Valborg

Var hemma klockan 1 igår efter bion. Filmen var bra !! De filmerna är roliga !!
Nu har jag precis gjort mig i ordning. Ska bara packa ner ölen och sen drar vi mot lund. Skolkarn från skolan idag. Lite ångest då vi har matte som jag borde gå på. MEN !!!! YOLO !!! SWAG !!!! LIVET LEKAR !!!! HÖHÖ !!!! Ikväll ska jag bli packad och danska med en ananas !!! :D 


Iron Man 3

Här sitter jag i soffan. Men om bara några minuter ska jag åka iväg till tåget. Ska se på bio ikväll såhär en måndag tillsammans med grabbarna i klassen. Det blir Iron Man 3. Hoppas att den är bra. Och imorgon är det valborg. Känner att allting börjar flumma nu, skolan kommer i andra hand ;) 

Bjuder på en jätte fin bild på mig och mina bros. Vi är söta :D 

Thursday

Mentorsmiddagen igår var väldigt trevlig och rolig. Hamnade bredvid Lina så det var kul att man fick bredvid någon man kände. Höll en presentation om vårt företag med och det blev uppskattat så det känns bra. 
Idag har inte varit så farligt jobbigt. Men är riktigt sliten efter denna veckan, har inte blivit många timmars sömn denna veckan. Längtar till på söndag. Då jäklar ska jag ha sovmorgon !! 
 
Sitter och skriver på mitt arbete nu som ska in imorgon. Vet inte om jag ska till skolan imorgon eller om det är bättre att lägga tiden här hemma och skriva istället. Sen så kommer även Jenny imorgon och på lördag är det dags för jobb. På söndag ska jag chilla och kanske plugga lite. Vi får se. 
 
Tänkte försöker träna idag med, har bara tränat en gång denna veckan än så länge. Så känner att det är dags för en omgång till, idag är det dags att kötta ryggen och bicepsen. Ska bli skönt !! 
 
Imorgon ska jag till tandläkaren med och sen måste jag ringa frisören och boka tid. Börja få långa lockar nu. Känner verkligen att det är dags. 
 
För övrigt så längtar jag sjukt mycket till studenten. Hela den dagen ska bli så underbar !! Bara gå helt loss, hahah !! 
 
Men nu tror jag vi ska äta. Vägde mig imorse och trodde äntligen att jag skulle nå mina 90 kg eftersom jag var så nära för förra veckan. Men nä !! Istället har jag gått ner ett kg. Fuck that !! 
 
Med de fina orden så säger jag hej då !!
Bye !! 
 
Random bild på mig själv i London. 

Mentorsmiddag

Nu snor jag mammas bil och kör iväg till skolan igen. Dags för avslutningsmiddag för alla mentorer som har följt oss under det gågna året. Har kavajen på mig som jag köpte i London för första gången. Vet inte riktigt vad jag känner. Tror jag tycker om den :P
 

Tjäääna alla coolingar

Min dag idag har varit lite upp och ner. Började med ett svenska tal där jag fick blackout. Alltså totalt !! Har aldrig varit med om en sån känsla innan, jag brukar alltid komma ihåg saker när jag ska presentera. Det brukar bara sitta där !! Men på något sätt kom jag ändå igenom det jäkla talet och som tur var hade jag en snäll lärare som bortsåg från blackouten och koncentrerade sig på det som kom fram istället. Och det var det sista vi gjorde i den kursen så då kan vi bocka av en kurs till. 
 
För övrigt så känns denna veckan sjukt stressig. Såhär ser min vecka ut: 
Måndag: Svenska tal 
Tisdag: Engelska redovisning. 
Onsdag: kinesiska prov och mentorsmiddag på kvällen där vårt företag ska hålla en presentation 
Torsdag: Inget speciellt faktiskt. 
Fredag: Inlämning på internationell ekonomi.
 
Så ja det är typ fullt ös medvetslös. Men det är ganska skönt med för när denna veckan är slut så har jag i princip avslutat tre stycken kurser. (Svenskan, Kinesiskan och internationell ekonomi) 
I kinesiskan kommer vi dock ha några fler lektioner men inga prov. Svenskan och Internationell har vi dock inga lektioner kvar i. 
Så det känns skönt. 
 
För övrigt är jag trött på att bieber fyller upp hela min facebook. Jag bryr mig inte ...
Nu ska jag snart iväg och träna. Puss !!
 
Bjuder på en fin bild på mig och min ven . Vi var ute och cyklade igår. Skulle pumpa däcken. Gick ju sådär om vi säger så. 
 
 

50 dagar

Äntligen en dag med lite sovmorgon. Vaknade innan klockan ringde och ska alldeles strax stiga upp. Skönt att bara ligga och slappa i sängen. Längesedan jag gjorde det.

Idag är det 50 dagar kvar och det känns skit bra !! Dagen ska bli så underbar !! Även om jag kommer få lite ångest över livet. Men det får man ju ta.

För övrigt så är jag inne på elininamerica typ tusen gånger om dagen. Haha. De första inläggen kändes så overkliga, man har läst massa andra bloggar om folk som åker utomlands men nu är det tjejen jag har känt i hela mitt liv som är på andra sidan jorden. Men det är häftigt !! Jag blir imponerad av allting och lite smått avundsjuk. Hoppas allting går bra med familjen nu.

Bye bye


Hahaha !!

.


Folk brukar kalla mig tjock ..

Jag vet inte varför ...
Men i alla fall så har jag nyss krängt det här. Gott var det och mätt är jag!!


Gissa vad jag gör ..

Ni får 3 gissningar !! Höhö !!
Börjar bli okoncentrerad nu, kanske dags för lite middag :)
Ensam hemma idag. Mamma och pappa är och jobbar. :)


Det har inträffat något sorgligt

Detta är mycket tragiskt men jag måste tyvärr berätta att min godispåse som jag har haft i nästan 2 veckor tyvärr har tagit slut !! REST IN PEACE !! 
 
För övrigt så har jag inte duschat på typ 2 dagar. (Vilket är väldigt mycket för en kille som normalt duschar varje dag om inte oftare) Därför ser mitt hår och hela jag lite smått tragisk ut på bilderna. 
 
Ett försök till att se ledsen ut. Mina skådespelstalanger kommer fram !! 

Längtar ..

Just nu är jag så trött på skolan och vill bara ta studenten !! Pallar inte detta mer !! Bajs !! 
 

SM i UF

I fredags så fick jag ett sånt där samtal som ändrar om allting, denna gången till det positiva. Det var UF som ringde och förklarade att det fanns en plats ledig till SM i UF. Detta eftersom att där var ett företag som hade vunnit två platser till UF. Så de ville erbjuda oss denna platsen eftersom vi vann 1:a pris i bästa tillgängliga vara. Jag blev helt ställd, blev jätte glad men samtidigt lite fundersam om vi skulle ha råd. Har hört att det kostar en hel del. Så hon berättade att anmälningsavgiften är 550 kr per man och sen är det plus resan och hotellet. Jag tänkte att detta kommer vi aldrig ha råd med. Så jag berättade för henne att jag skulle ringa tillbaka när jag hade pratat med mina kolleger och skolan. Men hon ville gärna ha svar idag. Så jag skrev till mina kompisar på facebook och alla var på och ville göra detta. Så ringde jag till skolan och efter några samtal där så tyckte de helt klart att vi skulle ta chansen och skolan betalar resan och hotellet. Så vi behöver endast betala anmälningsavgiften. Så då fanns det ingen anledning kvar längre att tacka nej. Så jag ringde till UF och sa att vi kommer. 
 
Så den 5-8 maj ska vårt företag upp till SM i UF (Stockholm) och jag var så lycklig men samtidigt så förvirrade så halva fredagen gick jag runt och skaka i hela kroppen haha !! Själv mässan är bara 6-7 maj. De andra dagarn går åt till att förbereda. 
 
Ska bli kul att komma till Stockholm !! Har inte varit där på ett bra tag !! 
 
 
 
 

Thursday

Här sitter jag i min fåtölj och skriver ett fett jävla arbete. Det är fett jävla drygt !! Mest för att ni frågade !! Men det går framåt i alla fall så det är skönt. Idag går jag i skolan mellan 12 och 14 så det känns lagom bra. Steg ändå upp vid 7 imorse för att skriva på den här skiten. Ska bli så skönt när det är färdigt. Inlämning imorgon. 
 
Ikväll så är det dags för DTM kväll !! Ska bli kuuuull !! Vi hade tänkt måla en dinosarie och nä vi är inte efterblivna. 
Sista kvällen innan Elin drar iväg på semester. 
Jag längtar fruktansvärt mycket till studenten just nu. Känns så perfekt att sluta efter 3 år. Jag har värsta känslan av att jag känner mig klar med Gymnasiet och hela den grejen och nu är det dags att bli lite vuxen och anta nya utmaningar. 
 
På tal om att bli vuxen så ställde jag mig i bostadsköer igår. I Lund kunde man bara ställa sig i den normala kommunala bostadskön, stundetbostäderna kan man inte köa till förrän man blivit antagen. Men jag står i kö till de kommunala i alla fall. 
Sen har jag även ställt mig i Göteborgs kö och där gick det att ställa sig i studentkön. Så nu samlar jag poäng i två olika städer. Så hoppas vi att allting går bra sen. Snacka om att det börja bli allvar nu. Vuxenpoängen trillar in !!
 
Ha det bra !! Nu ska jag gå och kissa :D 
 
 

Lycka

När man stiger upp klockan 5 och det har redan börjar ljusna ute !! Det är lycka det !! Sommaren är på väg !!
Nu ska jag cykla till stationen. Dags för årets sista mentorsfrukost :)


58 dagar kvar !!

Jag längtar !! Och jag ser efterbliven ut i mössan men det gör ju alla människor.


Årets första glassnyhet

Smarrigt värre !! "Glass, bärsås, tranbärsbitar, marängbitar överdragna med vit choklad" 4/5 toasters !!


God morgon

Hej hej !! Här sitter en trött Johan i köket och väntar på att Christoffer ska komma hem. Han har inga nycklar så måste vänta på honom innan jag kör till Malmö. Yees jag valde att ta bilen idag. Kommer bli mycket dyrare men jag fick sova en timme längre och kommer upp en timme tidigare till kstad!! Lätt värt det!

Kör högskoleprov idag då !!

Hej då :)


Universitet - igen

Nu tror jag att jag är färdig med ansökan. Kommer dock inte skicka iväg den förrän typ sista dagen (15 april) eftersom att jag vill tänka över allting typ tusen gånger igen. Om jag kommer in på någon högt upp på listan så stryks resten, därför är det viktigt att de står i rätt ordning. Till exempel om jag kommer in i Lund som står överst så har jag ingen chans att komma in på de andra som står under. 
 
Såhär ser min ansökan ut i alla fall .. 
 
1. Lunds universitet - Ekonomi
 
2. Göteborgs universitet - Ekonomi. Engelsk inriktning.
 
3. Göteborgs universitet - Ekonomi. Kinesisk inriktning.
 
4. Uppsala universitet - Ekonomi 
 
5. Internationella handelshögskolan i Jönköping - Ekonomi 
 
6. Stockholms universitet - Ekonomi 
 
7. Göteborgs universitet - Ekonomi. Tysk inriktning. 
 
8. Stockholms universitet - Ekonomi och IT. 
 
9. Södertörns högskola (utanför stockholm) - Ekonomi. 
 
10. Örebro universitet - Ekonomi. 
 
Jag vet. Man kan nästan tro att jag gillar ekonomi. Jag hoppas att jag kommer in i Lund, men förmodligen hamnar jag på Kinesisk inriktning i Göteborg. Men jag kommer inte gråta floder för det precis, det kommer bli intressant. 
 
Nu ska jag ta och leta efter lite mat i kylskåpet. See yah !! West side !! 
 

Glädje

Uppgiften som jag satt och skrev på framflyttad och jag blev lycklig och stängde genast ner Word haha. Nu sitter jag och håller på med universiteten igen. Har hittat alla utbildningar som jag vill plugga (10 st). Nu ska jag bara lägga de i rätt ordning. Ångest !! Hur ska jag veta vilken utbildning som är bäst innan jag har prövat dem ??!! Flashback till gymnasievalet haha ;)

See yah !!

Fredag

Nu ska jag och min godispåse plugga. På en fredag ??!! Jo jag vet. Livet är lite extra hårt ibland. Men på något sätt så känns slutet så nära nu att det är ganska enkelt att kämpa på !!

Ikväll ska vi fira att morfar fyller 70. Herregud !! Gubben börjar bli gammal !!


The Future

På lördag är det högskoleprovet och om två veckor ungefär så ska ansökan till Universiteten vara inne. Det märks att det börja närma sig framtiden och efter denna dagen är mitt huvud så tungt att jag inte pallar plugga. Så istället tar jag tag i min ansökan. Vet ungefär vad jag ska ansöka. Men nu ska jag kolla igenom katalogerna och sätta upp min ansökan i rätt ordning. Får se hur det går. 
 
Bjuder på lite random bilder. 
 
För övrigt så har jag avslutat min första kurs för detta året och det känns underbart att man märker att det börjar ta slut nu. 
 

RSS 2.0