Nytt beroende

Micke Persbrandt är i stan och alla börjar dra massa knarkskämt på jodel. Juste ja! Jodel är mitt nya beroende. Är nästan aldrig inne på instagram och Facebook längre. Det är bara jodel som gäller. Helt jävla beroende !! 

Det fungerar typ som Facebook men det är anonymt. Sen slipper man all reklam och videosar. 

Dock är den mest aktiv i studentstäder. Men jag antar att den kommer bli aktuell i resten av Sverige snart med. Man ser alltså bara de statusar som är närmast dig. Vilket är kul i Lund där alla pratar om nationer, hur bakis de är, hur mycket de pluggar och massa annat skit. Nu är det helg!

Idag skrev jag sista tentamen för terminen. Eller ja det var meningen att det skulle vara så ... Men jag lär förmodligen få göra omtentamen i juni för att det gick bajs idag !! Men så får det bli. 

Nu är jag i alla fall ledig hela helgen !! Inget jäkla plugg och det ska bli skönt. Kommer spendera hela min helg i Staffanstorp. Ska jobba hos Ahlgrens och kommer förmodligen stå i munkvagnen men vi får se. Har dock blivit sjuk eller så är jag allergisk mot pollen men har varit jätte hängig de senaste dagarna, så energin är inte på topp precis. Har köpt allergitabletter och ska se om de hjälper. 

Har funderat på att starta en ny blogg och kommer nog göra det inom kort. En blogg som bara kommer handla om min resa till Singapore. 

Nu ska jag fortsätta kolla på Hockey!! Heja Sverige !! 
RSS 2.0