Pimp my ride

Min bil luktar kokosnötter nu !! Haha :)


Sunday

Egentligen är jag ganska trött och seg efter festen igår men har försökt att ändå göra saker idag så jag inte bara ligger och degar.

Har lämnat Jenny, dammsugit mitt rum och hämtat min bil än så länge. Så jäkla skönt att äntligen få tillbaka min bil. Körde en liten extra runda innan jag körde hem.

Nu ska jag ge mig på garderoben och se hur detta går ...
Tänkte lägga kläder på höger sida med så att jag får plats med mer kläder.
Mer kläder åt folket !!! :)

再见


LOOOOOVVV

Sitter i min fåtölj med datorn nu. Har precis duschat. Har jobbat i Sjöbo idag. Stod i munkvagnen. Där var typ lagom mycket folk. Stod tillsammans med en cool kille så tiden gick ganska snabbt. Det känns alltid typ konstigt i kroppen när man har jobbat. Man känner sig typ sliten men på något sätt så gillar jag ändå känslan. En känsla att man har gjort nytta. 
 
Detta lovet börjar ganska drygt. Först jobbar jag (ingen sovmorgon) och imorgon ska jag skriva högskoleprovet (ingen sovmorgon). Men på söndag. Då jäkla ska jag sova eller ja älsklingen ska väl åka hem vid 12 tiden. Så jätte länge får jag väl inte sova. Men ändå. 
 
Saker jag ska göra under lovet: 
 
Idag- Jobb
Lördag- Högskoleprovet, halloween fest på kvällen. 
Söndag- Sova, lämna Jenny på stationen, plugga engelska. 
Måndag- Plugga, klippa mig (förhoppningsvis)
Tisdag- Emporia med mamma. 
Onsdag- Plugga, träna på frukosten. 
Torsdag- Plugga, (tvätta bilen) 
Fredag- Plugga, Träffa Jenny
Lördag- Plugga, Träffa Jenny
Söndag- Frukostparty med mina breeesss !! 
 
 
Det är min planering i stora drag. Men ska ju trycka in träningen med och förhoppningsvis lite andra spontana träffar med mina brees !!! 
 
Nu ska jag äta pasta. Sen är det snart dags för bingen. Är helt trött !!
 
PUSS
 

It's been a while

Var ju ett tag sedan jag skrev här nu men har haft fullt upp. Nu tänkte jag uppdatera lite smått. Tänkte ta allting i snabba meningar. Såg Johan Glans. Sjukt rolig. Längtar till Februari. Va uppe i Växjö med mormor och morfar. Deras present. Dem ville ha en utflykt med barn och barnbarn. Det var trevligt. Hoppade av i Kstad. Vägen ner. Gick ut med hund, hämtade hennes mamma. Sen tog vi tåget till Skurup. Dagen efter. Firade mamma och pappa. Gamlingar. Min andra halva träffade släkten. Gick bra. Skönt att ha henne med. Känns mer och mer seriöst. Undra hur starka ens känslor kan bli? 
 
Jobbig vecka. Massa plugg. Stora projekt i skolan.
Jobbig dag. Mentorsfrukost på morgonen. 06:19 tåget. Kinesiska förhör. Kunde ej. Natur prov, sket sig. Missade lunchen. UF-möte. Åkte hem med 18:38 tåget. Sjukt slut i huvudet. Kommer hem. Innanför dörren ligger militärkläder som Tobbe (Rickards kompis) har varit här och lämnat. Lycklig igen. Halloween fest på lördag. Där låg allt framför mig. Byxor, skärp, keps, t-shirt, tjocktröja, färg till ansiktet. Så underbart. Allting kommer direkt från militären. Kommer bli coolt. Behöver bara ett par skor. 
 
Idag var sista skoldagen denna veckan så nu har jag lov. Så underbart !! 
 
 
 
 

Växjö tomorrow

Denna veckan ska jag upp till Växjö två gånger. Den första gången är imorgon och den andra på lördag. På lördag är en överraskningspresent till mormor och morfar. Imorgon åker jag upp där med tåg. Mamma och pappa kör bil upp tidigare på dagen.
Vi ska se Johan Glans !!!!! Det ska bli så kul !! Hoppas han är riktigt bra. Jag längtar. Om jag inte fattar skämten så gör det ju ingenting för kommer ändå se samma föreställning en gång till i Februari. Haha xD

Nu ska jag sova så jag pallar den låååånga dagen imorgon. Hoppas att vår lektion slutar vid tre imorgon med så lärarna inte ser när jag smiter iväg till tåget :-/

God natt snyggingar !!!


The Weekend

Hej mina kära två bloggläsare. 
 
Klockan börjar närma sig två och jag har precis lagt mig i sängen. Har haft en bra helg såhär långt och tänkte berätta lite om den. 
 
I fredags så åkte pappa och jag över till Köpenhamn. Trodde det skulle bli lite awkward men nä det blev hur härligt som helst. Det var kul att ha lite kvalitetstid med fadern. Vi åkte till Köpenhamn vid ett tiden på dagen och var hemma i skurup igen lite efter midnatt. 
 
På lördagen så sov jag ganska länge. Det var jätte skönt. Längesedan min kropp fick riktigt god natts sömn. Sen så körde jag in till malmö. Hämtade Oliver i Svittedala. Mötte upp dem andra och åt på donken. Jag åt Double beef för första gången. Riktigt jäkla god hamburgare även om det blev riktigt kladdigt. Sedan så gick vi och såg TED. Riktigt bra film. Satt och flabbade typ hela tiden. Ibland kunde jag inte sluta och folk tittade snett på mig. Hahah. 
 
Bion var ganska tidigt så när jag kom hem var klockan inte mer än elva på kvällen och jag hade alldeles för mycket energi kvar i kroppen. Så jag började städa mitt rum och fixa lite småsaker som har behövts fixa innan. Skönt att man får sånna anfall ibland. Har även börjat planera nästa vecka. Blir mycket och göra. Ska upp till v
Växjö två gånger till exempel. Men det blir en rolig vecka. 
 
Nu ska jag googla runt lite och se om jag hittar något spännande att göra efter studenten. Imorgon hoppas jag ha mycket energi så jag kan bocka av en del saker på TO-DO listan. 
 
OXE 
Johan 
ted5.jpg

Friday !!!!

Äntligen fredag. Så skönt. Hade bara en lektion idag som vanligt. Sen bar det av hemåt i regnet. Nu sitter jag här och håller på att packa ihop min väska. För om några timmar är det dags att bege sig mot Kstad. Som jag har längtat. Ska bli så underbart att få pussa på min älskling igen. 
 
Men först så kommer Elin över här så ska hon få sin present. Fyllde år för några veckor sedan men jag är lagom seg. Hoppas i alla fall att hon blir glad. Det är så sjukt svårt att hitta på presenter tycker jag men men det får gå som det går. Om hon är missnöjd får hon väl slå ner mig. 
 
Jag har börjat längta till studenten sjukt mycket på senaste tiden. 245 dagar kvar. Läskigt, spännande, KUUULL !! Ska festa så jäkla mycket dem sista veckorna haha. Längtar. 
 
Jag är hemma på söndag igen. Glöm inte heja på Oscar ikväll på X-factor. (Han och hans bror går på min skola, typ därför jag är så engagerad haha.) 
 
Ha det feeett breeess !! 
 
Bjuder på lite fina bilder på mig og mine venner. 
 
 

Det var en gång en Elin som tog studenten ... (BILDBOMB !!)

Här kommer lite bilder från min kompis student såhär lagom sent. Har fler bilder men tänker inte lägga ut alla då dem är lite privata. Ber om ursäkt att det är så dåligt fokus på vissa bilder. Men tror fokus automatiken fick lite problem när det började regna på linsen. Anyway en förjäkla roliga dag verkar det ha varit och jag längtar till min student. 
 

RSS 2.0