Nationella i matematik imorgon ...

Faktiskt ganska likt vad som händer i mitt huvud när jag möter ett matte tal. Men vi hoppas att det går bra. Efter provet åker jag direkt till Kstad och sen på lördag åker jag direkt från Kstad till Danmark. Sen flyger jag. Så ja hej då mitt kära lite rum. Det här är sista natten tillsammans på en vecka. Buhu !! 


 
 

ESC

Har haft en trevlig helg. Fredagen spenderades hemma även om mina kompisar gärna ville ha ut mig. Men jag pallade verkligen inte, det var så skönt att ligga i soffan.

Lördagen så drog jag, Robin, Jenny och hennes kompis Frida in för att se Eurovision i folkets park i Malmö. Det blev kaos. Var så mycket folk (flera tusen) där så vi tappade bort varandra och hittade inte varandra förrän röstningen började. Känns bra !! Kände mig som världens sämsta pojkvän !! I alla fall så hittade jag och Robin en liten gräsplätt precis framför skärmen. Det var trevligt i alla fall, härligt med allsång på låtarna. Speciellt när Stjernberg sjöng.
Hade ont i nacken och tinnitus när det var slut, men det är en annan sak.

Söndagen arbetade jag med mitt fotoprojekt hela dagen och förmodligen så är den kursen över nu.

Nu har jag börjat på min sista skolvecka någonsin på gymnasiet och det hela känns lite overkligt. Har bara mattekursen, kinesiska och UF kvar på schemat. Så det är ganska korta dagar. Men det är skönt, har tid att koncentrera mig på matten för på fredag är det nationella.

Bye bye

https://cdn2.cdnme.se/907806/6-3/pic_519a767bddf2b34f930eca10.jpg" class="image">


SM i Stockholm

SM var väldigt roligt. Träffade massa taggade och glada människor och det var roligt. Sen var det såklart roligt att bo på hotell med sina polare och frukosten var väldigt god. Dessutom träffade vi Prins Daniel och tog i hand och fick förklara vår produkt för han. Det kändes helt overkligt. Han var jätte snäll. Tyvärr tog vi ingen bild på honom. Men nu letar vi för fullt efter någon annan som tog bild när han var i vår monter. 
 
När vi gick ifrån galamiddagen på kvällen så var jag helt taggad på att köra UF igen. Ville verkligen bara göra om allting, men göra det mycket bättre. Men ändå skönt att det snart är över. 
 
Vi bodde i Nacka och jag trodde det var värsta gangster området. Men det var jätte fint, såg lite ut som västra hamnen. Dock han vi inte utforska staden särskilt mycket då vi hade ganska tight schema. 
 
Kristoffer Apelqvist var konfrancier och han var faktiskt riktigt rolig. 
 
Bussresan upp tog typ 8 timmar. Jag tyckte det var ganska mysigt att åka buss men de andra tyckte det var dryg.
 
 
 

Daaäääänmark with my löööööve

Var i Danmark med le flickvännen. Var väldigt mysigt och kuligt. I like Danmark. Dock så var min danska lite si sådär. När den andra personen börja prata engelska med mig så känns det som om jag har misslyckats. Hahha
En liten bildbomb på en del av all den maten som vi åt. Hahah !! Tjockisar är vi allihopa !!
 

Grand Stand idag.

Damlaget krossade och männen kom sist. Jag var den galna killen i publiken. Folk kom fram och frågade om jag var full. Känns bra. Rösten höll på att försvinna, men nu är den tillbaka. Kul var det i alla fall. Kommer sakna procce !!

 


Booookat !!!

Äntligen är nu också flyget klart och den 25 maj drar jag tillsammans med mina polare ner till Barcelona för att sola, bada, äta, festa och dricka en hel del. Lääääängtar !! 
 

Hali hallå !!

Det blir ganska lite bloggande denna veckan. Har inte haft tid än så länge. Ska jobba idag inne på Jägersro i Malmö. Sen på fredag måste jag plugga en hel del. På lördag och söndag så är jag tillsammans med Jenny i Danmark. Känns som jag reser hela tiden. Men vi får höras längre fram.

Heeeej då :)


No school

(Tidsinställt inlägg)
 
Denna veckan så har jag ingen skola. Igår åkte jag upp till Stockholm och jag åker inte ner förrän på onsdag. Sen torsdag, fredag så är vi lediga. Ska bli skönt. Men tror att jag kommer jobba på torsdagen men det får vi se. Sen på lördag och söndag ska jag och Jenny till Danmark och det ska bli kul. Längtar !!
 
Random gammal bild. 

Danmark och UF

De senaste dagarna har varit lite upp och ner. På söndag åker vi upp till Stockholm och på lördag så jobbar jag. Därför har det varit lite kaos med montern till mässan de senaste dagarna. Ingenting har riktigt gått som vi vill ha det. Men nu sitter jag ändå här i köket och nu står allting i skolan färdigt. I princip. Det är bara några små saker som är kvar. Men det är så skönt att ha allting färdigt har haft ont i magen de senaste dagarna så orolig jag har varit över att vår monter inte ska bli bra. Men nu tror jag att den kommer bli jätte bra. Imorgon kommer mina kolleger lasta lastbilen och sedan åker den upp till Helsingborg där sakerna lastas om till en buss. Den bussen avgår sedan på söndag morgon klockan 07:15. Ska bli riktigt roligt. Nu är jag taggad för UF och Stockholm. 
 
Idag (fredag) så var vi i Danmark med danskan. Det var ganska roligt fast lite drygt, det var skönt med skinande sol i alla fall. Vi var och tittade på ett Museum om en författare som vi har läst om. Det var ganska intressant. Sedan så åkte vi in till Strøget där vi fick gå lite fritt och sen åkte vi hem vid 15 tiden. Då skulle jag och Fredde lasta av lite saker på skolan. Så kom inte hem förrän nu vid 18 tiden. Helt sent att komma hem från skolan jämfört när jag brukar vara hemma om fredagarna. 
 
Om typ en timme så kommer min kära flickvän och myser lite innan hon ska iväg till Lund. 
Nu ska jag försöka packa min väska inför Stockholm. Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig :P 
 
Heeeeejj då :D 
 
 
Karen Blixen som författaren hette. En riktig heting !! 
 

1 Maj

Blev så jävla packad på valborg !! Helt sjukt !! Nä skojade bara ... är så rolig !! 

Valborg var väldigt mysigt. Vid 13 tiden så var vi framme i Lund och efter att ha utforskat parken lite så slog vi oss ner där det inte fanns så mycket folk. Det var så härligt där, satt och chillade, pratade, så gick några kompisar. Så kom där några nya. Så kom några som man inte kände. Gör gärna om det nästa år för det var verkligen jätte mysigt. Sen vid 19 tiden så tog vi tåget mot Malmö för att dra på fest. Robin och Jag åkte till en Ica butik för att köpa lite blommor till hans mamma som fyllde år. Haha. Lämnade dem, sen mötte vi upp Ida och köpte några pizzor på vägen. Sen på festen satt vi och åt pizza och alla andra kollade på haha. Var ganska trött mot slutet, festen var sådär. Kände typ inte särskilt många och hade inte tillräckligt med energi för att dra igång värsta samtalen med folk. Men det blev roligare mot slutet i alla fall. 
 
Blev hämtad av en lagom road mamma och sen sov jag gott i min underbara säng. 
Den 1 maj tog jag en långa sovmorgon som var helt underbar. Sen förberedde jag inför UF, städade mitt äckliga rum som nu är skinade rent och följde med mamma ut till R och V nya hus för att lämna lite saker. Verkligen jätte mysigt där. Tror det kommer bli jätte bra för de. 
 
Den här bilden får sammanfatta detta inlägget: 
 

RSS 2.0