Välkomna hem era töntar !!


Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Tjenare alla coolingar. Lördag idag då och igår så bjöd jag familjen på middag. Det gick väl sådär. Såsen blev ingen sås och köttet tog lite långt tid. Men jag tror det blev ganska lyckat i alla fall.
Ställde klockan på åtta idag för jag måste verkligen plugga. Men skulle nog sovit längre. Är så sjukt trött nu så det knappt är sant. Men har i alla fall ätit frukost och kollat Big Brother. Tänkte göra lite naturkunskap också men alltså det går verkligen segt. Men får väl ta och skärpa mig nu.
Bye Bye
Bjuder på en random bild.

Waiting

Sitter på centralen och väntar på Robin och Fredde. Sega människor. Vi tänkte åka in till Danmark lite. Dem ska söka lite jobb och jag hänger på. Tror det blir lite mat också ... Och då är jag ju självklart på !!

För övrigt så tror jag Starbucks har öppnat här nu. Kom en man i alla fall med en sån mugg. Ganska coolt ändå !

Imorgon ska jag bjuda familjen på Italiensk Afton. Vi får väl se hur det går. Lär väl bränna maten och allt men jaja.

Ha det fett, vi hörs vi ses i dina drömmar.


The Spring is almost here

Det känns faktiskt lite våraktigt där ute. Igår var det soligt och fint men tyvärr så har det snöat under natten och nu är det inte så fint men det är fortfarande ganska skönt väder. Så det är Great!!
Var på körskolan igår och pluggade lite teori och hade körlektion. Det gick väl helt okej. Det börjar komma framåt, äntligen. För övrigt så var jag hos tandläkaren innan idag och det gick toppen. Allting såg bra ut. Sen ska jag försöka plugga lite nu. Det går inte så himla bra. Låg uppe typ halva natten och kollade på Big Brohter. Man blir verkligen helt beroende och det är lite smått hemskt.

En liten dålig update !!

Nu är det äntligen lov och det är så härligt. Tog sovmorgon idag vaknade typ vid tolv. Det var väldigt skönt. Mamma och Christofffer har varit i Malmö för att öppna några vagnar. Det är ju sportlov så det är dags för lite munkar. Haha företaget ska ha reklam på mix megapol under denna veckan. Känns konstigt !!

Skönt att ha sin brodern nere nu under några få dagar. Men tror han åker upp snart igen men sen kommer han ner nästa helg igen för då ska Johan bjuda familjen på "Italiensk afton". Jag ska stå i köket och laga italiensk mat och de ska äta den. Dem fick det i julklapp.

Detta inlägget blev jätte dåligt men nu ska jag chilla i min säng. Ha det bra.

BTW... Försökte att kommentera ditt inlägg på bloggen Elin men det gick inte. Lägenheten ser jätte fin ut och hoppas allting går bra där nere. Miami har det där lilla extra ;)


Bye


Snart helg

Ligger i min säng nu och ska alldeles strax sova. Ska bli skönt med helg och lov. Men det lär inte bli så mkt fritid. Ligger lite efter i vissa ämne och måste verkligen ta nästan hela lovet till att plugga. Men får väl tänka på att det kommer kännas skönt sen.

Sen ska släkten komma hit och fira mig imorgon. Fyllde ju år för ett litet tag sedan.


True story

..


Kul ..

Imorgon åker mina coolingar till Miami och det är ju lagom fuskigt. Inte alls kul att vara kvar här i Sverige. Förvisso har jag redan varit där men det blev sån kort stund att vi knappt hann göra något. Dessutom ser vädret ut att bli riktigt fint. Kul ....
Men nu ska jag plugga vidare. Har två redovisningar imorgon. Yeah !!

Yeah !!

Äntligen har väskorna kommit. Nu ska jag packa upp mina nya kläder. Skönt att veta att man kan ha kläder på sig imorgon med :) hihi


Varför bor jag i detta landet ?

Jaha då var jag i lilla Skurup igen. Det snöar utan för fönstret och jag borde börja plugga nu. Mitt liv suger igen och jag vill bara flytta härifrån. Haha men nä alltså varför kunde man inte göras som typ 500 miljoner andra människor och födas i USA. Och helst någonstans där det är lite varmare. Haha jag bara klagar hela tiden. Men nä nu ska jag plugga lite och sen ska jag övningsköra.

Fin bild på fin tröja som tyvärr inte passade mig. Sorry men hade ingen annan bild från USA. Förresten så kommer förmodligen våra väskor hem till oss idag med. Så glad :-)


Älskade flingor

Mina flingor som jag har ätit här varje morgon. Ska ta två paket med mig hem också ... så gooda :)

Soon back home

Vet inte riktigt om jag ska vara glad eller ledsen, imorgon bär det av hemåt. Ska bli skönt att duscha i sin egen dusch och använda min tandborste och äntligen få sova i min egen säng. Självklart ska det också blir skönt att få träffa alla coola människor. Men samtidigt kommer jag sakna älskade USA. Älskar verkligen detta landet även om vi inte har haft det bästa vädret dessa dagarna. Sen ska det också bli skönt att få komma hem och träna. Alltså det känns som det ända vi gör här är att äta hela tiden. Går runt och är proppmätt hela tiden. Det blir det ändring på när jag kommer hem  =)

Sweet 18

Bilder från imorse. Nu bär det snart av till Cheescake factory. Dagen började på stranden men eftersom solen vägrade komma fram och det bara var moln över allt så körde vi till Donken och åt istället. Sen körde vi vidare till Cold Stone. Sen bar det av hemåt. Nu har jag precis duschat och sitter och väntar på de andra. Ska bli gott med mat. =)

God Morgon

Har precis slagit i sönder en Pinjata som var fylld med Kit Kat. Shoppingen gick toppen igår. Nu bär det snart av mot stranden. Hoppas att regnet håller sig borta. Vädret igår: Ösregn under natten, Skit varmt och soligt på dagen .. upp mot 35 grader mitt i solen, ösregn och åska på kvällen.

Florida

Hali hallå!! Sitter i vårt hus nu som ligger i Hollywood typ vid Miami. Resan hit gick bra men lite sorligt att lämna Mexico... trivdes så bra där. Vi har varit och handlat lite och hunnit ätit middag. Idag blev det grillat här hemma... de andra dagarna äter vi nog ute. Kommer nog uppdatera ganska ofta nu när vi är här. Internet är snabbare här .. fast det är genom sladd och inte trådlöst så måste tyvärr sitta vid ett dumt skrivbord.
I alla fall så är huset fint invändigt och lite hemtrevligt men däremot trädgården ser för jävlig ut. Hemsk. Och området vi bor i verkar vara värsta gangstah området. Men eftersom vi inte ska vara här så länge så hoppas vi att ingen gör inbrott och mördar oss.
Imorgon bitti så börjar vi dagen med flingor haha ... och sen är det dags för shopping på Sawgrass. Ska bli så härligt. Jag hoppas att jag hittar mycket. Ska försöka lägga upp lite fler bilder nu med när internet är lite snabbare. Dock så är det ju inte jätte snabbt.
Hoppas allting är bra där hemma. Äntligen kan jag komma in och läsa på Linnéas blogg nu med och har läst igenom allting jag har missat. Nu ska jag gå och äta Ben och Jerrys. Bye Bye =)

Pic


Har det jätte bra här borta. Tyvärr så är det snart dags att lämna Mexico och röra sig mot Miami. Vill verkligen inte !! Kommer sakna detta stället. Så härligt. Fast samtidigt jag ska ju inte hem... jag ska till Miami. Ska bli skönt att komma tillbaka. Längtar efter flingorna, shoppingen och hela atmosfären.

RSS 2.0