En liten en

Ja det blev bara en jätte liten runda .. typ en trädgårdsrunda .. men här är lite bilder i alla fall =)






Jaa vad ska man säga ... temat för bilderna ser ju är vita blommor och sol i bakgrunden .. haha eller inte nää det bara blev så. Men man ser att det är vår .. och det är härligt =)

Lugnet före stormen ..

.. sa en viss person till mig i morse och jaa det kan man väl säga. Nu är det nästan orkan ute känns det som .. men det är ändå 27 grader och jätte härligt. Det känns kallt för att vara 27 grader men men. I alla fall så var det Torsdag idag eller ja är men skit samma ... Skola som vanligt och fick sluta tidigt. Skönt !! Sen hem och lägga sig och sola lite men först bygga upp ett vindskydd och jaa det blev väl sådär men bättre en innan i alla fall. Haha har ni tänkt på att jag skriver i alla fall typ minst tre gånger per inlägg. Jaja sånt är livet väl ... och ni är ju inte tvingade att läsa alla i allla falll men ni kan ju läsa det andra. Jaa ikväll så blir det kul .. för ikväll är det valborg =)

GLAD VALBORG (eller vad man säger) !!!! =)

Planering

Jag är väldigt seg på att uppdatera men så kan det bli ibland när allt ska hända samtidigt. I alla fall så känns det att det är vår ute nu och I love it men vill ha sommar ... haha blir typ aldrig nöjd. Men vad skönt med lov och bara släppa allt.

Jaja nu är det som det är och det känns som imorgon är den stora dagen eller något .... haha nää kanske inte riktigt men jag har sån kalender och den är ganska stor om man jämför med en liten. Och hela sidan är full.

Det första som händer imorgon som inte brukar hända är att vi har sovmorgon för samlingen är inställd. Sen så ska vi ha matte prov .. vilket inte gillas så mycket men det får väl gå. Sen så ska vi på något möte inför tyskland resan. Jaa vi är där Pontus , Simon och jag.

Men i alla fall sen så typ innan lunch så slutar min skoldag för då ska jag in till Ystad och kolla mitt öra hos doktorn. Sen på kvällen ska vi fotas med Konfan. Haha shit vad det blev mycket men där har ni min dag i ett blogg inlägg. Haha nä men nu väntar TV så vi ses =)

Puss och kram skumbanan


Pictures

Jaa och med våren kommer en massa bilder .. haha .... det blev inte så många för kameran dog men här är några av dom i alla fall =)






Puss och kram skumbanan

Rubriker är svåra att komma på

Jaa som vanligt blev det förra inlägget lite konstigt ... Ni kanske inte fatta vad jag mena när jag sa typ nää nu börjar jag igen eller vad jag sa ... I alla fall så var det för att jag är trött på att min blogg bara handlar om typ skolan jag har faktiskt annat här i livet med men det är typ den som tar upp hela dagarna så man får väl acceptera det. Elin och jag var i alla fall ute och fota innan och tänkte lägga upp lite bilder men har inte hunnit än men antingen kommer dom idag eller imorgon. Ni lär ju märka det =)

Puss och kram skumbanan

Anledningen är ....

Det är 24 grader, vindstilla och hur härligt som helst och där är anledningen till att jag inte har bloggat på typ hela dagen. Nää men har även pluggat lite och varit med E & L ... och imorgon är det måndag och jag vill verkligen inte som vanligt ... men shit nu är jag där igen ... men ska äta nu så vi ses =)

Puss och kram skumbanan

Tomorrow

Jaa och imorgon blir det inte något bloggande för min del. För kl 05:45 åker jag upp till Höganäs för jobb och sedan är jag inte hemma förrän vid midnatt så jag är borta hela dagen. Men ni får ha det så trevligt för det ska jag ha även om jag ska jobba. =)

Puss och kram skumbanan



It´s not me It´s you

Jag gillar inte riktigt Lily Allen riktigt men denna låten kan man inte motstå. =)




Tänkte även lägga in green days nya men hittade tyvärr inte den .. men bra är den eller hur ??

Såhär tradigt kan ett inlägg bli

Det känns som denna bloggen bara blir tradigare och tradigare .... och jag kom på att jag har inte lagt upp bilder på sjukt länge men vad ska man lägga upp ?? En bild på mig ... Ehh nää ... man vill ju inte att alla ska drömma mardrömmar ..... en naturbild .... nää det börjar bli tradigt .... sen kommer jag inte på något annat. Men i alla fall så ska jag försöka bättra mig och skriva roliga inlägg ... haha i alla fall roligare än detta skitet. =)

Puss och kram skumbanan


You make me happy

Johan är seg seg seg på att blogga men jaa det har bara inte blivit sååå ... nu är jag i alla fall här och även denna dagen har gått fort och imorgon är det fredag ... shit nu går det verkligen fort och om det ska fortsätta i denna takten så är det sommarlov imorgon ... men det hade inte gjort mig något. Men först är det lite annat på gång. Jag ska till exempel ta moppe kort .. ja nu har jag bestämt mig nu ska det bli av och det känns faktiskt som det här kommer bli bra. Men nu måste jag fortsätta på läxan. Vi höres väl sen =)

Puss och kram skumbanan

On top of the world

Matte prov imorgon ... suck ... om det är något jag hatar så är det matte. Fastnar vid datan .... som vanligt .... borde skärpa mig men the Computer är som en magnet ..... Snart middag .... Är mat gott ?? Ännu en konstig fråga som dyker upp i mitt lilla huvud ... Detta blir kort igen men är det roligt med långa inlägg eller ska man köra kort ?? Fråga efter fråga .... Moppe eller inte ?? Är det nödvändigt ?? Måste gå ... vill inte ... men måste =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN


Hjärta på vädret

Jaa jag sa att jag skulle blogga nu ikväll men jag orkar liksom inte men jag har ändå inget att blogga om så ni missar inget precis om man säger så ... Men min dag har i alla fall bestått av: skola, läxor, facebook, bilddagboken, msn, runda ute med kompis ... och ja nu tv. Men skola imorgon igen även om jag inte vill men bara det är lika skönt väder imorgon med så är det lungt =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN

Yeeh !!

Jag är lite smått stressad nu för ska ut och ja har egentligen inte tid och skriva så det kommer sen ikväll. Haha jag är knasig =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN

Kvällen spenderas ..

... framför tv:en som vanligt. Idag blir det Wipeout och Söndagsparty ... men nu fortsätter det .. hej då =)

 

Mmm och jag är dålig på att ...

... Komma på bra rubriker. Men det kan inte hjälpas. För jag är jag. Nu sittar jag här och bloggar fast egentligen borde jag göra läxan. Men alltså läxa på en söndag är inte så omtyckt .. Man vill bara skita i det men sen att den är till imorgon gör det lite svårare att skita i den. Men åhh kan man inte bara skit i skolan ... okej hela det förra inlägget handlade om skola typ så nu släpper vi skolan och har lite kul.

Alltså är inte min blogg fruktansvärt tradig .. inga roliga inlägg bara massa tråk, tråk och åter tråk ... Men nu skiter jag i det här och lägger ner. Vi ses någon gång i framtiden =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN

Dagen som kom för snabbt

Usch söndagar är inte mina favorit dagar .. Kan bero på att nästa dag är måndag och sen drar hela skiten igång igen. Jag vill verkligen inte denna veckan .. för vi har massvis med läxor och vi får säkert fler och nu är det så att JohanAhlgren hatar läxor mer än något annat. Men snacka med en viss person i telefon precis och vi kom fram till att så långt är det faktiskt inte kvar till det långa och häliga sommarlovet. Fy vad jag längtar =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN

Music

I mina hörlurar just nu: P!NK - I Don´t Believe You



Min kväll ...

Har bestått av Jordgubbar och TV men nu blir det sängen =)


Jag vill se ...

... Pink i köpenhamn i November .. men det går inte !! Skit också !! Haha vad kul det hade varit men nästa gång hon har turné ska jag i alla fall se henne .. Det kan ni skriva upp !!! Jaa för övrigt så tänkte jag lägga upp lite bilder här på bloggen från kvällen vi hade med klassen där det var mode och sånt ... men strök det när jag fick se bilderna ... haha man vill ju inte skämma ut sig helt .... För övrigt så är det sjukt härligt med helg. Haha =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN


En kväll vid stranden hade inte suttit fel just nu !!

Tack och god natt

Det förra inlägget kanske blev lite konstigt men så blir det i alla fall ... Det var i alla fall inget vanligt ... skit samma livet går vidare. Nu sitter jag här och försöker komma på något att skriva. Kvällen har blivit typ en TV kväll men det var skönt för har varit typ ganska trött hela dagen. Ska snart sova men orkar typ inte göra mig i ordning. Usch !! Jaja får väl sluta skriva innan ögonlocken faller igen. =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN 

Fredag

Känns som detta kommer bli tråkig fredag .... inget händer bara vara hemma. Tråk hela dagen typ bara sitta vid datan. Moppe tankar rullar på ... just nu vill jag ha i nästa sekund inte men sen vill jag. Testar ny stil men kvar på gammalt. Livet utan musik är inget bra liv. Tur det finns. Helg ..skönt sova.. Inget bra ... fattar  ingen ... måste sluta ... =)

Puss och kram skumbanan

Torsdag

Jag har då precis blivit klar med läxorna ... Usch kan man inte bara åka bort från allt detta skitet ... okej så farligt är det inte jag klarar mig än men det känns som vi kommer få tusen läxor nu snart. Haha jag kör på magkänsla eller något.

Jaja innan tänkte jag att jag har jätte mycket att blogga om men nu är det typ helt tomt i huvudet. Är ganska trött efter dagen igår men det går väl. Och jag kanske inte ahr berättat det men igår fick jag reda på att jag, Simon och Pontus ska till Tyskland med skolan på någon resa. Jaa det låter väl roligt ... jaja man missar i alla fall skolan i några dagar ... Så det blir nog bra men det är inte förän i maj.

Jaa och imorgon är det fredag även som det inte känns som det för denna veckan har gått jätte snabbt.Men ska ut ni vi ses kanske senare. =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN



Bara för att jag längtar över mycket till sommaren .. Så att man kan gå runt i shorts och t-shirt och slippa alla jackor och sånt piss.


Snabbt ... som vanligt

Ja det får bli ett snabbt inlägg som vanligt. Ja har då precis kommit hem från den grajen på gummifabriken. Det blev som tur var inte så sent som dom hade sagt. Jaja min dag har i alla fall inebärit lektioner, pizza och sv-projektet nu på slutet. Det var faktiskt roligt att gå men fy f*n vad nervös jag var innan... Haha jag gick som snobb och fjortis. Haha dom andra sa att det gick bra men ja glömde bort en sak så tyckte inte likadant. Men men ganska bra blev det. Riktigt mycket folk var där i alla fall kanska typ 80 pers kanske inte låter mycket men i den lokalen var det fullproppat. Jaja nu ska jag duscha och kolla på tv .... skriver lite imorgon. =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN

Joggingtur

Jaa har då precis kommit hem från en liten joggingtur. Shit vad skönt det var ... jätte härligt väder och inget håll eller så. Jaja innan jag går in i duschen tänkte jag berätta lite om min dag.

Det var som ni vet första skoldagen och ja en skoldag efter lov är som den är. Jag var trött och så men det gick faktiskt ovanligt bra. Det var nästan kul.

Jaja imorgon hoppas vi med det blir kul. Usch imorgon blir det verkligen en heldag i skolan och då menar jag heldag. Vi börjar 8:30 som vanligt och har lektioner till 13:45 och sen ska vi gå och käka pizza någonstans för kl 15:00 ska vi vara på gummifabriken (ungdomsgården i skurup) och där ska vi vara till typ kl 22 för vi ska ha sånt vernissage och annat som handlar om unddomsstilar. Men jaja det går säkert bra .. nu ska jag hoppa in i duschen vi ses =)


PUSS OCH KRAM SKUMBANAN 



Och ikväll blir det smoothie ... den ser nog inte riktigt ut såhär men något liknande =)


Usch

Då har man precis kommit hem från Svedala. Var där med familjen och hälsa på några kompisar till familjen. Nu är jag i alla fall hemma och ska snart gå och lägga mig tänkte bara blogga lite kort.
Usch imorgon ska man upp tidigt och det suger verkligen. Jag vill inte till skolan det kommer bli så hemskt så det knappat är sant. :( Jävla skit .. vi har så mycket saker och läxor att göra denna veckan så vill verkligen inte. Jaja man får väl kämpa på. Vi ses =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN

Yees

Jaa äntligen blev det rätt och headern kom upp med lite hjälp av elin. Är inte särskilt nöjd med den men den får vara så länge.. Det är i alla fall bättre än det andra.. Men nu måste jag ut i det härliga vädret vi ses =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN

Dommedagen

Väldigt tråkig dag idag eller nja sådär. I alla fall så håller jag på att plugga ... blev precis klar med en No rapport nu väntar lite härliga glosor. Har bestämt mig för att vara lite positiv idag även om jag gör läxor. Känns som jag har bestämt mig att vara positiv till skolan och läxor många gånger men det går liksom inte så bra. Jaa sista dagen på lovet men vi håller ut. Man vill typ inte att denna dagen ska ta slut vill bara ha mer lov. Så nu siktar vi in oss på sommarlovet för det är vårt nästa lov även om vi har typ ett två dagars lov om några veckor. Jaja det blir säkert bra vi hörs lite senare kanske. =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN



Någon är ju i alla fall glad bland alla skolböcker

Fortfarande för lite tid

Jaa alltså det är något fel med tiden den räcker bara inte till. Jaja glömde berätta att jag var ute och fotade igår hade hoppats på lite bra bilder men nä såklart inte .. men jaja får väl ta en fotorunda till med E och L. Och idag blev det jobb från kl typ 6-19 men det gick det med. Det är skönt att få in lite pengar nu när man ska köpa nu mobil.  Jaa det blir en liten bildbomb.






Haha den sista bilden kanske inte är så jätte bra men man blir så glad av den så den fick med komma med. Nu får ni ha det så bra. =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN


För lite tid

Jaa känns som all min tid bara försvinner. Har i alla fall kommit hem från farmor och farfar nu och fy så tradigt livet kan vara. Men jaja jag överlevde i alla fall. Imorgon blir det i alla fall jobb i lövestad eller vad det hette. Det blir väl helt okej hoppas jag. Ska bli skönt med lite pengar i alla fall så jag kan köpa en ny mobil. Jag skulle ju beställa en men det gick inte så bra för kan inte bestämma mig. För övrigt måste jag gå och lägga mig nu hade gärna lagt upp lite bilder och fixat bloggen och massor av grajer jag vill göra men hinner verkligen inte för imorgon blir det tidig uppstigning. Usch och snart börjar skolan med jag vill verkligen inte med alla läxor och sånt men 41 dagar kör vi på !! =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN

Kort och lagom eller något

Jaa min blogg får ta mycket stryk nu men så blir det ibland. Nu bär det i alla fall av till farmor för att fira påsk =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN

Långa nätter

Där ute finns en värld av långa nätter .... Jaa sitter här nu och msnar eller vad ni ungdomar kallar det. Nä men sitter och chattar med lite härligt folk. Annars händer verkligen inte mkt ... och imorgon händer väl inte heller så mkt. Men vi ses imorgon .. =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN

41 dagar

Jaa sitter här nu och äter choklad. Haha och det är ganska gott. Jaja jag och Linnéa tänkte gå på sån fotokurs hos Nikon. Men allting är typ fullt så får gå uppe i Luleå. Någon som bor där som kan hyra ut ett rum ?? Haha nää skojade bara får väl vänta på att där blir plats .. om där blir. Annars är det typ bara 4 dagar kvar sen sitter man och har tradiga lektioner igen men det får väl gå för om 41 skoldagar är det sommarlov. =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN


Jag vill till stranden men det är kanske lite kalt ;)

Litet och enkelt

Då var det dags igen. Har typ precis kommit in var ute lite med Elin innan. Vi är väldigt sugna på godis men vi får hålla oss till ikväll för då ska vi ner och handla. Haha jag är sååååå sugen :)

The one and only

God morgon allihopa har typ precis ätit frukost och nu sitter jag här. Jag ska snart göra lite NO läxa även om jag inte vill men sånt är livet. Annars händer nog inget spc man får väl se vad dagen har att bjuda på .... haha där lät det som jag var typ 89 år eller något. Men jaja ska gå och borsta tänderna nu vi höres. =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN


Malmö

Sitter här nu och är ganska trött .. eller jaa mer än ganska trött. I alla fall så bar det av till Malmö idag vid 9 tiden. Första stoppet var på Entré och där handlade jag två T-shirtar tror jag. Sen hittade jag tyvärr inte mer. Men nästa stopp blev i alla fall gågatan och där inne blev det en till T-shirt men hitta ett par skit snygga nudie jeans också men dom fanns såklart inte i min storlek men sen när jag kommer hem har min bror köpt dom i den storleken jag behöver. Surt !! Jaja sen åkte vi till Jägersro center för att hälsa på pappa som står där och säljer munkar. Så åt vi middag och sånt där med. Innan vi åkte vidare till Elgiganten där lilla jag kolla på mobiler. Men kan inte riktigt bestämma mig !! Vilken tycker ni ??
Den första är typ 1500 kronor dyrare än den andra men jag gillar den första mest. Problem !!





Ohh jag har sånt problem !! Men det löser sig hoppas jag =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN


Skit också

Jaa som vanligt gick det inte så bra. Jag fick upp den men den var helt liten så försökte göra en ny men det programmet och jag är inte gjorda för att samarbeta. Men jag ska försöka en gång till men det får bli någon annan gång för nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det Malmö men jag bloggar när jag kommer hem. Hoppas jag hittar något för jag känner verkligen för det och för en gångs skull behöver jag det jag ska köpa. (tror jag) Men jaja nu måste jag gå ha det så bra allihopa. =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN



Något liknande kommer min header se ut om jag får som jag vill ....

Back .. in black

Nu är jag tillbaka till min kära dator. Haha jag hade nog inte överlevt utan en data. Men som tur finns det datorer och jag lever men jag vill ha en bärbar. Men får det när jag börjar gymnasiet om jag kommer in men om inget stort händer så kommer jag i alla fall in på lantan. Haha ... Jaja sitter i alla fall här nu och ska försöka göra en header till bloggen vi får väl se hur det går. =)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN


080409

Jag vet att det är dålig uppdateringar men får väl skylla på tiden som vanligt. Dagen har i alla fall varit helt okej än så länge. Började med en väldigt seg frukost tog säkert en timme för mig men jag titta på tv samtidigt och då kan det bli så. Jaa sen gick jag och la mig igen bara för att jag älskar min sköna säng och det här lov till att kunna ligga och bara göra ingenting. Det är sjukt skönt !! Jaa sen bar det i alla fall ner till gymmet med min broder inte den jag brukar gå med utan den andra lite längre. Jaa det gick väl bra där nere förutom att mådde skit illa i slutet så fick sticka tidigare än vad jag ville men så blir det ibland.

Jaa sen hem och ta en härlig dusch. Sen efter det har jag gjort hemkunskap typ hela dagen men är snart äntligen färdig. Det är fruktansvärt drygt men men. I alla fall bär det av till Mormor och morfar sen för någon fyller år. Jag är så kass på att hålla koll på sånt men jag tror det är Morfar. Jaja ska göra klart det sista på läxan nu så vi ses =)

PUSS OCH KRAM SA PER-JAN

Nummer 90

Jaa det blev ingen glass som jag skrev innan för när vi kom till affären var vi inte sugna längre så vi köpte vars en Loka och en Läkerol. Jaa godare än glass var det i alla fall.

Men nu tänkte jag berätta lite om kyrkan idag.
Jaa det var ganska drygt men inte så som jag trodde det skulle vara. I alla fall så i slutet när vi satt i kyrkan så är där en Tant som är ledare för en grupp Ally eller vad hon heter säger att vi ska gå i kyrkan. Tre gånger under påsken. Men alla andra har sagt att vi får välja en. Så alla blev helt förbannade men vi sa inget till ledarna. Men sen när vi kom hem sa jag till mamma och hon försökte ringa en ledare men hon svarade inte. Men ett sms löste det hela sen så nu ska vi bara gå en gång !! Skönt !! =)



Kanske inte världens bästa bild men alltid något.

GG

GG kan stå för Glad & Galen eller Galen & Glad. Haha ja det blir så när man har för mycket energi. Som ni vet har jag varit i kyrkan hela dagen och det är dryyyyyygt. Okej jag försöker samsa mig men det går inte så bra för fingrarna vill inte som jag vill. Men jag hinner inte berätta mer för nu ska jag tydligen ut och handla glass med min granne !! 

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN =)

060409

Det gick inte så bra med läxan så jag la av med den men en liten bit kom jag i alla fall. Istället försökte jag göra en snygg header till bloggen men det gick inte heller men jag kom längre än vad jag någonsin har kommit innan så tummen upp på det. Sen när inte det gick så tog jag en fotorunda med Elin men jag tror inte det blev särskilt bra foto men man kan ju alltid hoppas.

Jaa imorgon lär det inte bli så mycket bloggande för som sagt är det kyrkan typ hela dagen men om jag överlever så ska jag blogga lite när jag kommer hem. Hoppas jag överlever !! =)



Sista bilden av mig om jag inte överlever dagen imorgon. Gud kanske dödar mig ;) haha =)


Ingen trevlig syn

Jag kollade precis i min kalender och snacka om att mitt humör sjönk. För imorgon står där Heldag i församlingshemmet. Fatta vad det betyder att jag ska vara där från typ 9-15 och det vill man verkligen inte. Speciellt inte när det är såhär fint väder. Men jaja man får väl stå ut för det är snart slut =)

Måndag

Jag tror det är måndag i alla fall. Man blir helt borta när det är lov. När nån frågar vad det är för dag så bara: Det är lov. Som om lov vore en dag ..... Jaja i alla fall så har det verkligen inte hänt mycket idag .. jag tänkte göra lite hemkunskap men som vanligt så har jag inte gjort något utan jag fastnade vid datorn som alltid annars. Men jag får väl ta och skärpa mig. Jaa vi säger väl så. Så ska jag försöka vara lite duktig nu =)


God natt !!

Jaa sitter här nu och håller på att somna så jag tänkte gå och lägga mig men först ett litet blogg inlägg. Dessutom tycker jag det är coolt att börja med God morgon och sen God natt. Jaja i alla fall så kan jag säga att jag älskar lov. Det är så skönt att kunna vara uppe länge på nätterna och sova ut på morgornarna. Det bästa är att ligga och dra sig i sängen när man har vaknat. På vardagar måste man ju gå upp direkt även om jag inte gör det. 

Dessutom vill jag ha en ny design på min blogg. Det är så tradigt att ha det så här sånt skit och man kan inte göra något alls åt det. Men ska försöka ge mig på det någon dag nu på lovet och se om jag lyckas. Jag kan ju alltid hoppas. Jaa men i alla fall säger jag tack och god natt för mig nu. =) 

Just nu: Wipeout & Smoothie


God morgon !!

God morgon. Säger jag fast att klockan är typ 12 men det blir så när det är lov. Men det är härligt att sova ut. Jaja idag blir det kanske inte lika mycket ute som dom andra dagarna för det ser ut som det ska börja regna närsomhelst. Trist !!!
Jag som hoppades att nu var våren här men jaja. I alla fall ska jag nog gå och äta lite frukost nu vi får se om det blir lite mer bloggande sen. Ha det så bra =)


Härliga vår

Det har varit jätte härligt väder idag nästan som sommar. Har gått runt i shorts och T-shirt och det är så skönt att slippa gå rundor med värsta vinter utrustningen. Men snart är vi väl tillbaka till det kalla igen hoppas det dröjer i alla fall till vi börjar skolan. Jaja nu ska jag fortsätta se en film som aldrig slutar. =)


Kort och bra eller något

Jaa vet inte egentligen hur det här inlägget kommer bli men vi kör på.
Såhär ligger läget till just nu:

1. Fredag och en 6 dagars påsklov väntar !!!!! :)
2. Måste gå in i duschen men vill inte.
3. Är skit trött vill bara gå och lägga mig.
4. Våren är verkligen här som jag sa innan. Det var 20 grader när jag kom hem idag !!!! Det är tummen upp på det.
5. Jag längtar till Sommarlovet även om det är härligt med vår och påsklov. =)

Vill ha ...

Jag vill ha och ha och ha men inte betala bara för att jag är jag.
Ny mobil, kläder, laptop .... jag kan fortsätta hela dagen lång.
Nää men en ny mobil behöver jag som jag har skrivit innan dog den ena alltså den höll knappt i ett år !!! (!) Jag vill tillbaka till Nokia 3310 tid då höll fan sakerna mkt bättre. Speciellt nokia. Den jag har ny sålänge tills jag hittar en ny är inte en skönhet precis. Jag tejpa precis ihop den för batteriet åker ut hela tiden och jaa batteriluckan är borta tappade den här om dagen.

Jaja det är i alla fall skönt att det är lov om en dag. Är fruktansvärt trött på skolan. Ska bli skönt att ha långa sovmorgnar och slappe dagar innan hela maskineriet kör igång igen. =)

Våren är här nu !!!



Var precis ute och gick med Elin & Linnéa och shit vad härligt väder. Vi satt till och med och sola ... haha vad många och det blev nu då. Jaja bara så att ni vet är våren nu på väg och det är härligt för det betyder att det börjar närma sig sommarlov och snacka om att jag längtar  =)


Mäktigt om nått


RSS 2.0