Lund central

Sitter på en helt tom Lund central och väntar på tåget. Är fett hungrig och skulle kunna döda en älg med mina bara händer för att få en bit. Eller ja kanske inte ...

Gårdagen (måndag) var väl helt okej. Men denna dagen och kvällen har varit riktigt rolig !! Dj:n körde massa 90-tals dänger och det var fett roligt att höra.

Mitt tåg går om 45 min. Så det är väl bara att sitta och vänta på tåget.

Sen ska jag springa från triangeln till mitt vandrarhem. Ja jag springer eller ja halvt i alla fall, för det är lite smått läskigt att gå genom möllevångstorget klockan 3 på natten helt ensam.

Men sånt är väl livet :)

Hoppas på en rolig dag imorgon med.

Puss och kram !!


Veckan i Lund ...

Man är ju fint klädd i alla fall ..


Nollning !!! Tagga !! Novischvecka 2013

Nästa vecka blir en annorlunda vecka för min del. Det är dags för nollning, det som kallas Novischveckan för oss ekonomi elever i Lund. Det blir en massa utmaningar och en jäkla massa fest. Innan så har jag inte alls varit taggad på detta utan bara velat hoppa över veckan. Men nu är jag faktiskt riktigt taggad, det ska bli kul att festa en massa och träffa nya människor. Vara töntig och klä ut sig och sånt där. 
 
Denna veckan innebär också att jag ska bo på vandrarhem i Malmö. Bestämde mig eftersom att tågen slutar gå till Skurup klockan 23 på kvällen på vardagarna och det är alldeles för tidigt om man ska hinna festa hela natten lång. Så det ska bli intressant. Ska bo i en sovsal tillsammans med 20 andra människor som jag inte känner. Haha de lär hata mig när jag kommer in mitt i natten helt packad !! 
 
På denna länken så kan se vad jag ska göra under dagarna: LÄNKEN !! 
 
Så ingen större uppdateringar kan väntas från mig denna veckan. 
 
Puss och kram !! 
 
 

Cola

Har två gamla cola burkar som jag har haft som prydnad på mina hyllor för jag tycker det har varit coolt. Men nu är det dags att säga hej då till dessa två. Dock har jag fortfarande en glasflaska kvar. Men den är så fin, så den får stanna kvar !!

Men nu är det såhär. Burken till höger är tom men flaskan till vänster är oöppnad. Vågar man dricka ? Kan cola bli gammal ? :p

Den gick ut i september 2006. Men det gör väl inget ? Bara 7 år ju !! Haha !!


Rummet

Dags att ändra om lite på rummet igen. Har en överfylld garderob. Så alla saker som inte ska vara i garderoben (böcker, spel, papper) åker ut på en hylla istället. Så ska jag ta bort min stereo. Kommer sakna den. Min älskade stereo. Den är fin och har tagit upp en stor del av mitt rum i nästan hela mitt liv. Men eftersom jag inte har använt den på ett par år så är det nu dags att säga hej då till den.


It's time for a change

Har efter många om och men äntligen bestämt för mig att det är dags för lite förändringar. Har varit trött på min frisyr väldigt väldigt länge. Så nu har jag bestämt mig för att skaffa hästsvans. Tycker det är fett snyggt. Vill dock inte ha denna mellanperioden med sådär mellan hår. Försöker testa lite olika frisyrer nu. För håret börjar bli lite för långt för den jag brukar ha. Just idag så har jag haft håret bakåt typ eller vad man ska säga. Får pröva lite saker så får jag se vad jag gillar. Det känns skönt i alla fall att bli chockad när man ser sig själv i spegeln. 
 
Den andra saken som jag vill förändra är min kropp - igen. Det jag är allra mest obekväm med är mina smala armar. Tycker de ser hemska ut. Men jag läser en blogg som skrivs av gustaf. Gustaf såg ungefär ut som mig innan, lång och smal och trodde att det var omöjligt att gå upp i vikt. Men det går ju faktiskt, det har han själv bevisat. Så nu kör jag igen och jag är taggad. Började förra hösten med och gick upp cirka 9-10 kg men har dock tappat i princip allting igen efter sommaren. Då jag jobbar och har väldigt lite tid till min kost och dessutom rör mig ganska mycket. 
 
Så dessa två personerna är mina förebilder just nu. Det sorgliga med båda förändringarna är dock att det kommer ta i princip 2-3 år innan jag verkligen kan börja se riktiga resultat. Men det gäller väl bara att ha tålamod. 
 
 
Vill ha min hästsvans nu !! Ge mig !! 
 
 
 

Dålig update

Har försökt blogga flera gånger genom appen men det fungerar ju aldrig och det slutar alltid med att jag blir irreterad och vill slänga mobilen i marken. I veckan var det i alla fall Stockholm och denna veckan är jag på UF alumni summer camp som håller hus i Malmö under malmöfestivalen. Har precis kommit hem och ska sova nu för imorgon ska jag upp vid 7 tiden, Ska försöka berätta om hela min vecka en vacker dag. Men tror inte att det blir förrän på måndag eller något. Har en del bilder från stockholm med :)

Puss och kram

Projekt ta-tag-i-sitt-liv

Är ledig i två dagar nu och tänkte då ta tag i mitt liv. Måste anmäla mig här och där. Betala pengar lite överallt och beställa kurslitteratur, ställa mig i köer, ansöka om CSN och mycket annat. Ska bli skönt att få allting gjort. 
 
 

RSS 2.0