Imorgon! Då är det dags !!

Imorgon tar jag steget till att flytta hemmaifrån och blir sambo på samma gång. Försökte packa ner kläder igår i en resväska. Men fick fet ångest och gick och la mig i sängen. Fick lite kalla fötter och undrade vad fan jag höll på med. Ska jag flytta från detta huset där jag har bott hela mitt liv. Ska jag bo tillsammans med en människa som jag bara har känt i lite mer än ett år ?!?! 

Allting kändes konstigt och fel igår. Men idag så bara längtar jag. Det ska bli så underbart. Jag har packat en resväska med en del kläder. Ska packa ner mitt täcke och sånt imorgon. Ska ju inte flytta några större möbler eller så. Så det är ganska skönt !! Bar ned mina lådor från vinden med saker jag har fått under åren. Det visade sig vara sex stycken lådor. Jävlar vad mkt jag har fått !! Men så skönt det är att ha sakerna nu när man ska flytta !  Tänk att köpa alla de sakerna !! Hade bränt hål i plånboken !!

Nu ska jag duscha och sen ska jag spendera kvällen med mamma och pappa. Ska bli kuligt !!
Imorgon bär det av mot Ikea och sånt och sen mot Lund. Håll tummarna för att de har alla delar till sängen på Jysk och Ikea !! Annars får vi sova på golvet ;) Gissa var jag är !!

Juste !! Jag hänger på triangel stationen. Tåget till Skurup går kl 06:11. Livet flyter ... Eller inte. Det är i sånna här lägen jag saknar mina föräldrar ;) haha. 

Så skönt det ska bli att flytta till Lund och ha tåg som går dygnet runt !! Längtar !! Men just nu suger livet lite. Vad gör man i en timme och en kvart ?
Ibland bara flyter det ...

Idag var jag inte i skolan för skulle iväg på ett möte och äta lunch med UF. Vi skulle diskutera ett lite minijobb som jag ska ha under våren. Allting gick bra och jag är helt taggad nu. Jag ska arbeta som inspiratör och åka runt på olika gymnasieskolor och berätta om hur det var när jag drev UF företag och vad det egentligen innebär att driva ett UF företag. Det ska bli hur kul som helst även om det såklart är lite småläskigt. Alltid lite nervöst att prata inför massa människor men har utvecklats enormt på den punkten. Så det ska nog gå bra, har nog ändå ganska lätt för det jämfört med många andra människor. Sen har jag ju alltid haft en liten dröm om att bli lärare en vacker dag så nu får jag leva ut den lite. 
 
Sen efter det så tog jag en fika med Jenny och sedan åkte vi iväg till IKEA och Jysk och lite annat för att kolla sängar och det var skoj men fett jävla overkligt. Så många gånger jag har gått runt på IKEA och tänkt ... att när jag flyttar hemmifrån ska det få bli så kul att inreda och gå runt här och testa olika saker och sen köpa de på riktigt.
 
Vi testade sängar och när vi log där så kändes det fett weird. Tror jag tänkte typ tusen gånger att jag ska bli sambo, kvittar hur många gånger jag säger det. Jag förstår ändå inte det, men det känns otroligt bra. 
 
Nu ikväll ska jag iväg med Robin och Fredde och festa lite. Ska bli kul även om jag är trött och kommer förmodligen bli packad direkt. Vi tänkte dra till hipp. Var längesedan jag var där så det ska bli kul. Sen vet jag inte hur jag kommer hem men det är en annan sak ;) 
 
Ha så kul i helgen. 
En kille som är hög på livet 
 
Dagens lilla problem: Johan kan inte sätta upp sitt eget hår i hästsvans och det är dock lite irriterande. Behöver lite kvinnlig hjälp här. Hade så gärna gått ut med hästsvans ikväll. Inte för luggen räcker hela vägen bak. Men det där bak i alla fall :P 
 
 
 
 

Nostalgi bilder

Nästan hela familjen var uppe och rensade på vinden under mellandagarna. Vi har varit där uppe några gånger där senaste månaderna men nu börjar det verkligen bli ordning där uppe. Det svåraste med att vara där uppe är att rensa bort sånt som man förknippar med sin barndom. Men tyvärr kan man ju inte spara allt här i världen. Så här kommer lite nostalgisaker ifrån min barndom. 
 
Min bok från när jag gick hos talpedagog som liten. Föddes med ett öra som bara fungerade till hälften och detta innebar problem för mig när jag skulle lära mig att prata som liten. Min mun visste inte riktigt hur sen skulle forma sig. Det blev inte heller bättre när jag blev äldre och fick tandställning och läspade som en idiot. Men gick hos talpedagogen i några år och det känndes inte som det hjälpte precis, men såhär i efterhand gjorde det nog ändå det. 
En stor chipspåse som vi fick från våra kompisar på tivolit. Fick vars en har jag för mig. Tjockisar!! Bara 4,55 kg. 
Tavla från min UF tid. Det kände ganska hårt att slänga bort den då jag visste hur mycket tid vi hade lagt ner på den !! 
Premiurerade på Bamse när jag var liten och ärligt talat tror jag att detta är långt ifrån hela min samling. Har redan slängt en del sen innan. 
Den här har jag nog sett typ 1000 gånger. Älskade den när jag var liten och förmodligen fortfarande om jag hade satt igång den. 
Nä detta är inget barndomsminne precis. Tyckte dock det var lite roligt med en intro till internet. Undra vad den innehöll. Typ hur man startar windows explorer och googlar. Fast det ordet fanns väl inte på den tiden.
Denna var rolig att hitta. Kommer ni ihåg? Alltid när vi var små och skulle göra någonting så Linnéa bara: Kan vi inte se Bert? Jag och Elin bara: Nää men vi gör något annat. 
En meny från när jag bjöd familjen på Italiensk middag som julklapp. Ändå lite stolt över hur ambitiös jag var, dock gick ostsåsen åt helvete kan jag berätta. Så huvudrätten blev utan sås. Haha.
 
Denna har jag med sett ett antal gånger. Love it!! 
 
 
 
 
 

Beskriver mitt liv ganska bra ..
Pippi Langstrump

Känner mig lite som Pippi Långstrump i dessa lockarna. Ska gå utanför huset snart. Folk kommer tro jag är efterbliven eller så tror de att man pappa har afro och mamma har spikrakt hår. Eller något ... 


Plööööögg

Sitter här och pluggar och känner mig så fruktansvärt FAB!! Lite som en prins som har diamanter på allt han äger typ ... Anledningen är min fin fina penna som jag fick av min sis Julia på andra sidan gatan. 

För övrigt är väl detta allt jag gör om dagarna nu!! Pluggar !! Jag vet att ni är förvånade. 

Har börjat få lite ont i magen. Ska in på lägenhetsvisning i Lund om ett par timmar. Blir alltid så nervös men vet inte varför !!
Dessutom är jag liiide trött på att leta lägenhet. Har mailat typ 20 lägenheter och fått svar från en. Känns bra !! Vad gör jag för fel? 
Är det bara för att min mailadress är: pedofilen_gillarsmåbarn_haråktfängelseåttagånger@hotmail.com

Eller så är det bara för att jag skriver att mitt smeknamn är fritzl. 

I vilket fall som helst så hoppas vi på att det är en fin lägenhet. Sen kidnappar jag Jenny så får hon sova här ikväll. Mamma och pappa och C har åkt till Växjö så det är ganska lugnt och skönt här !! Dock kommer M och P hem ikväll igen någon gång :p 
Besatt

Sen jag fick reda på att riskakor är mycket nyttigare än vad jag trodde så har jag blivit besatt. Haha. Det är ju faktiskt jäkligt gott !! Dessutom perfekt att äta till plugget :) 


RSS 2.0