Sööndag

Idag har vi städat hela lägenheten ordentligt och tvättat. Fett drygt har det varit. Speciellt eftersom Sverige förlorade OS finalen med. Men nu är det så fint här och det börjar verkligen kännas hemtrevligt. Det börjar bli mysigt och jag kan kalla det hemma med gott samvete. :)

Igår jobbade vi och det var riktigt roligt, stod med mamma och en annan trevlig kollega och sålde korv till ett gäng bönder. Det var kul och behöver verkligen pengar, så skönt det med. 

I fredags var Linnèa här och hälsade på. Det var kul, var ett tag sedan vi sågs. Vi satt som två skvaller kärringar och pratade om vad som händer på hylla hills. 

Sen efter Linnéa hade åkt hem så åkte jag och Jenny till Malmö för att se Frozen. SF klantade till det lite. Först satte de igång filmen utan 3D effekt, sen satte de igång filmen på svenska när den skulle vara på engelska. Så efter många om och men blev det tillslut rätt. 

Efter det gick vi vidare till TGI för att käka lite innan vi åkte hem. 


Så skönt med nytt i sängen. Ska bli så underbart att gå och lägga sig. Men först duschen !! 

Puss ! 

En liten glimt

Tänkte skriva ett längre inlägg en dag när jag har tid. Vilket är typ aldrig. Men i alla fall kommer här lite dåliga iPad bilder ifrån lägenheten. Vi har fortfarande inte fått min madrass eftersom det är ett gäng idioter som jobbar på Jysk. Ska aldrig mer handla där. Nästa gång jag ska handla något blir det fan IKEA. Men de sa att den skulle komma nästa vecka. Men det har de redan sagt i två veckor. Så vi får väl se. Smått förbannad. Så det är därför vi har en tom sängstomme och två madrasser på golvet i vår lägenhet. 

Det tredje rummet använder vi som förråd som ni kanske ser. Hehe. 
Hoppas ni har det bra. Hej svejs :)

RSS 2.0