Nu åker skiten av ..

Hade egentligen velat samla fler innan jag tog av dem. Men kommer förstöra min outfit till midsommar så lika bra att ta av dem nu :-p haha

Snart bär det av mot Y-town

Bye


Lyckat Johan

Ligger fortfarande kvar i sängen. Haha gick upp och drog upp mina rullgardiner och tvättade ansiktet. Sen hamnade jag i sängen igen och somnade. Klockan är snart två och nu börjar dock paniken komma. Måste verkligen upp nu. Tror jag ska träna senare för att då är det lättare att somna ikväll :-)

Bye bye


Guten morgen

Ja som vanligt har Johan sovit länge. Vet inte om jag ska ha dåligt samvete eller inte hihi. Har ändå inget annat att göra så kan lika bra sova haha. Okej kanske har lite andra saker att göra men ändå.

I alla fall så är jag nu ledig fram till på fredag. På fredag blir det party på saritslöv och sen lördag, söndag jobbar jag inne i Limhamn. Vill egentligen inte jobba lördagen för vill kunna partya riktigt hårt och vara upp till det blir morgon men men, What to do ?

Sen veckan efter det så är jag ledig måndag och sen på onsdag bär det upp till Peace and Love. Undra hur det ska bli att köra i tio timmar. Men det ska nog gå bra :-p

Bye bye
Nu ska jag ta tag i mitt liv.


It's time to sleep

Klockan är halv sex på morgonen och Johan ska försöka sova men det går inte. Slutade jobba för typ en halvtimme sedan eller ja lite mer och det var skönt. Ska bli så jäkla skönt att få komma hem och sova i sin egen säng och duscha av sig allt skit.

Men ska verkligen försöka sova nu innan det är dags att vakna. Ska packa ihop det sista imorgon och sen bär det av hemåt. Skönt !

Bye bye


Festivaler

Sitter i lastbilen påväg mot Hultsfred. Har köpt nytt iPhone skal så det är lite svårt att skriva men men ska nog gå bra.

Ska bli kul med festival. Tydligen står vi precis mellan de två största scenerna så hoppas jag ser det mesta. Fick också reda på att jag får åka upp till Peace and Love. Blev jätte glad över chansen att få se Rihanna. Sen fick jag reda på att vi inte alls står nära scenerna och inte kommer se ett skit. Haha lyckat ! Men ska ändå bli kul att jobba där. Där ska vara väldigt mkt att göra och jag älskar när det är mkt att göra. :)

Bye bye


Paniken som uppstår när man vaknar nu ...


Home sweet home

Är nu hemma igen. Skönt !! Är faktiskt inte alls så trött. Fick ihop överraskande många timmar inatt (6). Så det var skönt. Körde hem och det gick också bra.

Är helt glad för att åka in till Malmö imorgon med DTM. Vet egentligen inte varför men det ska bara bli kul.

Ligger och tittar fotboll med Christoffer men nu försvann allting. Haha det blev myrornas krig. Jävla skit !! Alla kanaler borta :-(


Jag hann

Hoppas bara att jag sitter på rätt tåg nu.


Waiting

Sitter och väntar på tåget. Trodde det gick ett tåg 08:19 till Malmö men tydligen gör det inte det på helger. Haha hade ingen aning. Lyckat !! Men får tå 08:49 istället så ja nu sitter jag här. Glömde min bok med så vet inte vad jag ska göra på tåget. Tänkte först köpa en tidning på centralen men sen så insåg jag att jag bara har 9 minuter på mig att byta tåg så nja tveksamt om jag hinner köpa tidning med. Aja har i alla fall musik i öronen.

Bye bye


Kan ikke sova

Klockan börjar närma sig två och Johan kan inte sova. Det kan ju bero på att jag de senaste dagarna har vänt en del på dygnet. Men ändå.

Ligger och tänker på min avslutning och Elins student hela tiden. Enligt prognoserna ska det regna men hoppas ändå på att precis när hon står på trappan så är det typ uppehåll. Snälla Gud. Bara i tio minuter. Haha alltså det är helt sjukt, jag är helt spänd och det är inte ens jag som ska ta studenten. Jag ska liksom bara titta på. Haha helt sjukt !! Ibland tror jag att DTMs känslor är sammankopplade på något fräsigt sätt. Haha xD

Fick precis fyllesms från Robin. Känns ju bra. Om han inte kommer till avslutningen imorgon så ska jag slå ner honom.

Är helt orolig över tågen imorgon med. Dom får verkligen inte strula. Tänk missar jag utsparken på grund av det. Fan vad hemskt.
Ska försöka sova nu.

God natt !!


Vad hände ?

Varför är jag fortfarande vaken ? Har varit helt oseriös de sista timmarna haha stackars de människorna som har pratat med mig på Facebook. Dom kan inte haft en bra stund. Men skit samma.

Det är när man kommer på sig själv att sitta och headbanga till Bon Jovi i soffan klockan två på natten som någonting har gått fel.

Haha god natt !!


Power dagar

Tisdagen var en bra powerdag. Jag började med att lämna alla böcker i skolan och ta ett sista farväl av själva skolan. Ses om några månader. Jag vet att jag är störd men kommer faktiskt sakna skolan en del. Alltså bara själva atmosfären haha, gillar att hänga där.
I alla fall så när jag kom hem så tränade jag och hjälpte jag mamma och handla. Sen när jag kom hem tvättade jag bilen. Sen idag så tog jag en lång sovmorgon. Sen har jag städat rummet. Skulle egentligen städa hela huset men hann bara med mitt eget rum. Men har ju inte tid med allt här i världen. Sen åkte jag med min babe till Ystad. Vi skulle leta wraps men dom var borta så vi handlade godis istället. Och elin om du läser detta så hade vi riktigt roligt !!
Nu ska jag väl snart sova. Haha pallar inte riktigt bry mig om någonting längre. Bara flyter rundor lite överallt. Fick reda på mitt mattebetyg nu precis också. Så jäkla glad. Där satt den. Även om det inte är fullpott så är jag ändå nöjd. Nu kan jag ta sommarlov med gott samvete.
Ha det bra !! BYE !!
Sommaren är påväg !!

Nationaldag

Idag är det nationaldag och jag är ledig. Haha vaknade klockan halv ett med gott samvete. Hade sovit i tolv timmar då och det var så jäkla härligt. Sen chillade jag rundor ett tag innan jag gjorde pastasallad som jag gjorde till lunch/frukost.

Är ensam hemma igen eftersom mamma åkte till Sweden rock imorse och C och pappa har varit där sen i måndags. Vi hoppas att det inte regnar för mkt på dem.

Annars så håller jag på att städa rummet. En jäkla storstädning in i lådor och allt. Försöker alltid få lite ordning nu när man kan kasta ut alla skolsaker. Dessutom har jag skapat en ny låda som heter framtiden. Hittade så många resebroschyrer och universitetsbroschyrer i mina lådor så skapade en egen liten låda där jag kan ha sånna saker. Har redan ångest över tiden efter gymnasiet. Men det är ju ett år kvar så jag har en del tid kvar att bestämma mig vad jag ska göra. Just nu är jag jäkla sugen på att dra ut i världen. Tror aldrig att man kan bli helt redo för det men just nu är jag så redo man kan bli :-p

Bye bye


RSS 2.0