A3. Blev nöjd med köpet. Hoppas den håller länge.  Har precis kommit hem från skolan. Ska plugga snart. Har juridik prov imorgon. Hoppas att det går bra. Sen på kvällen/natten/morgonen ska vi har casenite. Vi ska samlas på skolan klockan 19 på kvällen och sen äter vi lite middag innan vi blir indelade i grupper och får ut våra case. Det är typ svårt att förklara vad case är men det är typ som en uppgift.
Under natten ska vi göra caset och har lite olika delinlämningar. Men det är mest som en rolig sak. Vi ska käka pizza, det bjuds på energidryck och kanelbullar. Och tydligen skulle Anna anka med komma på besök om jag har förstått det rätt(?). Sen klockan 7 på morgonen på fredagen så äter vi frukost och presenterar vad vi har kommit fram till. Sen åker vi hem och är lediga fredagen. Det är typ det bästa !!
Den gruppen som har löst caset på det bästa sättet vinner första pris som är en weekend i Stockholm där allting är betalt. Så ska man även gå och se UF finalen i Stockholm.
Jag tror det kommer bli jätte roligt. Beror lite på vem man hamnar med i gruppen. Men det ska bli kul :)
BYE BYE LOVERS

Tonight is the night

Yeah ikväll kör vi !! Eller ja typ något sådant. I alla fall så ska vi ha en mini DTM kväll ikväll och det ska bli roligt !! Vi ska se Big Brother och hade lite svårt att bestämma vem jag ville skulle åka ut. Men efter att ha sett de senaste avsnitten så hoppas jag att Joe åker ut. Jag orkar inte med honom längre. Han är bara jobbig desstom säger han typ varje dag att han ska lämna huset. Så då kan han lika bra göra det idag. Nu ska jag dra iväg på träning. See yah !!

The Lion King

Har precis sett lejonkungen. Missa den när jag växte upp. Ja jag vet hemskt barndom. Men nu har jag i alla fall sett den och den var sjukt bra. Riktigt grym film. Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon måste jag göra lite nytta för det blev inte mycket gjort idag. See yah.

Happy or not ..

När jag ser sånna här nyheter på schoolsoft såhär på morgonen så vet jag inte om jag ska vara glad eller ledsen. Skönt att den är frivillig men jobbigt att lärare aldrig lär sig att lägga upp det lite tidigare !! Jag som har ätit frukost och allt men nä jag är glad. Nu börjar jag inte förrän klockan kvart i tolv. Skönt !! Vet inte om jag ska gå och sova nu eller om jag ska plugga :-p

See yah !!


On My way to Växjö

Har precis ätit köttbullar på IKEA och ska alldeles strax fortsätta den sista biten till Växjö. Christoffer har kört upp hit men nu är det min tur och köra och det ska bli roligt :) annars så har jag pluggat tyska och chillat i bilen.

Bye :)


Skype

Skypear med mina buddys :)


Big brother Here i come


Like a gamer

Har köpt Playstation. Fick bli ett silvrigt för de hade inget svart. Men jag är glad ändå. Nu ska jag nörda. Skönt !! Det förtjänar jag efter en lång pluggdag. Steg upp klockan 06:30 för att göra klart mitt samhällsarbete ! Så skönt att ha det färdigt :) eller ja nästan allting är skrivet i alla fall nu ska jag bara rätta det.

See yah !!


Monday

Har precis ätit upp min frukost. Lite senare än jag hade planerat men skitsamma. Ställde klockan på halv nio och sen kom mamma och väckte mig vid nio men alltså skit svårt att stiga upp. Så jag sov lite till och sen när jag vaknade startade jag datorn och har suttit och tittat på språkresor utomlands. Vill så gärna åka !!
I alla fall så igår var jag och såg filmen the Hunger Games. Den var riktigt grym !! Sjukt bra film !! Men den var längre än vad vi trodde så när vi skulle ta tåget hem så märkte vi att det sista tåget redan hade gått. Där stod vi med en biljett i handen och väntade som idioter. Så kollade vi skånetrafikens app och såg att sista bussen till Svedala går om 4 minuter. Så snabbt som f*n sprang vi till södervärn och tog bussen. Sen fick mamma hämta mig i Svedala =) Så jäkla fail !!
Nä men nu ska jag verkligen försöka skärpa mig och plugga lite.
See yah !!

RSS 2.0