Back to work

Sitter och äter frukost just nu. Ska snart bli hämtad av pappa för att åka iväg på årets första jobbdag. Jag tror att det är det i alla fall. Börjat ganska sent (blir hämtad 09:20) så det var skönt att få sova lite längre. Igår var det nämligen fedefest hos morfar. Han fyllde 69 eller något. Så var inte hemma förrän tolv och det är faktiskt sjukt länge för att vara en fredag haha var helt död. Nä nu ska jag fortsätta äta mina flingor. Sen ska jag åka in till mina älskade munkar. Har saknat dom lite.


43 dagar !! Galet !!

Det är endast 43 dagar skoldagar kvar till vi har sommarlov. Det är faktiskt lite smått sjukt. Men så härligt. Visst 43 dagar kanske låter lite mkt men allting går ju så himla snabbt. Förra veckan gick jätte snabbt !!

Men först ska vi ha påsklov och det ska bli skönt :-)


FUCK MY LIFE !!

Pallar inte mer skola !!! Är så trött på allting. Känner mig som världens idiot på vartenda j*vla matteprov. Är så trött på det !! Vill gräva ner mig i en håla och leva där resten av terminen. Sen kommer jag upp när det är dags för sommarlov !! I min framtid kommer jag typ jobba på BK känner jag just nu. !!

Sunday

Skola imorgon. Matteprov. Kill me. Vill ha sommarlov. NU !!


Big brother

Lördagskvällen kommer bli en lugn kväll. Under dagen så pluggade jag och tränade och råkade somna till lite haha. Nu ligger jag och kollar på big brother. Så kul med sjukhusvecka !! Även om vissa är värsta töntarna och bara klagar hela tiden !!


Friday

Äntligen fredag och det känns skönt även om jag måste plugga i helgen som vanligt. Men det är inte långt kvar till påsklovet så det är bara att hålla ut. I alla fall så ska jag på bio idag med mina broohs !! Det ska bli kul. Jag tror filmen är riktigt rolig. Hoppas det i alla fall.

Sitter i alla fall i skolan just nu och försöker plugga lite matematik. Har en håla nu efter kinesiskan. Min sista lektion blev inställd med så har en liten håla där innan coolingar kommer. Men får väl plugga lite då med. Tänkte först att jag kunde springa och hämta ut biljetterna på bion så att det inte blev så stressigt sen. Men sen kom jag på att då behöver jag tjejernas presentkort eller vad dem har :-p

Bye bye


Wohoooooo !!

Nu är det här. Jag ser ut som en brottsling och skriver som en åttaåring men skit i det !!


Matematik !!

Prov om en vecka !! Wihoo !!


Yr kille

Ja då var det dags igen. Alltså jag lyckas alltid ställa min klocka fel känns det som. Jag ska ta tåget 07:49 men ja jag har precis ätit frukost och ska bara borsta tänderna sen är jag färdig. Sen kan jag Sitta och vänta i typ 30 min. Haha alltså jag kunde ha sovit nu !! Pallar inte !


God morgon

Låg och kollade på Big Brother lite för länge igår så vaknade ganska sent idag. Hade tänkt att träna idag men nä jag orkar verkligen inte, ska plugga en massa istället. Kanske hinner träna lite imorgon istället innan gästerna kommer. Ska ha gäster vid tre för att äta semlor. Ganska onödig tradition men men.

Nu ska jag upp och äta frukost. Ikväll kör vi DTM kväll !! Ska bli kul :)

Bye bye

 


Yeeeeeeeeeeaaaaaahhhh !!

Weeeeehh !! Jag klarade det !! Så jäkla härligt !! Trodde jag skulle bli underkänd för tyckte jag gjorde många fel. Men det tyckte inte han så jag ska inte klaga !! Så jäkla skönt att slippa lägga ner mer tid på detta skitet !! Men alltså ärligt var helt slut efteråt !! Nu ligger jag bara i min säng och chillar för är helt slut !! Skönt att det är fredag med :-)

Hej då :)


Tankar i huvudet, 45 min kvar

Är glad, vet inte varför, undrar varför jag är glad. Knappast så att jag borde vara det. Kanske blir det när jag blir nervös. Vet knappt hur jag själv blir när jag är nervös. Har ont i magen i alla fall. Hade ont i hjärtat innan men det gick över. Mådde riktigt illa innan med men det börjar gå över nu. Fast sen kommer det tillbaka igen. Vet inte alls hur detta går. Kommer inte klara det, kommer klara det, kommer inte klara det, kommer klara det precis, kommer inte alls klara det. Vi kommer köra och krocka. Förkyld med. Kommer rinna från näsan hela tiden. Men skit i det. Skit i hur jag ser ut, skit i hur jag luktar, skit i om mitt hår ligger fel, om jag blir varm, om jag kissar på mig. Allting handlar om bilkörningen. Bara bilkörningen. Allt ska sitta !! Allt !! Jag ska inte missa ett skit !! Inte en fucking människa, inte en bil, cyklist, döda vinkeln, blinkers !!! Ingenting !! Allt ska sitta perfekt !! Jag ska klara det !! Det är fan dags för mig att fixa detta nu !! Nuuuuuuuu !! Detta klarar jag !! Finns inga andra alternativ !! JAG SKA KLARA DET !! Fan jag kommer inte klara det .... Känns som jag ska döö !!


PS. Jätte tråkigt inlägg men ni behöver inte läsa. Vill bara ha ut mina tankar någonstans !!


My life in à box

Yeah !! Klockan är tio och Johan har precis ätit middag !! FML !! Men i alla fall så har jag klarat av ett dansk prov idag som förmodligen gick väldigt dåligt. Hade sovmorgon imorse förresten. Det var otroligt skönt. Försöker få så många timmars sömn som möjligt ! Imorgon är det dags för uppkörning och jag är faktiskt inte jätte nervös. Känner mig inte helt redo. Men imorgon kommer jag förmodligen vara jätte nervös. Ska ha kinesiska på morgonen men sen bär det av till körskolan för lite uppvärmning innan det är dags !! Men nu är jag så jäkla trött och måste sova. Hej då :)


Snart helg

Längtar till helgen. Ska bli skönt att få slappna av i alla fall en dag. De senaste dagarna har varit kaos. Riktigt mkt att göra. Igår var jag hemma vid sju på kvällen. Sen är det bara att äta och plugga för sedan stiga upp vid fem på morgonen igen. Har haft körlektion varje dag denna veckan. Men eftersom jag hade körlektion imorse så slutar jag som vanligt idag. Det var väldigt skönt att slippa stanna kvar. Dock så ska jag köra mörkerkörning imorgon så då börjar det inte förrän klockan 17:30 och sen är jag färdig vid åtta och kanske hemma vid nio tiden.
Tur att hela detta saken. Förmodligen tar slut på fredag. Hahah blir nervös bara jag tänker på det. Men förhoppningsvis går det bra. Annars bara fortsätter jag i samma jävla träsk !! Nä jag måste klara det, så är det bara !!
Nu ska jag plugga danska.
BYE BYE
Random sommarbild.

Tired

Är så sjukt trött just nu men jag hoppas att jag piggnar till snart. Idag är det först danska och sen en hål timme på typ två till tre timmar. Känns ju lovely. Känner att detta inlägget blir väldigt glatt och positivt.

Nu ska jag käka frukost. Ha det bra :)


Rubrik

Hade världens grymmaste fest igår. Sjukt kul. Men har haft träningsvärk typ hela dagen igår. Haha dansade nog iväg typ 5 kilo eller något.
Idag har jag legat i sängen typ hela dagen och pluggat teori. Mamma hade förhör precis och det kändes bra men samtidigt så vet man ju inte riktigt. Ibland så kommer det så konstiga frågor. Hoppas att det går bra.
Jag börjar bli lite nervös. Men jag är typ mest nervös för att jag inte hittar dit. Får väl lite på min iPhone. eller något.
Nu ska jag dricka lite smoothie, äta polly och kolla på wallander. See yah !!
Längtar tills det blir lite varmare så att vi kan köra lite luffning och cykla och handla bullar på Algots. hahahahahha :P

RSS 2.0