Kraften har tagit slut

Johan har tenta imorgon. Men ärligt talat så vet jag inte om jag bryr mig längre. Är så trött på all den här tentastressen så det känns lite som jag redan har gått på sommarlov. Längtar fruktansvärt mycket. Ska bli så underbart skönt !! 

Var iväg och jobbade imorse med i Eslöv. Ja jag vet, jätte bra att planera in det dagen innan tenta. Men sån är jag. Var där helt själv, men det var en härlig klass så det gick hur bra som helst. Läraren skrev lite grann om mig sen på deras hemsida. Så ja nu är jag kändis, Se och Hör ringde precis och frågade om de fick göra en artikel om mig ;) 

http://www.eslov.se/utbildningforskola/gymnasieskola/bergagymnasiet/berganyhetervt2014/forelasningomuf.26561.html

Men nä nu ska jag fortsätta plugga till denna bajs tentan som jag inte ens bryr mig om. Sen på torsdag ska jag jobba och på lördag är det firande av svärmor. ;) 

Sen nästa vecka är det dags för en ny tenta. Känner mig som en hamster i ett hjul .. Haha .. Positiv kille !!Köpte den här precis. Får väl ta och dra till Nova Lund en dag :p 


Senaste nytt från Johans liv

1. Tappade mobilen i munkmaskinen i helgen (180 grader varm frityrolja). Hela helgen har varit kaos. Men ja mobilen lever fortfarande tack vare mitt mega stora skal som jag har när jag jobbar. Dock går den inte och ringa med då mikrofonen och hörlurarna är igentäppta. :(

2. Ska få tillbaka Rolle i veckan. Ska bli underbart. Den har varit på lagning i typ en månad för det var svårt att hitta felet. Men nu är den alltså äntligen färdig. 

3. Jag ska klippa av mitt hår imorgon. Orkar verkligen inte med det längre. Förstår inte människor som har långt hår.

4. Lundakarnevalen börjar på fredag. Så det kommer bli en jäkla massa fest hela helgen. Men jag är taggad !!!!!! Tänkte mig någonting sånt här i frisyrväg. Ja tänk bort den snygga killen och tänk in mitt ansikte istället som är mkt rundare. Men ja ändå ;) 

Utelåst

Här sitter jag och är utlåst. På något sätt har min nyckel lyckats komma ur min nyckelknippa och ramlat av igår när vi var i Danmark med företaget. Som tur var så hittade pappa den i bilen idag. Dock märkte jag inte det förrän nu när jag skulle gå in. Så nu sitter jag här och väntar på att Jenny ska komma hem så att jag kan komma in. Alla glor på mig som jag är konstig. Kul !! 

Bara typ 15 min kvar till hon kommer hem. 
OMG !! Trodde aldrig jag skulle få det !!

Trodde aldrig att jag skulle få jobbet men det gick vägen. Är både glad och ledsen på samma gång. 

Positiva saker: 
Nytt spännande jobb 
Högre timlön 
Bra erfarenhet som ser bra ut på CV:et 

Negativa saker: 
Känns som jag har svikit min familj. 
Lägre total lön i sommar, eftersom det är färre timmar. :/

Men det ska nog bli bra tillslut. Är bara orolig över hur jag ska kunna lära mig allt. Men det ska bli kul. Så får vi se hur det går, hoppas jag kan jobba lite på helgerna hos pappa så att jag inte blir helt utfattig !! 

Nu är jag hemma i Lund igen och ska försöka vara effektiv. Skönt att inte ha någon föreläsning idag. Dock så är det massa att läsa. Men vet inte om jag ska plugga, städa toaletten eller träna !! Jobbigt läge !! 

Det blir i alla fall fest ikväll även om jag inte alls är taggad !! Haha. 
RSS 2.0