Nervös

Har kollat packningen två gånger, har lagt fram kläderna och har powerpointen på tre olika ställen i fall något skulle hända. Har ställt klockan på 05:00 och imorgon gäller det. Vi var mer än 200 företag som tävlade och nu när det är dags för kvalfinalen i Lund så är vi nere på 48 företag. 12 stycken går vidare till finalen i Helsingborg.

Okej ... jag kanske gör det lite mer dramatiskt än vad det är. Men jag vill så gärna att vi ska gå vidare och hamna bland de 12 bästa företagen i Skåne. Det hade varit grymt !! Vi ska göra vårt bästa och sen får det bära eller brista !!

Ska bara hitta dit med. Får väl se hur det går :P

Nu ska jag sova. God natt.


En liten bild från London ..

Ska försöka lägga upp massa bilder sen. Men jag tror det dröjer ett tag ...


Titta vad jag hittade

Den låg här i bilen alldeles ensam. Så jävla yr kille ... Började flabba när jag hittade den !! xD


Let's packa upp

Nu är vi hemma !! Allting gick bra med hemresan. Dock lite försenade. Snart åker Jenny hem till kstad och här står jag kvar ensam. Nu ska jag packa upp !!


I London

Här ligger jag i en hotellsäng i London och käkar maltesers och tittar på Bruno Mars.

Har precis duschat och det var jäkligt skönt !! Helt svettig efter alla tunnelbaneresor !

Ska snart sova!! Är helt slut efter dagen, men det har varit en underbar dag !! Livet leker !!

Idag körde vi lite hyde park, chinatown och sånt. Imorgon kör vi lite museum. :)

Det är jätte härligt väder med. Värsta våren. Mina fötter är heta i kängorna !!


Imorgon drar vi till London ...

Bye bye


Lat

Egentligen vill jag blogga ganska mkt. Men jag orkar inte.
Hade en bra alla hjärtans dag i alla fall.
Ska sjukanmäla mig från skolan imorgon och gå på intervju istället. Sånt Badass jag är.
Det får bli en power dag imorgon. Mkt att göra. Sista dagen i Sverige på en vecka.
Börjar bli lite nervös för intervjun, men jag ska försöka att inte ta det så allvarligt. Mest som en erfarenhet. Ska raka mig imorgon med. Skäggkampen is over!!


Update

Ligger i min säng nu. Skrev kinesiska prov imorse och sen fick jag gå hem för jag mådde så illa. Missade en UF presentation. Men sånt får man ta. Provet gick åt helvete också, är så trött på skolan nu. Vill bara ha ledigt. Bara 3 dagar kvar nu.
Ska förmodligen gå till skolan imorgon. Mår lite bättre efter att ha legat med toalettstolen lite.
Puss !!


Skäggkampen

Skäggkampen fortsätter. Det är svårt att få med på bild men nu börjar faktiskt skägget synas ordentligt. Tror dock jag kommer förlora vadet eftersom jag ska på intervju på fredag och jag kan inte gå dit såhär :p


Skägg

Har tävling med Robin och Fredde !! Den som rakar sig först ska bjuda de andra på chinabox. Så nu ska jag börja odla skägg!! Jultomte 2013 it is !!


6 months

Hur gick det såhär snabbt ?
Jag är lycklig i alla fall. Det är väl det som är huvudsaken :p


19

Min födelsedag var en liten berg och dalbana men till sist så blev den bra och jag blev nöjd. Jag är mest glad för hörlurarna !! Som jag har längtat !! Nu är jag 19 !! Wihoo !! Snart får jag gå på systemet !! ;)


London

9 dagar kvar och vi har i princip fyllt hela veckan redan. Härligt !! Nu börjar vi komma på fler saker vi vill göra med. Haha !!


New

Mamma och pappas hemkomst innebar nya saker i garderoben och på skohyllan. Mest glad är jag nog över mina skor till träningen. Dem väger ingenting. Mamma berättade: "Jag trodde lådan var tom när jag tog i den i affären."

Ska ner och testa dem nu så får vi se hur det går.

Upptäckte en cool graj. Råkade ha blixten igång så sken skorna upp. Coolt.

Yees jag gjorde nyss ett helt inlägg om skor. Borde räkna mig som modebloggare snart ... Höhö.


Lycklig !!

..


Snow

Åker några km norrut och möts av ett vitt landskap. Jag vill tillbaka till våriga Skurup igen !! Vill inte ha snö.

Gick in och tittade på vädret med. Tydligen ska det komma snö ner till Skurup på onsdag och torsdag. Blää !!

25 min kvar på tåget i alla fall. Ganska mysigt. Gillar öresundstågen bättre än pågatågen. Mkt skönare säten här och större plats till benen :)


Fredagskväll

Här står jag och har precis blivit färdig med toalettstädningen. Det blev väl sådär. Första gången i mitt liv som jag städade toaletter så vad förväntar man sig. En lagom trevlig fredagskväll. Eller avslut på en fredagkväll. För den började för jäkla bra med Johan glans.

Så kul att mina kompisar är ute och festar och jag står och städar toaletter. Kontraster !! xD


Niice

Står på centralen nu. Mötet gick hur bra som helst. Det var roligt och väldigt lärorikt. Fick en del nya kunder till vårt företag. Blev helt inspirerad. Nu vill jag bli vuxen haha xD


Bajs ...

Kan inte sova. Ligger och lyssnar på sorliga låtar och lipar. Pallar inte mer. Detta är nog första kvällen som jag på riktigt känner att jag saknar mina föräldrar. Hade bara varit så skönt att ha dem här nu. Men mest av allt mår jag nog skit över att studenten närmar sig för varje dag som går. Alla bara pratar om det hela tiden och jag ser oftast fram emot det men ibland så vill jag verkligen inte !! Vet inte vad jag vill syssla med, pallar inte plugga vidare men känner ändå att jag vill göra det på något sätt. Sen har jag så svårt att veta vad jag själv vill och vad andra vill. Känner mig själv så dåligt att jag inte vet vad jag vill.

Imorgon bitti ska jag på möte, där kommer finnas massa människor som är chefer och affärsmän. Kan ju vara därför jag tänker på det. Måste agera professionellt imorgon och vara social. På med skjortan och fram med massa samtalsämnen. Helst av allt hade jag bara velat krypa ner i de mjukaste och största kläderna jag har och bara försvinna i soffan. Det hade varit så skönt. Vill inte bli vuxen !!


RSS 2.0