Deppig

Det är en deppig Johan som skriver. Mitt liv suger just nu .. Ska bli skönt med lov men är typ redan orolig för nyår. Känner mig som typ världens mest mobbade människa just nu. Får väl köpa en katt och fira nyår med !! Haha :) nä nu ska jag fortsätta plugga inför matte förhöret imorgon. Känns inte alls bra detta !!

Peace out!!


Finally home

Äntligen nyduschad och ligger nu i min underbara säng. Dagen var väldigt händelserikt tack vare vädret, började i landskrona, vidare Lund, vidare Svedala och sen äntligen Skurup. Har fått ihop en och annan krona idag och det behövs verkligen. Känns som min ekonomi inte är särskilt stabil just nu. Men det löser sig :) imorgon blir en hektisk dag. Vi ses :-)


Off to work

Sitter och äter frukost just nu. Ska snart borsta tänderna och sen är jag redo för Landskrona. Frågan är om Landskrona är redo för mig ?

Trodde jag skulle vara jätte trött idag men det är faktiskt inte så farligt. Men det kommer säkert sen. Har typ bara sovit 4-5 timmar inatt. Känns bra :-)

Peace out !!


Bokat !!

Igår så bokade vi vår resa så vi åker iväg i slutet av januari. Längtar redan ska bli skönt att slippa Sverige ett litet tag. Ska först vara i Mexico i lite mer än en vecka och sen tar vi de sista dagarna i Miami innan vi åker hem igen. Kan berätta lite mer om resan när det närmar sig =)
Såhär ser det ut på hotellets hemsida. Sen att det inte ser ut så i verkligheten det är en annan sak ;)

Saturday

Ligger här och sjunger på mistletoe ... liksom wtf ? Haha jäkla tv-reklamer som letar in sig i hjärnan. Anyway så vaknade typ vid tio idag och satte igång datorn direkt för att börja plugga. Har haft ett stort grupparbete i 8 veckor och när allting ska avslutas nu så är det väldigt mycket att göra. Ska bi väldigt skönt när det är över .. och sen är det ju snart lov med. Imorgon ska jag jobba i Landskrona med min farfar. Känns ju verkligen spännande. Vi har så mycket att prata om. Haha nä men det ska säkert gå bra. Nu ska jag snart upp och äta frukost och sen tillbaka till plugget igen. Hoppas att jag blir färdig snabbt så jag får en ledig lördags kväll i alla fall =)
Projektet handlar om att göra en hemsida på engelska för turister. Man fick själv välja ett område inom öresundsregionen. Vi valde västra hamnen.

Stress

Hej det är mycket nu. Inte ens helgen kommer att bli lugn. Vi ses nästa vecka :)

Peace out !!


Good workout

Kom precis hem från gymmet. Det var så jäkla skönt. Bästa träningen på länge allting bara flöt. Så glad nu. Jag ska snart gå ner och plugga .. Tror att mamma och jag ska äta lite först bara :) och duschade lite hade inte heller suttit fel. Anyway så ha en bra dag eller något :)

Peace out !!


Saturday

Igår var det dags för ännu en liten DTM-kväll. Och den innehöll en hel del morötter. Vilket resulterade i att min mage var inte särskilt glad sen. Läste runt lite på nätet med och om man äter för mycket morötter kan man få dessa biverkningarna: orange avföring, blind, orange färgad hy och döden. Känns underbart :)


Christmas has already begun ..

Idag fick jag min första julklapp. På min önskelista stod storstädning/julstädning av mitt rum och det var precis det jag fick. Så skönt att ha det rent och fint. Mitt rum är alltid dammigt annars, ganska äckligt men jag även om jag dammsuger typ varje vecka så blir det dammigt direkt igen. Hopplöst. Men nu är det så rent det kan bli. Mamma bytade även i sängen så det ska bli jätte skönt att gå och lägga sig. Dessutom så har jag kommit en bit in i en bok nu så den börjar bli riktigt spännande. Kunde inte riktigt lägga ifrån mig den igår när jag skulle sova. Boken är på engelska så jag läser den främst för att förbättra min engelska men även för att den är riktigt bra.
Peace out !!

Haircut

Ligger och tittar runt lite på nätet. Behöver verkligen en ny frisyr. Är så trött på denna nu som jag har haft i typ 30 år. Men det slutar som alltid annars. Jag fegar ur i sista stunden och kör på det gamla vanliga bara för jag inte vågar prova något nytt. Bajs på den.

Autum

(Tidsinställt inlägg)

Destiny ...


Sunday

Då var det söndag idag. Känns som hela dagen har gått jätte snabbt. Steg upp vid elva, frukost, så mycket bättre på tv:en, fixa chokladbollar till pappa (fars dag), iväg på träning, hem, äta middag, Desperate på tv (missade det i veckan), snabbt in i duschen, nu är jag påväg till Malmö. Ska besöka Usports som har öppnat ute på stora bernstorp och lämna min broder på centralen :)

Peace out !!


Friday night

Ikväll skulle jag egentligen på filmkväll men hoppade av det för det kom bara tråkiga människor. Haha men nä ska stanna hemma så jag kan hänga med min bror istället. Han har precis kommit ner från Växjö. Dessutom så kan jag ju se Idol har missat en hel del. Men har för mig att det är dags för arenaturnén nu.

Fullt upp

Har haft fullt upp hela dagen. Kom hem och började arbeta direkt med min svenska. Sen värmde jag lite mat som mamma hade gjort innan idag. För mamma och pappa var borta på julbord som jag med egentligen skulle med på men fick för mycket att göra. Blev precis klar med svenskan och nu ska jag börja på kinesiskan. Så glad att det är fredag imorgon !! :-)


Boring

Ligger i sängen och försöker plugga. Men det går inte särskilt bra då jag gör allting annat som vanligt. Idag hade vi historia prov och det var skönt att få det överstökat. Nu känner jag mig lite mindre stressad. Nu är det bara svenskan kvar som ska in på fredag. Sen är det helg och det ska bli lite skön t även om det är plugg då med. Fick tillbaka vårt första Matte B prov idag och jag blev så glad !! Trodde jag skulle få typ G- men jag fick faktiskt VG ! Så glad.

Kul att skriva ett helt inlägg om mitt plugg men men. Ni är inte tvingade att läsa direkt. Nu ska jag försöka läsa detta skitet här :-D

Bye bye


EMA

Har precis kommit ut ur badet och nu sitter jag i mysiga kläder med polly och varm choklad. Trodde mitt polly beroende skulle gå över snart. Men tydligen inte. På tal om iphonen så var det min gamla iPhone som på något sätt hade kommit till liv igen. Konstigt. Nu börjar snart EMA så vi hörs. Förresten imorgon är det måndag. Frivillig person får lov att skjuta mig !! ;)

Peace out !!


Trying to sleep

Ligger och försöker sova efter en bra bio kväll inne i Malmö. Men det är något helt konstigt här. Jag hör en iPhone typ burra och plinga sådär som bara en iPhone kan göra när de får sms. Men jag håller min egen i handen så det är inte den. Men ingen annan har en iPhone. Det är ju bara mamma och jag hemma.

Tankar som är möjliga:

Min gamla iPhone har vaknat till liv.

Någon har lagt ner en iPhone i min byxficka för att kunna följa mig hem.

Mamma har bytat signal på sin mobil.

Detta är faen helt creepy jag kommer ju inte kunna somna inatt. !!!


Good night

Kvällen var ganska galen men väldigt kul. Vissa hade gått in mer för utklädnaden än andra men så är det väl alltid. Jag blev i alla fall nöjd med min även om det blev väldigt varmt mellan åt. Här kommer två bilder på hur jag såg ut.

Peace out !!


Sneak peak

Om en timme ger jag mig av till festen. Här får ni en liten glimt av hur jag ser ut ikväll. Kommer fler bilder imorgon eller något :)

Peace out !!


On my way home

Nu sitter jag på tåget. Hem till lilla Skurup. Det gick bra på bilskolan klarade av nivå B idag så det var kul. Nu ska jag hem till mormor där mamma och mormor har håller på med min kostym och har gjort hela dagen. Så snällt av dem. Kanske dags att komma dit för att visa mina sy kunskaper ;)

Peace out !!


Mörkt

Det är så skönt att kunna skriva ett blogginlägg på mobilen och inte få glassplitter i handen. Haha. Ligger i alla fall i soffan nu och tittar på tråkiga tv-program. Finns ju verkligen ingenting att se på torsdagar. Är jätte trött med .. Känns som klockan är jätte mycket när det är såhär mörkt ute. Lite tragiskt men det ska tydligen bli ljusare igen några dagar efter julafton så vi håller ut :) imorgon ska jag till bilskolan för att öva på deras datorer och en teorilektion. Sen är det fest på kvällen. Så det ska bli kul. Det kommer upp bilder här sen på hur jag såg ut !!

Peace out !!


Inspiration för fredag


Back home again ..

Det var kul att få träffa min bror och hänga i Växjö lite men det är alltid skönt att vara hemma. Speciellt nu när jag äntligen fått igång min mobil. Sitter här och leker med Siri. Så jäkla kul. Hon kommer bli min bästa vän. För övrigt så håller jag på att fixa lite kläder till på fredag då det är dags för maskerad fest och jag ska vara Pimp haha.
Lägger in en film på Siri så ni lär känna min nya kompis ;)

RSS 2.0