Nyår

Jag kan beskriva mina känslor inför nyår med två ord: FUCK NYÅR !!!

Tack och hej


Fail

Kul att bilderna kom i ordning med. Jag menade den svarta tjocka tröjan ..


Some new things

Köpte detta på rean. Allting var på rea. Tur var väl det. Annars hade jag nog inte köpt den sista tröjan i alla fall. Allting ser bättre ut i verkligheten. Men det gör det ju alltid. Spc den sista tröjan får ingen rättvisa. Den är redigt snygg i verkligheten ;)


Installerar

Har precis varit uppe på vinden och packat ner alla mina saker i en flyttlåda. Håller på att installera ett nytt operativsystem på min dator med. Installerar mountain lion. Ska vara snabbare, smidigare och fungera bättre med iPad och iPhone. Längtar efter att kunna ha bilderna från iphonen direkt till datorn utan att göra något :) Sen kommer jag kunna skicka iMessage från datorn med, smidigt.


Pearl harbor

Lite film såhär på lördagskvällen. Har så konstig känsla i kroppen. Känner att jag vill göra något. Men samtidigt så pallar jag inte riktigt. Weird !!


1,1 kg godis

Jag är nöjd !! Min andra halva kommer ändå äta upp hälften imorgon ;)


Christoffer och jag slår in blommor

Vi är väldigt duktiga. Funderar på att öppna egen blomsteraffär !!


Off to grandmother and grandfather

Y-Town next


Exactly what I feel..

Vissa bilder beskriver ens känslor så jävla perfekt ...


Stressigt jullov

Tänkte berätta lite kort om mitt stressiga jullov. Mina jullov är alltid lite smått stressiga såhär i början men det brukar lugna ner sig efter ett tag. 

22 December - Jobbar, har precis varit sjuk. 

23 december - Skriver på min engelska men råkar somna i soffan. (Engelskan skulle varit inlämnad den 20. Men eftersom jag var sjuk så fick jag lite extra tid. Han sa att jag skulle lämna in den så fort jag blev frisk. (Den är fortfarande inte inlämnad)
 
 
24 december - firade jul. Gott nytt jul !!
 
25 december - Tränade, pluggade och åt traditionsenlig dagen efter middag med familjen. 
 
26 december - Hade traditionsenlig familjedag med familjen. Bowling och skridskor detta året. Åkte till Kstad på kvällen.
 
27 december - Upp i ottan för att ta tåget ner till Skurup. Klockan 10 kom det gäster (vänner till familjen som vi inte har sett på evigheter) för att äta frukost. När gästerna har gått har vi 20 minuter på oss innan vi ska vara upp vid tåget för att åka till Tivoli med stora familjen Ahlgren. (Present till farmor) Hänger på tivoli. 
 
28 december - Stiga upp tidigt för att åka till Emporia. Stressa igenom de sista butikerna för att brodern måste hem så att han kunde åka till Ystad. På kvällen får jag äntligen lite chill tid. Tränar och träffar E och L snabbt. 
 
Ja detta är mitt lov än så länge. Kanske inte låter så jätte stressigt men det har kännts väldigt stressigt. Alla dagar har bara flytit ihop. Imorgon ska jag äntligen få sova hur länge jag vill. Dock ska vi vara hos M och M på middag klockan 15. Jag hoppas att jag har tid att städa lite på vinden med. Hade varit skönt. Vill få ihop alla mina saker i en låda. Sen på söndag ska jag och Jenny äntligen få en heldag tillsammans. Trodde vi skulle träffas mkt detta lovet. Men så har det inte blivit än så länge. Lovet är dock inte slut än. 
 
Myyyycket text. Men äsch ni har lov. Ni har säkert tid att läsa :) 
 

More inlägg

Mina läsare är så jäkla på och älskar min blogg. Så för att kunna hålla kvar mina läsare får jag väl börja producera lite inlägg. Here we go !! :)

Jag börjar med att bjuda på en bild på mig själv. SÖT KILLE !!

Mellandagsrean ... Check !

..


Kstad nästa ... Tydligen

Snart i kstad. Hade en rolig familjedag fast att jag mådde illa mot slutet. Ska sova här inatt och åker ner imorgon bitti igen. Lycklig !!


Julen is över

Då var julafton över och snart juldagen med. Är nöjd med mina klappar och tomten kom med. Blev så glad.

Gick upp och tränade imorse med. Så jäkla lycklig jag kände mig efteråt. Har ju inte tränat på några veckor på grund av sjukdom så det var så jäkla skönt att äntligen få komma tillbaka. Gick runt och log hela vägen hem.

Sen tog familjen en runda i byn på typ en timme så det var skönt också. Nu har R och V precis lämnat oss och skulle vidare. Vi ska käka lite julmat och sen är det Victoria Secret ikväll.

Ska nog sova ganska tidigt ikväll är väldigt trött och imorgon väntar en familjedag som vanligt. Tror vi skulle åka skridskor och bowla. Ville ha med min flickvän men det ville inte hon. Saknar henne.

Nu ska jag äta chokladtomte. Puss.


Julstrumpan

Hoppas på att hitta denna tidningen i julstrumpan imorgon. Vill läsa intervjun med SHM :)


Donken !!!

Jag är så galet sugen på nuggets med sötsur sås !! Come to daddy !! Fett hungrig med !! Hur ska jag någonsin kunna somna ? Maaaat !! Jag vill ha mat !!!


Föreläsning

Hade precis en föreläsning. Det var Ernst & Young som presenterade sitt praktikprogram. Alla ekonomielever som vill får lov att komma på intervju och sedan väljer de ut 10 st som får praktikplats i en vecka och sen får man möjlighet att söka en vanlig anställning. 4 st av de 10 fick anställning förra året. Vill verkligen få praktikplats. Så underbart det hade varit och skitbra att ha i CV:et. Det är i sånna här situationer som jag är glad att jag valde den skolan jag valde. Kan inte vara annat än nöjd.


Skoltrött

Är så fruktansvärt skoltrött att jag orkar inte göra någonting. Längtar till på fredag. Då ska jag dricka så mycket att jag däckar i ett dike.
Längtar till på lördag med. Då ska jag och Jenny iväg. Kan tyvärr inte skriva var, då det är en överraskning.
Men nu ska jag fortsätta plugga. Snart jullov ...


Känslan ..

Känslan när man gömmer sig i mamma och pappas sovrum för att en försäljare ringer på dörren. Orkar inte öppna ...


BJ och lilla årskrönikan

Nu känns det bättre :)


Cause I have a bad day ...

Idag har inte varit någon rolig dag. Gick in till Lena som är vår SYV eller vad man ska kalla henne. Har frågat henne innan om Matte C betyget kommer räknas när jag söker vidare till en utbildning där matte C kursen krävs. Innan har hon sagt att det räckte att läsa kursen och få godkänt i den för den kommer ändå inte räknas sen. Men idag så svarade hon att jo visst kommer den att räknas. BAJS, MÖG KUKEN!! Ja ungefär sådär sur blev jag. Så nu måste jag börja satsa på den kursen så att jag kan få VG. Orkar verkligen inte. Hade varit så skönt att bara få G i den. Slippa kämpa med det som en jävla gris. Nöff nöff. Såg hur mitt betyg sjönk till botten och min framtid försvann när hon sa att kursen räknades. 
 
Men efter att ha tittat runt på lite olika utbildningar nu ikväll så känns det lite bättre. Kollade lite på Göteborgs handelshögsskola och den verkade ganska bra. Kanske inte kommer in på precis den inriktningen som jag vill men det finns liknande som jag har möjlighet att komma in på. Har även bestämt mig för att jag ska göra högskoleprovet till våren igen. Fick 1,0 utan att plugga någonting alls. Så om jag pluggar stenhårt kanske jag kan få ett resultat som är värt att söka på. 
 
Framtiden snurrar i mitt huvud och det gör mig spyfärdig. 
 
BYE BYE 
 
 

Sjukaste !!

Såg precis världens sjukaste klipp på egoinas blogg. Ni måste verkligen gå in och titta !! Även om ni inte vill. SÅ GÖR DET !! Fattar inte hur mannen gör. Det är helt galet !! KLICKA HÄR
 
 

Kaos

Mitt liv är lite kaos just nu. Det är bara UF som har snurrat i mitt huvud denna veckan. Imorgon (torsdag) är det dags för UF mässa på vår skola. Vilket har inneburit att vi behöver en monter. Så det har varit en kul vecka men ändå stressigt och rörigt. Det är så annorlunda skolarbete. Man sitter inte och skriver uppsats, istället målar man träskivor eller fixar reklamblad eller något annat. Är lite nervös inför mässan men också taggad. Hoppas att vi säljer mkt. Även om jag inte tror det.


100 saker jag vill göra innan jag dör (än så länge)

Har hunnit skriva typ 40 punkter än så länge. Tänkte inte stressa fram något. Det får ta den tiden det tar. Har med vissa klassika saker och vissa konstiga saker. haha. 

 

1.    Besöka världens alla kontinenter

2.    Utöva välgörenhet i Sverige

3.    Utöva välgörenhet utomlands

4.    Köpa en sportbil

5.    Köpa en chokladfontän

6.    Hälsa på en Hollywood kändis

7.    Ta studenten

8.    Flytta hemifrån

9.    Lära mig surfa

10.  Köpa en motorcykel

11.  Lära mig spela golf

12.  Resa iväg på en äventyrsresa i flera månader

13.  Köpa ett hus utomlands

14.  Köpa en lägenhet/hus utan lånade pengar

15.  Klättra i karriären

16.  Simma med delfiner

17.  Vara uppe i frihetsgudinnan

18.  Se Eiffeltornet

19.  Ta en examen från universitet

20.  Prata flytande engelska

21.  Prata 10 olika språk

22.  Hoppa fallskärm

23.  Lära mig att spela ett instrument

24.  Besöka 122 länder (50 %)

25.  Medverka i en film/tv

26.  Köra en golfbil

27.  Bada i en offentlig fontän

28.  Lära mig dansa klassisk dans

29.  Köpa en klocka som kostar mer än 50.000 kronor

30.  Gå in i en dyr klädesaffär. Plocka kläder utan att kolla på priset eller prova. Betala.

31.  Bli mer teknisk

32.  Sitta i en polisbil

33.  Åka på safari

34.  Spotta ner i poolen

35.  Skriva en insändare

36.  Sova under bar himmel

37.  Sälja mina egna fotografier

38.  Säga upp mig från ett jobb

39.  Skaffa hund

40.  


Foto...

För en gångs skull har jag använt min kamera som nästan har börjat samla damm vid det här laget haha. Men har ju valt foto som estetisk verksamhet och hade i läxa att fota saker i rörelse. Så mamma fick hjälpa mig och här är resultatet. Enjoy! 
 

Nu ska jag göra något som jag har tänkt på länge ...

..


Det är fredag idag .... Ehm juste

Känns inte alls som fredag. Kan ju bero på att jag sitter här och pluggar. Hela denna helgen är typ såhär. Plugg och jobb inga roligheter. Men ska bli skönt att jobba. Behöver pengarna. Ska jobba på söndag i Svedala.

Imorgon ska jag ta en liten sovmorgon. Ska bli riktigt skönt !!

Inlämning 23:59 idag !! Det ska jag nog klara :)


RSS 2.0