Weeeeeeeeeekend

Äntligen är det helg !! Så skönt.

Ligger i min säng nu. Slutade vid tolv tiden idag. Åt i skolan och sen åkte jag hem. Sen dess har jag verkligen inte gjort mkt typ bara legat och vilat. Mår bättre idag även om det fortfarande känns i halsen. Har dock inte tränat. Får vänta lite till med det !!

Ligger i sängen och är hungrig. Börjar bli sugen på allt möjligt. Pizza, china box, cola, godis. Haha detta är inte bra !! Ska gå upp och se vad jag hittar i kylskåpet :-p

Bye bye


Tjeeeeeena

Kom precis hem från skolan. La mig typ direkt i min säng för jag mår inte särskilt bra. Har ont i hela kroppen men värst är halsen och huvudet. Skönt att jag bara har en lektion imorgon även om den är typ två timmar.

Hade tänkt träna imorgon med innan Jenny kommer. Men eftersom jag mår som jag mår får jag nog skita det.

Ska försöka vila lite nu. Hoppas att det blir bättre. Men framförallt. Hoppas det är bättre till helgen. Har ju sånt roligt planerat. Längtar :)

Bye bye


I love my life ... I hate my life .... I love my life .... I hate my life ....

Vet inte vad som har hänt med mig. Har värsta ostabila humöret. Det går upp och ner hela tiden som värsta karusellen. Men jag vet inte. Det kanske är den veckan för mig nu ;)

Lång dag i skolan idag i alla fall. Ganska segt. En del hålor. Nu sitter jag i bilen påväg in till Ystad. Vi ska in och fira mormors 65-års dag. Ska kolla på deras nya lägenhet med. Ska bli kul. Men är ganska trött. Haha :-p

Hoppas det är god mat i alla fall för jag är hungrig xD

Dagen i skolan imorgon blir nog med ganska lång. Vet inte riktigt när jag slutar. Ska ha kick off på UF-projektet. Känns som värsta utmaningen med UF. Men samtidigt så ska det bli riktigt kul.

Nu måste jag gå.
Bye bye


Livet tog slut på något sätt ...

Kan börjar med att säga att ni kan ignorera det förra inlägget. Ett gammalt inlägg som blev publicerat nu när jag gick in här.

Tänkte i alla fall skriva av mig lite om läget just nu. Sitter i köket och har precis ätit lite rester. Mamma och pappa har redan gått och lagt sig och vi vinkade hej då till Christoffer innan idag. Kändes konstigt när han har varit nere så länge. Men vi ser han snart igen.

Hela familjen är lite sliten efter jobb. Mamma och jag har varit i Trelleborg fredag, lördag. Sen idag så åkte vi och åt på 2:à sandbanken. Det var gott. Älskar mat. Äter typ mer mat än någonsin. Men sen kämpar jag ju också för att gå upp i vikt. Vill gå upp tio kilo innan julen. Får väl se hur det går. Kanske lite orimligt. Men jag ska försöka i alla fall.

Lade mig i sängen idag när vi kom hem för jag skulle plugga matte. Slutade med att jag somnade. Har en del tal kvar att göra så får göra det på tåget imorgon. Börjar 9:35 imorgon så det är inte så farligt. Så skönt att det är 35 och inte 30. För då kan jag ta ett tåg senare och får sova en halvtimme längre.

Är helt orolig med över skolan. Känns som alla kurser kommer bli helt svåra nu i trean. Sen är jag helt osäker på om jag läser för många kurser eller om jag klarar det. Sen är jag lite smått arg på vår rektor med som har lagt kurser så att de krockar med varandra. Min kinesiska och danska ligger samtidigt. Sånt skit !! Han bara: Ja men man får ju välja. Äsch skit på dig rektorn jag vill läsa båda två !!!!

Detta blir värsta långa inlägget men ni behöver inte läsa om ni inte vill. Tänkte gå och borsta tänderna nu och sen ska jag försöka sova.

Ska försöka blogga lite flitigare nu. Kommer säkert skriva ett par djupa inlägg om mitt liv. Då det är 3:e året och jag har redan panik över mitt liv. Men nu orkar jag inte skriva mer. Det får vi ta i ett annat inlägg :-)


Kristianstad here I come ...

Sitter på tåget nu. Är framme om typ en halvtimme. Går ganska snabbt ändå att åka igenom halva Skåne. Tar en timme från Malmö.

Är faktiskt lite nervös. Men borde väl inte vara det. Vad ska hända liksom ? ;)

Det kommer säkert bli jätte bra. Ska bli kul att gå på bio ikväll i alla fall. Hoppas filmen är bra. Vi ska se Batman. Och vill ni veta en till sak. Jag älskar tågkortet. Tänk att jag åker hela denna sträckan helt gratis. Love it !!!

Imorgon blir det MF ska med bli kul.

Vi ses. Pöööössss !!


Det är något fel på mig ....

Sitter inne hos mamma på kontoret nu. Fick tyvärr avbryta min träning då jag mådde illa och var yr. Hade svårt att andas med. Haha får värsta panikattakerna ibland eller vad man ska kalla det. Kommer in helt blek i ansiktet till mamma och hon undrar lite vad jag håller på med :-p

Så jag hann tyvärr inte köra magen. Men hann i alla fall nästan hela ryggen och triceps. Det var skönt så länge det varade :-p

Nu ska jag försöka resa mig härifrån och gå hem. Tänkte äta lite och sen göra mig iordning för att träffa svärmor ;-)

Bye bye


Borde nog sova nu ...

Har vänt på dygnet helt !! Inte alls bra !! Men ska ta och sova nu. Funderar på att sätta lösenord på min blogg. Så kanske man kan skriva lite mer privat. Men samtidigt lite tråkigt. Äsch får se vad som händer :-p


Med dig är jag lycklig ..

Ligger i soffan nu. Det var tänkt att jag skulle klippa gräset idag. Eller ja det har varit tänkt det ett tag. Men seriöst så pallar jag inte resa på mig. Är alldeles för lat. Ska i alla fall hoppa in i duschen snart så jag är fräsch till kvällens party. Eller ja det är dags för DTM kväll. En riktigt redig kväll med mina brees. Vi ska äta sallad. Det ska bli jätte gott haha :-D

Bye bye
Ligger och äter äckligt godis haha xD


RSS 2.0