Hej

Min röst har försvunnit och idag får jag använda teckenspråk !! Känns super. Tur att jag inte ska jobba idag :p
Ska plugga så mkt som möjligt idag :)


Jag kanske dör

För att få bort blåsorna i munnen så skulle jag skölja munnen med detta sa pappa. Han brukade göra det när han var liten och det hjälpte.

När jag läser på förpackningen så står det "För utvärtes bruk" !! Känns ju jätte bra !!

Men vi hoppas att det hjälper i alla fall !!

För övrigt så känns det som om jag mår lite bättre idag. Längtar till på söndag då det är dags för DTM kväll !! :)


Rövhål

Mår som ett rövhål !! Har vaknat flera gånger inatt av att ha frusit eller svettats. Sen är halsen helt tjock och jag hostar som om jag har rökt i 30 år ! Sen har jag typ 5 st förkylningsblåsor i flabben med, så att äta är inte höjdpunkten i livet just nu.

Ska snart in till Malmö för att jobba. Shit vad jag längtar till på torsdag kväll. Då har jag jobbat färdigt för denna veckan.

Skulle egentligen ut på fredag men känner att det inte är så aktuellt ;)

Tråkigt inlägg men ville mest ha det ur mig. Puss !!


Tåget

Nu ska jag sitta och titta i denna katalogen lite. I den finns alla ekonom utbildningar i hela Norden med. Smart !!
Det snöar i Malmö men vi hoppas på uppehåll i kstad :p

Har varit och förminskat min klocka med. Så nu sitter den på armen :)

Puss och trevlig påsk !!


It's getting closer

Det börja närma sig studenten och nu har jag blivit färdig med inbjudningarna. Ska bara köpa papper på drivas och sen ska jag börja skicka ut dem.

Jag längtar !!!


Inspirerande !!

Ibland så tittar jag på inspirerande videosar för att få upp livsglädjen. Nä men ärligt talat så la Gustaf Ollas upp denna i sin blogg och jag tyckte den var riktigt bra. Ingenting är omöjligt som Gunde Svan brukar säga. 
 
Det är så konstigt med sånna här videosar, för ibland som till exempel nu så kan jag sitta helt tårögd och vara helt inne i det, men sen ibland så bara avfärdar jag det som skit. Det är väl när man har sett för många. Anyway !! Titta på den !! Glöm aldrig att allting är möjligt !! 
 
 

Livet i ett nötskal

Går runt och känner mig jätte stressad överallting just nu. Det är skit mycket i skolan nu och även om det är lov snart så känns det inte mycket bättre eftersom att jag kommer jobba måndag-torsdag. Kommer bli skönt med pengar men skulle verkligen behöva plugga med. De flesta av våra kurser kommer att sluta om ungefär en månad så det är därför vi har massvis med saker nu för att lärarna ska se vad vi går för !!

Nu ska jag försöka sova. Hoppas jag sover bättre inatt !! Puss !!


LOL

När jag skulle googla "Why is my blood pressure high" till mitt naturarbete för några dagar sedan så fick jag upp dessa som vanliga alternativ. WTF?!! Hahah dog lite smått när jag såg det ... Och givetvis måste jag ju blogga om det. 
 
 
Det kanske är en vanlig fråga.. Inte vet jag !! 
 
 

Jag tror vi har fattat grejen nu ..

Gud det räcker. Det kanske ser fint ut för dig där uppifrån. Men får oss här nere så är det inte lika trevligt ..


Summer

Vill verkligen ha sommarlov nu. Känns så sorgligt att jag aldrig mer kommer ha sommarlov. Tittade igenom gamla bilder på min mobil och fick värsta längtan. Så skönt att inte ha några bekymmer, inga tider att passa. Bara kunna vara och göra spontana saker. Nu känns allting man gör så mkt mer seriöst. Jag vill inte bli vuxen. :(


Kändis Skurup

Skulle bara söka lite info om Linnea Henriksson. Så inser jag att hon har gått på skola i Skurup.. Jodå, man bor ju i en kändis stad !! ;)


Så lycklig man blir när man kommer hem och ser detta ..

En sak mindre att göra :)


Det orange kuvertet

Är det nu man ska känn sig gammal eller ? ...


Ääääääänntligen

Det har varit en händelserik vecka med mycket jobb men också en del belöning. Hamnade i två tidningar och fick en check på 4000 kr. Sen så bjöd skolan på middag igår med på en restaurang. Men vi fick betala drickan själv :(

Har precis lämnat in en fet inlämning i natur och det känns underbart att bli av med skitet. Nu sitter jag på tåget påväg upp mot kstad. Men ska bara vara där inatt för sen ska hon jobba på lördagen.

Sen på söndag ska jag göra något. Inte för jag vet vad det är men jag längtar ändå :p

För övrigt så äger denna låten ..


Lycklig kille

Ska upp och hämta min älskade flickvän om några minuter och ikväll är det melodifestivalen med extra stor godisskål. Dags att släppa allt plugg och tänka på positiva saker. Härligt med lördagkväll :) 
 

Jag vill se ...

Jag vill se !!! Linnéa vill du se denna med mig ? :D 

Eller ja vi behöver ju inte bestämma nu ... men ändå !!!Kvällsläsning

10 timmar spenderades i skolan idag. Lagom drygt. Hade mentorsfrukost på morgonen och X-tra matte på eftermiddagen. Fick IG på senare förhöret så känner att jag kanske borde ta matten på lite mer allvar haha. Så nu räknar jag matte varje dag !!
Det är väldigt mycket i skolan just nu. Många stora projekt igång samtidigt. Men på något sätt så ser man ljuset i tunneln och dessutom att vårkänslorna har kommit har gjort att jag faktiskt är taggad för skolan. Det känns helt konstigt men tycker det mesta är kul och kämpar på hårt utan att känna mig helt slut och uttråkad.

Skippade träningen idag för att jag var så trött och kör träning torsdag, fredag istället.

Helgen kommer bestå av plugg och mys. På fredag ska jag bara slappa i soffan. På lördag kväll kommer Jenny så ska vi se melodifestivalen och sen sover hon här till på måndag morgon för hon har studiedag och jag har sovmorgon.

Nu är det dags för lite kvällsläsning.
Bye bye !!


RSS 2.0