Thursday

Sitter i köket och har precis ätit frukost. Har bara en lektion idag. Väldigt skönt. Tänkte plugga nu på morgonen men har verkligen inte orkat. Har tittat på BB istället. Är snart ikapp. Såg precis klart måndagens avsnitt. Sen så googlade jag lite om Amandus för jag har hört innan att han inte är den han uppger sig för att vara. Så hittade jag denna sidan: Länk.
Ganska kul skvaller. Vet dock inte om allting är sant.

Chillar

Så jäkla härligt. Sedan jag kom hem idag har jag inte pluggat ett skit. Har bara chillat. Hade svenska NP muntliga idag och det gick bra. Fast trodde verkligen det gick skit så det var skönt !!
Har kollat ett Big Brother avsnitt (ligger en vecka efter) blir så trör på Amandus. Han bara bölar hela tiden. Ja själv är jag totalt känslokall. Jag har inga känslor.
Resten av veckan så har jag typ bara ett prov kvar och lite andra saker. Sen på fredag så åker jag till Hässleholm för att jobba på siesta. Kommer väl tillbaka på söndag igen. Ska bli ganska kul tror jag. Skönt att få in pengar snart igen haha är snart fattig !!
Bjuder på en fin fin bild !!

Är det nu som man är uppe för tidigt eller ?


Dagens I-landsproblem

Har precis gjort i ordning min frukost och ska sätta man ner för att kolla på Big Brother samtidigt som jag äter. Nä tror fan då att skiten inte fungerar. Blir man galen eller blir man galen. Dagens värsta problem. Jag vet. Haha det sorliga är att jag faktiskt är ganska irriterad. Jag vill se det nu !!

Jävla Sverige

Ute ur VM. Hur kan man vara så klantiga ?


Mirror on the wall, here we are again

Idag är det onsdag och denna veckans sista skoldag även om det blir plugga alla lediga dagar med precis som vanligt. Förutom på fredag tror jag för då ska jag och mamma in till malmö och köpa upp hela staden.
I alla fall så har jag pluggat matematik hela förmiddagen och kommet en liten bit framåt men det är svårt. Sen så har jag kollat på BB och käkat lunch. Så jäkla kul med Freeze vecka. Älskar att de körde Freeze när Amandus och Camilla är inne i guldrummet haha.
Nu ska jag snart iväg till skolan. Har en lektion idag och det är matte. Börjar halv tre och slutar halv fyra. Ganska lagom.

Tuesday - 24 days left

Idag hade jag bara en lektion så började vid tolv tiden. Hade tyska och sen slutade jag. Gick och åt på China Box med polare och käka lite glass. Härligt !!
Hade tänkt plugga matte men har inte hunnit eller ja orkat. Om typ en vecka är det nationella och jag måste sätta högre än G annars är jag tiiieeep körd. Men jag jobbar hårt. Work Hard.
Köpte en keps i skolan idag med. Första gången de sålde kepsar på skolan så det var kul. På reklamen som de har satt upp på skolan står det att man får ligga om man har en keps. Så ja jag sitter här och väntar hahah.
Ska främst ha den när jag jobbar eftersom jag inte riktigt passar i keps annars.  Imorgon har jag bara en lektion också. Har matematik. Men ska stiga upp tidigt ändå och plugga matematik.
Men nu ska jag hoppa in i duschen. Vi ses :)
Ja jag försökte se hård ut på bilden. Gick väl sådär känner jag.

Home again

Ganska tråkig dag men ändå inte. Regnade verkligen hela dagen så hade inga kunde så tiden gick väldigt sakta men hade roliga kolleger och det var roligt att köra hem med sina kompisar i bilen. Störda människor.

Vi var hemma tidigare än vanligt. Skönt. Men hamnade på soffan och har varken duschat eller något. Dessutom börjar jag bli hungrig. Inte bra alls. Men nu ska jag hoppa in i duschen innan klockan blir ett haha. Vi ses :)

Bye


Thursday

Sitter här och försöker skriva ihop ett svenska arbete men det går väldigt trögt. Tror min hjärna behöver lite vila så tänkte gå ut och sätta mig i soffan. Imorgon är det fredag och det är väl skönt. På kvällen tar jag bilen och sen bär det av mot Blekinge för att jobba under lördagen. Ska ha två kompisar med mig så ska bli kul. Första gången för den ena.
Ska i alla fall bara jobba lördagen så kör ner sen igen på kvällen så är väl hemma typ vid midnatt. Sen på söndagen tror jag att jag ska till Anna och sen ska jag plugga på historia för att har muntligt prov på måndagen. Annars tror jag att nästa vecka blir ganska lugn ändå. Många lektioner som faller bort.
Jag har klippt mig med som man kanske kan se. Vet inte riktigt om jag är nöjd. Just nu är jag väldigt trött på mitt hår. Vet inte vad jag ska göra med det :P

Dagarna bara flyger iväg

Saker jag vill ha tid till:

- kolla igenom min matte ordentlig
-kolla big brother
- sova ut
- kolla family guy
-spela Playstation
-tänka över mitt liv
-gå på party
-träna


Nu hände det igen

Det inlägget som precis publicerades skulle ha kommit upp i söndags. Jävla skit app detta !!


Plugg

Ligger och pluggar marknadsföring. Har prov imorgon. Tur att man i alla fall tycker det är lite intressant. Senare idag ska jag köra till Staffanstorp och hälsa på.


On My way home


Math day

Idag kommer jag plugga matematik typ hela dagen. Ska först plugga själv nu och sen vid ett tiden ska jag vara inne i Ystad hos Anna. Så ska vi gå genom lite saker.

Sen ikväll är det dags för DTM kväll och glassbuffé !! :)


Livet flyter

Jag vet att jag kanske har varit lite deppig och negativ på sista tiden men nu känner jag att livet flyter och allting är så jäkla härligt. Valborg blev lyckad, även om jag trodde där ett tag att det skulle bli skitdrygt. Och i skolan börjar allting ljusna lite. Fick hjälp av Anna med matten igår med och det är så härligt. Hon känns mer som en kompis än som en lärare och så slipper jag ha ångest.

Hela familjen ska jobba i helgen men själv har jag valt att stanna hemma. Ska plugga en hel del och sen måste jag sova ut. Sen ska vi ha DTM-kväll med !! Ska bli kul :)

Men nu ska jag plugga vidare ute i skogen. Så jäkla härligt !!!


Wrong

Blev lite fel där. Det förra inlägget skulle såklart ha publicerats i måndags men på något sätt så kom det inte förrän nu :-p


Summer feeling

Det känns verkligen att sommaren närmar sig nu. Det är så jäkla härligt väder. Fick inställd lektion idag så hade bara en lektion. Så jäkla skönt !! Nu sitter jag och chillar i solen.

Vid fyra drar jag och Simon till Lund. Allting är typ slut där vid det laget men skit i det. Det blir en lugn kväll i alla fall :-)


RSS 2.0