Bra bra helg

I tisdags så fick vi reda på våra tentor som vi gjorde för tre veckor sedan. Jag fick ett D !! Jag klarade alltså min första tenta !! 70 % i Sverige failar på sin första tenta, men inte jag höhö. Ja jag är lagom stolt om ni inte märkte det. Ja vi få betyg A-F som ni kanske märkte. Sen i torsdags hade vi tenta nummer 2 som handlade om organisation. Var jätte konstiga frågor tyckte jag men vi får hoppas att jag klarade den. Tar ju tre veckor innan man får svar. Segt !! Sen börjar vi inte vår nya kurs förrän på måndag. Alltså har jag för första gången sen jag började haft en hel helg ledig. Har inte haft någon press på mig från skolan överhuvudtaget och det har varit obeskrivligt skönt att bara slippa tänka på skiten. Slippa få dåligt samvete när man ligger kvar i sängen på morgonen. Bara njuta. Helgen har varit riktigt jäkligt underbar. 
 
Efter tentan så mötte jag upp min flickvän så gick vi och åt på en restaurang i Malmö. Mysigt. Sen åkte vi hem och kollade på någon film på netflix (har nyss skaffat igen, impulsköp). På fredagen segade vi i sängen, tog det chill och sen på kvällen hade vi romantisk middag med tända ljus här hemma. Gooollligt !! 
 
Efter vi hade ätit så tog vi tåget tillsammans till Malmö. Jenny åkte vidare till Kristianstad och jag mötte upp Robin och Fredde för att ta några öl på O'learys på Entré. Blev ju några fler öl än vad vi kanske räknade med och jag kommer ärligt talat inte riktigt ihåg hela kvällen. Men jag vaknade i alla fall upp på robins soffa dagen efter och sen tog jag tåget hem till Skurup. Tvättade, åt, tittade på idol, diskade och spelade tv-spel. Sen åkte jag till Oxie för att mysa till det med filmkväll. Det var robin (igen), hans flickvän och hennes kompisar. Jag och Robin låg på soffan och kvinnorna fixade middag och cupcakes. Körde hem lite efter midnatt. 
 
Nu är det söndag och jag har ätit middag hos farmor, fast det var frukost för mig eftersom de äter så tidigt. Haha. Sen håller jag på att göra mat till veckan nu, kommer sluta sent hela veckan så gör massa matlådor som jag kan ha i veckan. Har precis varit och tränat med. 
 
Kanske ska säga att mamma och pappa är i Tyskland i två veckor, det är därför jag måste göra maten själv och sånt :P 
 
Haha de sjukaste på hela kvällen var när jag ställde mig utanför donken på triangeln kl 01:10 och viftar med händerna. (10 min efter de har stängt) Jag vet inte varför jag gjorde det men skit samma. Det kommer en kille som är kvar  i köket gående mot oss och Robin och Fredde tror han ska skälla ut oss så de springer iväg. Jag står kvar och får två stycken big mac. Haha så kul !! Jag bara: jaha tack!! Så var nattmaten fixad !! 
 
 
 
 

Nostalgi

Ligger och kollar på gamla filmer och bilder i min mobil. Sjukt hur mycket känslor man får när man ser en bild !! Vissa blir man helt deppig och saknar tiden, sen blir man glad och börjar skratta och sen blir man ledsen igen. Haha åker känslo berg och dalbana.

Hittade en film från en av våra dtm kvällar där jag och Linnéa står och sjunger Singstar och Elin filmar. Det låter så fruktansvärt hemskt, eller ja men hör ju mest min röst. Men vi är helt ur takt.

Sen hittade jag bilder från de olika resorna. När jag åkte upp till Stockholm med skolan, London med Jenny och Barcelona med grabbarna och såklart Stockholm igen med Jenny.

Jag älskar att resa så fruktansvärt mycket !! Ska skriva det som fritidsintresse på mitt cv !! Haha !!

Vill göra en resa snart igen och då vill jag åka till USA !! Känns som jag har varit borta från där för länge. Saknar mitt älskade USA. Det bästa hade varit om man kunde åka dit i vår innan Elin åker hem så kanske man kan hälsa på lite snabbt. Men först måste min andra halva få jobb så att hon har råd att betala sin del av resan så att jag har någon att åka med. Eller så får jag väl helt enkelt ragga upp någon cool människa på gatan :)

Sen efter den resan så blir min nästa resa nog en längre resa. I alla fall om vi räknar dagar som jag kommer vara borta. Då blir det ett halvår eftersom det är dags för min utbytestermin. Alla är INTE garanterade plats men jag hoppas och tror i alla fall att jag kommer iväg !! De sa att majoriteten brukar komma iväg i alla fall !!

Nä nu ska jag sluta plåga er med mina kvällstankar.
Kramar !!


RSS 2.0