Påsken

Hur äärrr läääääget? 
 
Det här har förmodligen varit den drygaste påsken eeeeever. Har tenta på fredag så har pluggat alla påskdagar. Känns jätte bra ... 
 
Men i alla fall så åkte jag och Jenny hem till skurup i torsdags. Mamma ville ha familjemiddag och överraskade pappa med att bjuda hem alla barn och respektive. Första gången alla var samlade sen Christoffer hittade sin smålänning. Så blev det tre rätters och massa snack och lite vin. Men det var kul. Sen sov Jenny här och dagen åkte hon hem till sin familj i kstad. På fredag eftermiddag åkte familjen som var kvar (M+P+J+C+S) till mormor och morfar i Ystad och åt buuulllar. Sen åkte vi och kollade Gynnings tavlor. Det har blivit en tradition i vår familj nu. Haha. På kvällen åkte jag in till Malmö och såg Spiderman tillsammans med Fredde. Fett sorlig för att vara spiderman. Men bra. 
 
På lördag pluggade jag hela dagen och på kvällen var vi hos farmor och åt den traditionella påskmiddagen. Christoffer åkte hem på morgonen igår (söndag) och nu sen dess har jag suttit med plugg. Det tar aldrig slut. Men jag längtar till på söndag. Då är tentan över och jag har jobbat på lördagen så då ska jag bara ligga i sängen hela dagen och inte röra en fena !! Så underbart skönt det ska bli !! 
 
Imorgon ska jag på arbetsintervju på skurups sparbank. Känns inte så jäkla bra. Kommer fan bajsa på mig så nervös jag kommer vara !!! Men det värsta som händer är ju bara att hon tycket jag är konstig inte ger mig jobbet !!
 
Har inga riktiga bilder från helgen. :/ Så jag bjuder på mig själv !! 
 
 

Borde plugga

Här sitter Johan och kollar Nyhetsmorgon. Har precis ätit frukost och tänkte dra mig till skolan för att plugga. Men jag orkar verkligen inte. Är så dåligt motiverad till detta. Är lite sugen på att byta till någon annan utbildning, men samtidigt inte. Alltså hatar att man aldrig kan bestämma vad man vill göra. Får väl smsa 118100 så får jag svar på allt. 

Ska i alla fall Luncha med Rickard senare idag, han sitter på Lund kontoret denna veckan. Så det ska bli kul. 

Imorgon har jag inga lektioner men då ska jag jobba istället, ska sälja munkar på Jägersro. Sen på lördag ska jag sälja tidningar med karnevalen, pallar inte !! Men man måste göra det för att få gratis inträde till karnevalsområdet under karnevalen. På kvällen ska jag i alla fall till Kstad och vara med och fira Jenny. Sen på söndagen ska jag jobba igen 

Haaaa det bra !!! :) 

Fin fin bild !!Det här med att höra fel ...

Har ni hört låten Trumpets med Jason Derulo?

Såhär går tydligen låten:

Yeah the drums they swing low
And the trumpets they go
And the trumpets they go

Såhär har Johan hört låten fram till idag:

Yeah the drums they swing low
And the drunk bitch there you go

Ja alltså jag vet inte varför, don't even ask.

Men ja känns som jag har fått en uppenbarelse idag i alla fall !!


Världens sämsta bloggare

Känner att min blogg är lite aktiv just nu. Men det har varit lite rörigt de senaste veckorna. På vardagarna har jag försökt hängt med i plugget och försökt fixa alla jäklar inlämningar. Sen på helgerna har det mest varit fest hela tiden. Det är väldigt mycket fest med lundakarnevalen just nu. Men igår var jag ute i Malmö. Lundakarnevalen ska jag göra ett eget inlägg om tänkte jag så ska jag försöka förklara vad det innebär. 

Igår så var det ProCivitas Homecoming. Och ja det är väl precis vad det låter som, alla gamla elever som någon gång har gått på Procivitas i Malmö fick återvända om de ville. Så jag drog dit med några kompisar, det var trevligt, vi var nog bland de yngsta där, vissa såg jätte gamla ut. Men det var i alla fall massa champagne (lite för mkt) haha, tilltugg och super goda jordgubbar. Jätte trevligt !! Sen efter det så drog vi vidare till olearys. Spelade lite bowling och drack lite öl. Nice !! 

Idag så är jag ensam i lägenheten för Jenny har dragit till Kstad. Men ska ändå själv ta tåget till Ystad snart för att fira min morfar. Sen ikväll ska jag försöka plugga. Wohoo !! Har typ inte alls pluggat denna veckan och har fede ångest över det !! 

Ha det bra så ska jag försöka uppdatera snart igen :) 
RSS 2.0