HJÄLP !!!


Shit vilken bra film. Blev helt tagen över att det kan finnas en film som är spännande rakt igenom. Och oj vad Rapace spelar bra. Eller ja det gör alla men det är ju helt verkligt. Men hon är ändå cool. Den slutar skit coolt. Och man har ingen aning vem mördaren är. Jag måste verkligen se uppföljarna med. Nää men nu ska jag gå och leka äpple. Vi ses =)


Söndag

Idag har varit en riktigt sån inte göra något dag. Så himla skönt att slippa bry sig om något och bara sitta här och glo rundor. Imorgon kör den första hela skolveckan igång och det är verkligen inget man längtar till. Men det ska nog gå prima ändå. Nu ska jag fortsätta att glo =)


Allt flyter



Såg denna filmen för ett litet tag sedan och jaa vad finns att säga. Alla säger att den ska vara jätte dålig och jag får väl bara hänga med. Om ni ska kolla på någon film så välj verkligen inte denna. Jag fattar inte hur den kunde bli i gruppen komedi. Det är mer drama. I alla fall den får 1/5 toasters.

Lördag

Sitter här nu och är trött som en get med tre horn. Idag blev det Nova Lund för att hitta skor och jag hittade. Yees !!! Dessutom köpte jag en skinn jacka som jag har gått och kollat på ett tag. Yeeh !!! Sen blev det även en rolling stones tröja. Och en annan T-shirt.

Sen skulle vi gå och fixa min klocka med. Men det skulle kosta mer att laga den än att köpa en ny. Så ska kolla efter en ny. Alltid roligt att köpa något nytt. Men nu får det nog dröja ett tag. Kommer kanske kanske kanske bilder imorgon. =)




Happy Birthday Michael Joseph Jackson
























Idag den 29 Augusti skulle kung över popen ha fyllt 51 år. Men även om han är borta finns han ändå alltid kvar. Hoppas ni förstår vad jag menar. En legend dör aldrig. Han kommer leva för evigt. Han var grym och han är grym. Och jag hoppas att ingen tror på det skitet media har försökt lurat i oss under hela hans liv och fortfarande försöker. R.I.P


Kristallen

Så dåligt det var och dom borde verkligen byta ut den där dåliga juryn. Den enda som typ förtjänade att vinna var ju Carina Berg och någon annan kanske. Annars var det väl bara massa pensionärs program som vann. Nää det bajsar vi på.


Nu tycker jag du ska rösta !!!

Om det nu är så att du sitter där och bara sitter så kan du väl vara snäll och rösta på mig på veckans blogg. Rösta HÄR !!


Ikväll blir det:


Min lilla åsikt

Nu har ännu ett litet blogg bråk utlöst och nu är det väl dags för mig att säga min åsikt. Haha glöm det. Skulle aldrig ge mig in i något sånt löjligt. Allting handlar ju bara om att den som skriver det värsta får typ synas mest. Blää på det.

Idag är det fredag och ska verkligen bli skönt med helg även om det bara har varit skola i typ tre dagar. Sitter här och är jätte trött. Vet egentligen inte vad jag ska skriva men skriver ändå. Jag gillar spotify. Jag sitter bara och skriver massa skit nu så det är lika bra att lägga ner =)


Stora svarta flugor

Stora ... (större än vanliga) flugor är i detta jäkla rum dygnet runt. Jag vill bara kasta ut alla men det brukar inte gå så bra dom bara leker med mig hela tiden. Undrar om flugort fungerar som oss människor men ni vet typ skrattar åt oss när vi jagar dom. Och om dom går i skola och sånt. Tror inte det.

I alla fall på tal om skolan. Det var kick-off idag och blev indelade i grupper och skulle gå till olika stationer. Lite pinsam stämning i början men släppte det. Och det blev väl ganska roligt. Imorgon drar det igång på allvar och jag vill inte riktigt om jag säger så. Men det får väl gå =)


Jag måste verkligen ut och ta en vända med kameran. :)

Han är så sjukt rolig





OnsdagMåndag

Idag är det OnsdagMåndag. Hihi nä men det känns som Måndag men det är Onsdag kom jag på sen. Imorse när klockan ringde tänkte jag .. döda mig. Men tur var det att ingen gjorde det för det har faktiskt roligt. Har blivit en del skratt idag. Fast all information och sånt skit kunde vi skippat. Nää men det var väl helt okej.

Slutade typ halv 12 eller vad klockan var. Men stannade kvar lite för att äta och sånt. Imorgon ska vi ta hand om sjuorna så ska vi se hur det går. Känns konstigt att vara störst men sånt är livet. Ganska härligt ändå. Hade kunnat skrivit mycket mer men då blir det så långt så jag lägger ner nu. =)



Sitter och lyssnar på Michael Jackson. Han är så cool :)


Imorgon kör det igång

Idag är det sista sommarlovsdagen och jaa ganska hemskt men samtidigt ska det bli lite skönt att komma tillbaka i rutiner och träffa alla igen. Alltid när man kommer tillbaka vill man att någon ska ha ändrats typ .. men det händer liksom aldrig. Alla kommer tillbaka och ser likadana ut som alltid. Inklusive jag. Men sånt är väl livet. Sommarlovet har gått jättefort. Känns som igår vi stog där i regnet och sa glad sommar och var överlyckliga. Men nu ska jag fortsätta städa mitt rum. Vi ses :)


Alla läxor har man inte precis saknat.



Skillnad

Ser ni skillnaden shit vilken makeover ... haha eller inte. Det ville såklart inte som jag ville så nu blir det tv:n nästa. =)


Y-town

Kom precis hem från Ystad. Skulle bara snabbt in och se om dom kunde fixa min klocka som har söndrigt glas men nä det kunde dom såklart inte. Sen skulle vi fixa pass med till resan. Hände inte så mycket mer men nu ska jag för söka fixa min blogg lite. =)


Love it !!

Man blir så glad när denna reklamen kommer. Älskar låten.



God morgon

God morgon hela världen. Sitter just nu på en stol. En svart faktiskt om ni inte visste det. Förövrigt gillar jag att äta gröna äpplen som smakar som röda och sen så hatar jag paprika och jag tycker Apelsin MER smakar kräck. Det var nog allt för mig. Tack och hej leverpastej. =)


Göra toa besöket roligare ??

Som om det inte vore tillräckligt roligt ;)


5 dagar kvar

Idag är det mindre dagar kvar än vad det någonsin har varit. Nu kom Bryan Adams upp på Spotify. Den är så bra. Idag har jag typ gjort ingenting och det har varit så skönt. Ska bara njuta av dom sista dagarna och samla kraft inför på Onsdag. Imorgon är pappa ledig så ska förmodligen hänga upp boxningssäcken sen. Ska bli härligt. Jag behöver skor innan skolan börjar och det är inte det enklast att hitta i min storlek men nu har jag hittat flera stycken tror jag. Hoppas bara dom passar. Nää nu är det dags god natt =)


Vill verkligen ha en sån här tröja. Just denna kostar 600:- så ska nog inte köpa den men visst hade det varit skit snyggt. =)


Mer än jag som fick fel tanke ??


Haha upphittad i en Metro på tåget :)


Malmöfestivalen - igen

Det blev Malmöfestivalen 3 gånger i rad men det är alltid kul. Orkar inte skriva så mycket såhär kommer lite bilder ifrån när det var NRJ. Försökte plocka ut dom där man ser något i alla fall. Väldigt besviken på att inte Janet kom men Arash kom och han var cool. Alla andra var väl med bra =)






Haha fin min han har. :)




Sheri eller vad hon hette ... snygg var hon i alla fall ;)




Haha undrar vad folk tänker när dom träffar på oss ;)





Duschen

Nu blir det duschen sen göra sig i ordning innan det bär av. Jag är glad som en get. För sånna är väl väldigt glada. Jäklar vad längt detta inlägget blev ;)


Malmö

Idag blev det Malmö och en väldigt lyckad dag. Köpte allt möjligt kändes det som tänkte fota det och lägga upp det men orkade inte. Ni ska bara veta hur trött jag är. Hihi imorgon bär det av in igen men inte hela dagen som  det blev idag. Ska bli jätte kul. Köpte detta:

- Nudie Jeans

- Boxningsäck & handskar

- Två tröjor

- Almenacka till skolan

- Något mer men kommer inte ihåg. Hihi jaja nu ska jag träna loss i alla fall.

God natt !! =)

'
Vi ska ha såååå kul. Haha.


Min mobil luktar munk

Har inget att skriva men skriver ändå bara för att det ska vara så. Sitter och lyssnar på Ola och livet är bara allmänt härligt. Imorgon blir det Malmö som sagt och på Onsdag. Då ska DTM röja hela stan. Haha se upp nää fy vad kul det ska bli. Ska bara släppa loss totalt och känna att jag lever livet. För sen startar skolan och man dör lite inombords .. haha där kom jag och tänka på Johan Glans. Jag bara älskar honom. Innan jag fyller 20 så ska jag ha sett honom.

Vad kul det hade varit och gjort sån lista innan jag fyller 20. Det ska jag nog ta och göra en dag. Kanske här på bloggen. Nää men varför sitter jag här ?? Jag borde egentligen sova för längesedan för imorgon blir det tidig uppstigning. =)


Jag är nästan lika het som Johan Glans. ;)





Sweet dreams

Just nu är jag jätte dålig på att komma på rubriker men det är ju faktiskt inte hela världen. Ligger och tittar på film som jag har sett några gånger innan. Somnar när som helst känns det som men ska bli skönt att gå och lägga sig tidigt idag. För övrigt blir det Malmöfestivalen imorgon och det ska bli roligt. Jag hoppas på att hitta massvis med kläder. =)


Hemma !!!

Åhh vad skönt det är att vara hemma. Har varit helt trött hela helgen vet egentligen inte varför. Men så blir det ibland. Nu är jag för en gångs skull någorlunda vaken. Ska snart över till Elin och Linnéa och så får vi se vad som händer. Ska nog hitta på något kul. Ni får veta sen förmodligen. Det är sista veckan på sommarlovet så nu får man göra en massa roliga saker innan all tid fösvinner bort till läxor och skit. Men börjar faktiskt bli taggad .. haha hur låter detta när men det är ju nian det är nu det gäller. Nu kör vi !!!! =)


Man måste ju bjuda på sig själv :)


Trött

Jaa lite smått trött börjar man väl bli. Har inte gjort så mycket idag. Städat undan efter går natt. Torkat golv och sånt. Suttit vid datan och varit hos mormor och morfar. Det händer inte säå mycket. Imorgon bär det av till Sjönevad. Det ligger långt upp någonstans mitt ute i skogen. Men folk är där i alla fall. Nää nu ska jag nog ta och kika lite bloggar. Som denna till exempel som är sjukt bra.

Ha en bra dag =)


Snart är det höst. Ska bli ganska härligt. Varje årstid har sin charm.


Sitter och sitter fast nu sitter jag

Hej hej alla bloggläsare. Vaknade kl 10 av att klockan ringde men sen somnade jag om (såklart) så vaknade kl 13 istället och blev jätte förbannad på mig själv. Men det är sånt som händer. När jag steg upp var jag inte så trött men nu börjar det komma lite trötthet. Men ska ändå lägga mig tidigt ikväll för i helgen blir det jobb. Åker imorgon. Egentligen skulle det bli bio ikväll med några från klassen men allting bara sket sig så vi får ta det någon annan gång. Men nu ska jag göra någon nytta. Ha det toppen =)


Jag behöver verkligen nya bilder =)


God natt

Vi klarade typ till kvart över 3 och det är ju ändå några timmar. Nu ligger jag i min säng och ska försöka sova. Vill inte sova bort hela morgondagen så har ställt klockan men tror att jag kommer somna om igen efter att den har ringt men men. Det är ju ändå sommarlov så orka bry sig. God natt :)

Lan 2

Jag är så kreativ när det gäller rubriker. Men men så blir det lätt och räkna hur många inlägg det blev under "Lanet". Jaa sitter här och lyssnar på musik och Linnéa sitter typ bredvid mig och gör något typ msn eller vad det är. Elin ligger i en fåtölj och har nog däckat tror jag. Eller ja jag vet inte riktigt men vi säger det i alla fall. Nu ska nog jag bjuda på lite bilder för det är alltid roligt att titta på. Lite bilder från när DTM gjorde negerbullar utomhus. För det var för varmt ute. Orkar inte skriva något så bilderna får tala för sig själv.











Jaa det var nog allt tror jag. Nu har vi klarat 5 timmar. Undrar hur detta ska gå. =)


Lan 1

Jag börjar redan bli trött vi som sa att vi skulle vara upp länge. Klockan är ju bara halv ett och vi börjar redan blir trött. Men lite till tror jag nog vi klarar. Vi sitter här och är sugna på något typ pizza eller kebab eller falafel eller något annat skit. Gott hade det varit.  Men nu ska jag kolla vidare det kommer nog något inlägg senare.


Åhh kolla osten. Åhh vad gott. =)


Lan

Nu blir det lan med Elin och Linnéa.


Den sätter sig på hjärnan


Kolla vad jag hittade !!

NRJ in the park som bruka ha skit artister ha äntligen bra artister och jag är hemma. Yees :)


Arash

Darin

Någon Sheri fråga mig inte vem hon är ??

Ola Svensson

Behöver jag skriva på denna bilden ??

Janet

Detta måste jag bara in och se :)


Rix fm på malmöfestivalen

Rix fm festival brukar ha väldigt bra artister med sig till malmöfestivalen. Men i år är dom bara helt okej men hade ändå velat se det. Men tyvärr jobbar jag då. Såklart :/


Alcazar

Hassle

Yohanna

Mika

Sarah dawn Finer

Janet & Kim

Janet är nog den jag vill se mest :)


Hatar dessa små kryp


Hatar bananflugor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Förvånad

När jag fick höra att Darin skulle sjunga Michael Jackson medley. Tänkte jag bara nää nää han kommer göra bort sig fullsträndigt. Men shit vad jag hade fel. Det gick ju jätte bra. =)



Hon är skit häftig

Hur gör hon det med glasögonen. Dom ändras ju mitt framför våra ögon. Här med ger jag GAGA titeln trollkarl med eller kanske trollkvinna. =)



En liten videobomb

Den är cool :)


Jag sa ju en liten ;)

Björn var med på sommarkrysset

Att en person kan göra en så glad. Jag blev jätte glad bara dom sa hans namn. Sen log jag på golvet när han körde sitt race.

Han är såå cool :)

God morgon

Då var det ännu en sommardag och det är så härligt det är därför jag sitter inne. Nää men bara en liten stund sen ska nog en del av dagen tillbringas med min granne. Jaa Elin heter hon om ni inte visste det vi detta laget. Trevligt värre. Vet egentligen inte varför jag skriver detta inlägg. Men ibland så händer det bara. Nu är kl 12:03 så nu måste jag gå och mata min katt som jag var och hämta igår. =)


Här är då¨min jätte söta katt. Den heter Karl-Peter. Som rapparen petter fast utan det ena t:et. ;)

Trött som en baby anka

Sitter här nu och försöker hålla mig vaken. Jätte trött. Inatt blev det typ 6 timmar sömn eller något för somnade jätte sent och sen gick man upp 07:30 för att ha en årlig frukost. Det var trevligt. Sen har det blivit steek och lite rullor/inlines/rollerblades. Vad ni nu vill kalla det. Imorgon vet jag inte om det blir stranden det får vi se. Men nu måste jag sova ni får ha det så jätte roligt hoppas ni hittar en snigel utanför dörren imorgon som säger God morgon. =)


Nu har jag kommit till den tröttgränsen då jag skiter i vad jag gör som ni kanske ser. Detta är verkligen inget bra. Så god natt :)

God kväll hela Sverige

Jaa för hela Svergie läser ju min blogg. Men skit samma det är i alla fall kul att skriva ibland. Bara så ni vet är Michael Jackson jätte duktig. Tycker jag hittar nya låtar med honom hela tiden. Han är helt otrolig. LOVE HIM. Ska snart gå och lägga mig för det blir en tidig uppstigning imorgon. Tidigare än idag. Ska nämligen till Brodda för en härlig frukost. Ska bli mysigt. Men nu är det nog dags för mig att leta upp en kudde och sova. En sak till ... viktig sak ... sånna där plider inne i munnen är väldigt störande. Man kan ju inte äta ååhh det är sånt jag blir förbannad på. Detta kändes skönt för mig att skriva. Nu kan jag sova gott. Haha jag är så fjantig men någon ska ju vara det. Nädå detta blev inte alls långt. =)


That´s my name =)

Something is wrong

Idag steg upp kl 9 och jag är helt förvånad själv också. Men det var ganska skönt att vara uppe såhär tidigt. Man hinner sitta vid datan innan det blir varmt ute. I alla fall så var det typ allt jag hade att berätta. Vi ses =)


Äntligen bilder !!!



Knarka sönder


Skön dag

Vaknade vid 13 av att "någon" spelade skit hög musik. Men det var ganska härligt att vakna så. I alla fall sen var min planering att duscha och sen när i Skurup och göra lite ärende. Men solen satte stop för det. Istället har jag legat och solat hela dagen. Det är härligt att äntligen ha lite sommar. Nu ska jag nog spela sims :)


Oförglömlig kväll :)


01:50 - god natt

Tllbaka från allting och tillbaka till någon vardag eller vad man ska kalla det. Orkar inte skriva så mycket. Tänkte faktiskt gå och lägga mig för nu börjar jag bli trött och kommer sova bort hela dagen imorgon om jag inte sover snart. Imorgon händer inget speciellt tror jag. Det är sommarlov så jag ska bara ta en dag i taget. :)


Vi kan ju inte hjälpa att vi är heta. ;)


RSS 2.0