Ångest

Igår morse så åkte mina föräldrar iväg till Tyskland. Så på morgonen hade jag hög musik och dansa loss. Fredagskänslan var på topp. Hade bara danska som vanligt och ett tag efter jag hade kommit hem så körde jag upp för att hämta min fina flickvän vid stationen. Hon hängde här till det var dags för mig att åka iväg till förfest hos min kompis Robin. På centralen åkte hon vidare till Kstad och jag mötte upp Fredde. Freddes pappa kördes oss till Robin. Hos Robin var det bara vi tre. Vi satt runt ett bord och drack oss fulla på ungefär en halvtimme haha så sorligt. Sen tog vi bussen till festen. 
 
Det var kul på festen men har haft roligare kvällar. John de sohn var riktigt bra, spelade härlig musik och fick igång alla. 
 
Idag vaknade jag upp med värsta huvudvärken och har haft fet ångest. Vaknade inte jättte sent men efter att ha ätit frukost och sånt så la jag mig i soffan för att se partaj. Somnade i slutet av programmet och sov ett antal timmar. Vaknar upp utan huvudvärk men ännu mer ångest. Är så arg på mig själv. Jag ska ta och sluta festa på ett tag. Det gör ju inget att hela kvällen man festar på försvinner men jag blir så arg när en hel lördag försvinner bara för man är bakfull. Så ja nu har ni hört det. Inget mer festande på ett tag. Får väl se hur detta går. 
 
Lite senare ikväll ska jag hämta Jenny igen. Hon är uppe och firarar sin syster. Sen stannar hon här till på måndag morgon. Hon har studiedag på måndagen så det är chill. Ska bli härligt att äntligen få umgås tillsammans på riktigt. Älskar att vara ensam hemma. Vill flytta hemma från snart. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha det bra. 
 
Bye Bye 
Puss 
 
Bjuder på en glad Johan såhär på slutet. 

Fääääääst

Håret är rufsigt, skjortan är skrynklig, skorna är skitiga och paketen är inslagen i julpapper. Nu kör vi fäääässt !! Jag hade egentligen velat bli helt packad ikväll men jag vet inte riktig om spriten räcker. Jag har jätte lite minttu som är 50 % vi får hoppas den gör susen tillsammans med ölen. Haha så sorligt att jag gör ett halv inlägg om sprit. Vad hände med mig ? Innan var jag nykterist och forever alone. Nu skickar jag sexsms med min flickvän och går på fäääst varje helg. Men det är kul så länge det vara. Tror bara det är en tillfällig period.

Sitter på tåget i alla fall till Malmö. Idag ska Robin firas även om det var ett tag sen han fyllde 18. Men men fest som fäääst. Är helt övertaggad så kommer säkert bli skittråkigt bara för det. Men vi hoppas på att det blir kul.

Vill också passa på att säga grattis till min grymma vän Elin som fyller 19 idag. Hurra hurra för vår fina vään.

Bye bye
Bjuder på en bild på den fina presenten.
I paketet ligger en makini som jag fick i 18 års present och nu tänkte jag ge vidare den. Haha hur snål får man bli ?


Livet är en fest och du är bjuden (långt inlägg)

Hej alla coola människor. Tänkte berätta lite kort om det underbara liv jag lever. 
 
De senaste dagarna har jag varit inne i någon jäkla "jag-hatar-mitt-liv-och-är-sjuk-och-trött-hela-tiden". Jag har helt enkelt varit depriemerad ett tag. Jag tror en stor anledning till detta är en jäkla förkylning jag har haft. Förkylningen har dessutom gjort att jag har varit lika trött som en 70 årig pensionär. Vilket har gjort att jag har sovit bort många timmar. Detta har resulterat i att jag inte har pluggat särskilt mycket och haft väldigt mycket ångest. Dessutom har jag behövt göra en del val de senaste dagarna som har givit mig mycket beslutångest och stora tankar om vad jag vill göra med mitt liv. 
 
Men idag känns allting mycket bättre. Jag kom hem från skolan och hade ändå ganska mycket energi kvar. Min hals är fortfarande dålig men det känns som den blir bättre. Jag går inte runt och tänker i negativa tankar längre utan har positiva tankar i mitt huvud. En anledning till detta tror jag beror på att helgen närmar sig. Dessutom när vi kom till skolan idag så hade de satt upp lappar om att vi ska ha utprovning av studentmössor nästa vecka. Jag blev taggad på studenten direkt. 274 dagar kvar !!! 
 
En annan sak som med är skön är att jag har tagit ett beslut. Haha jag är människan som är född med världens största beslutångest. Men har i alla fall funderat ett tag på om jag ska hoppa av engelska C eller stanna kvar. Och nu har jag bestämt mig att jag stannar kvar. Skönt att tagit beslutet för nu kan jag börja satsa och slipper ha ångest för det. 
 
Dessutom fick jag ett nytt val nu i slutet av dagen. Vi fick information om estetisk verksamhet. Vi får välja mellan: Musik och sång, Dans, Teater, Bild och form, Estetiskt projekt och foto. 
 
Självklart blir mitt första val foto. Men saken är den att det ligger på måndagar klockan tre. Och vi slutar klockan 12 på måndagar. Är det värt att ha en tre timmars håla på måndagen för att få ha foto? Eller ska man istället ta estetiskt projekt och skriva noveller och slippa den där hålan på måndagar. AAAAHHH blir galen. Men tror ändå att jag kommer välja foto. Jag kan plugga på hålan. Lika bra som jag kan plugga hemma. Ja så får det bli. 
 
Ska bli skönt med helg nu. På fredag ska jag på någon inspark. Tror det var borgars och petris. Sen på lördag åker jag upp till Kstad för att hälsa på mitt hjärta. Vi har en månad tillsammans på måndag. Helt sjukt vad tiden har gått snabbt. Ska bli underbart att få träffa henne. Har saknat henne sjukt mkt den senaste tiden. Dessutom ska jag träffa hennes ena kompis för första gången. Ska bli kul !! 
 
Men nu ska jag göra en To-Do list över vad jag behöver göra. Sen är det nog dags för middag. 
Förlåt för långt inlägg.  Bjuder på en bild bara för det. 
 
Känner att vi borde ha en DTM kväll snart :D Hade varit niiiiiiiice !! 
 
Bye Bye 

Saturday

Har gått och lagt mig i Rickards säng. Mår kanske inte jätte bra så mamma tyckte jag skulle lägga mig. Och eftersom jag fortfarande är 10 år gammal i detta huset så gör jag som mamma säger.

Inatt så sov min fina här. Lika underbart som vanligt. Blev kanske inte så mkt sömn. Somnade vid fyra och vaknade typ vid tolv. Även om vi inte gick upp från sängen förrän vid tre. Haha. Känns lika hemskt som vanligt att säga hej då och veta att man inte kommer träffas på ett tag men men så är det.

Min kompis Robin fyller 18 år idag och detta hade vi bestämt sen innan att fira med en öl på någon pub. När vi bestämde det så var jag taggad men nu vill jag inte alls haha. Men känns lite hemskt att svika min kompis på hans födelsedag så får väl så snällt bege mig in till Malmö snart. Skulle träffas klockan 22 på centralen. Men först måste jag duscha.

Sen imorgon så är det dags för mama monster !!! Ska bli så jäkla roligt !! Jag längtar. Tror det kommer bli skit bra !! :-D

Bye bye


RSS 2.0