Trötta Johan

Sitter nu här och är skit trött !! Har jobbat hela dagen på någon aktion med bonne maskiner. Haha lite skånska där .. Jaja det var j*vligt kallt i alla fall. Visst det var lite sol och vår känsla i mellan åt men sen blev det vinter och kallt igen. Det var i alla fall skönt med en varm och lång dusch när man kom hem. Jaa ikväll så blir det väl melodifestivalen och sen rocksystrar skulle jag tro om jag inte somnar ... För det känns som jag kommer göra det .. Fast det är inte ofta jag somnar någon annanstan än i min säng och knappt där. Men orkar inte skriva mer nu så vi ses !! =)

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din ...

Har inte skrivit på typ hela veckan och det är sorligt. Men ska försöka och skärpa mig lite nu !! Men det är typ som inte tiden räcker till och det kommer den inte göra i nästa vecka heller har jag räknat ut !!  För vi har ett No inlämningsarbete en del so och ett tyska prov. Och jag kommer aldrig hinna !! Jag kunde gjort något i helgen om jag hade haft tid men den är ju redan fulbokad den med !! På lördag ska jag jobba och på söndag är det konfa !! Jäkla skit att man aldrig har tid !!

Jaja men man får väl sitta uppe några nätter och krafsa ner något skit på ett papper och lämna in !! Hoppas alla blir nöjda på den där j*vla skolan !! Är så skoltrött så det knappt är sant ... och jätte stressad till tusen !!

Men nu ska jag inte skriva mer för då läser ingen detta men det gör väl ingen ändå men skit samma !! Nu slutar jag skriva !!!

Monday

Sitter här nu och är helt slut i kroppen. Har precis varit nere och tränat. Var inte riktigt på topp det var ju ändå två veckor sen jag tränade sist men nu kör vi på som vanligt igen. Jaa måndag idag i alla fall och skola. Helt okej väl men drygt att stiga upp så tidigt. Inte så hemskt mkt läxa så det är skönt. Väldigt skönt !! Detta blir bara ett kort inlägg för nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det nog tv:en. Ni får ha det så ses vi !! =)

Söndag

Jaa söndag idag då och det var meningen att jag skulle göra lite läxa men orkar inte så det får vänta. I alla fall så är det skola imorgon och det suger om jag får säga min mening. Detta lovet har gått alldeles för fort och jag har inte ork till skolan. Men man har väl inte så mycket val det är bara att kämpa på.
Jag vet inte vad jag ska skriva så det blir bara en massa skit.

Ett litet inlägg

Fredag idag då och sista dagen på lovet !! Och skit är det men får väl gå ... Där är ju en helg med men den är bara på två dagar. Och det går så snabbt men men. Jaja i alla fall så har det inte hänt så mkt idag. Jag har gjort en MVG uppgift till hemkunskapen. Det var meningen att jag skulle göra två men ja det brukar inte gå som jag vill så varför skulle det göra det idag ?? Jag borde nog hoppa in i duschen nu för snart kommer här lite folk. =)


190209

Jag känner inte för att blogga men gör det ändå. Det har blivit som en vana att slänga in ett inlägg då och då. Men det är väldígt kul att ha en blogg. Men det är synd att den är så svår att fixa till.
Jag tycker min blogg är så ful. Jag skulle vilja ha typ mer design eller vad det heter men så fort jag börja röra i alla koder och sånt så blir det helt fel. Man blir bara så irreterad. Men får väl ta och bita i det för det kan ju bli bra det har jag sett. Det finns ju jätte fina bloggar.

Jaja min dag idag har väl varit som den har varit. Har varit inne i Malmö och köpte gardin till mitt rum och nästan en lampa. Men tyvärr inte. Mamma tyckte inte jag hade plats med den och jag håller med henne lite men den var ju så snygg. När jag såg den jag bara den ska jag ha.
Hoppas den är kvar till nästa gång för jag ger mig inte jag ska ha den. Jag är ganska envis av mig när det gäller sånna saker. Men det är väl bara att leva med det. Men ska gå och lägga mig nu för det är en dag imorgon med eller idag .... äch skit samma ni fattar. =)

Onödigt

Sitter här och tråkar lite nu !! Vet egentligen inte varför jag skriver detta på min blogg men sån är jag. Det känns som det är så mycket saker jag vill ha och göra just nu. Jag vill ha .... en laptop ..... en sjukt varm sommar ...... en resa till ett sjukt härligt land ...... jag vill ha ett långt och härligt lov ....... jag vill ha kläder ..... jag tror ni fattar nu. Det är skit att man aldrig får nått i denna världen men man får väl nöja sig med det man har. Shit vad positiv jag blev helt plötsigt. Lät typ som en vuxen skulle säga det eller något. Men egentligen borde jag gå och lägga mig så att jag får lite sömn. För imorgon bär det av en runda in till Malmö. Men det går nog ganska snabbt ska bara titta på gardin till mitt rum. Jag hoppas jag hittar något. Även om jag inte brukar det men skit samma ..... ooohhh nu blir jag förbannad på mig själv bara för att jag sitter och skriver massa goja. Nää får verkligen sluta nu !!! God natt !! =)



Jag är sugen på onyttigheter och det är riktigt dåligt.
Men har hört att suget kan försvinna om man borsta tänderna så ska nog gå och göra det nu. ;)

Sommar

Johan vill ha sommar !! Nu !! Men det lär väl ta ett tag till .... Sen vill jag också ut och fota en massa. Det riktigt kliar i fingrarna springer runt här och fotar men det blir inget bra. Försöker verkligen tänka till men det går åt skogen. Men det brukar det göra när jag tänker. Men i alla fall så har jag blivit klar med två VG-uppgifter till hem kunskapen nu och det är skönt. Nu väntar bara två MVG-uppgifter hoppas att dom är enklare för det var inte lätt med VG-uppgifterna. Eller jo den ena men skit samma. Var i alla fall och försökte fixa en prao plats hos Lindblads reklam men nej fick man där som på alla andra ställen. Det är verkligen skit svårt. Men jag ger mig inte !! Inte än så länge i alla fall !! ;)



Det får bli en liten sommar bild och så vill jag ha jordgubbar så denna bilden blir bra =)

18 februari

Sitter nu här och har vaknat och sånt. Det blev tårta till frukost för att min bror klarade Släp körkortet. Så grattis till honom. Det känns som detta lovet går alldeles för fort det bara springer iväg. Halva har typ redan försvunnit och jag vill verkligen inte tillbacka till skolan. Det är ju så hemskt med alla läxor och sånt annat skit. Jag som tänkte göra mina VG och MVG uppgifter på lovet men det verkar inte gå så lyckat. Man har liksom aldrig tid och orken finns inte heller där. I alla fall inte till läxor men jag borde skärpa mig det är ju ändå slutbetyget. Men jag hoppas det löser sig. Det brukar det göra. =)

Stranden

Jaa då var man på stranden idag. Hahha det låter helt sjukt men vara där med konfan. Vi var i något litet hus eller något och lyssnade på någon sak. Jaa det var ganska drygt men sen blev det snöbollskrig och sånt. Det var kul !! Jaa är i alla fall hemma nu efter den dryga skiten. Sitter här och lyssnar på musik och annat allmänt skit. Nää men kommer inte på mer och skriva så får väl göra något annat. =)

Oh nooo

Jag kom precis på att jag måste typ stiga upp vid 7 tiden imorgon och det är verkligen det värsta jag vet. Jag hatar att stiga upp tidigt på lov. Det känns inte bra. Jag vet vissa som brukar gå upp då fast att det är lov och jag fattar inte hur dom står ut. Vadå sover dom aldrig eller ?? Okej det gör dom säkert men ska i alla fall nog gå och lägga mig nu så jag kommer upp imorgon. Inte för att jag tror det kommer bli kul men kan alltid hoppas. ;)

Monday

Jaa nu sitter jag här och har precis ätit frukost. Ska egentligen ringa till praoplats men vill inte det är nästan hemskt och jag blir så nervös. Vet egentligen inte varför men jag vill ju praoa hos en fotograf och detta är typ den enda som inte har sagt nä direkt utan mer kanske för vi har pratas via mejl innan men hon tyckte jag skulle ringa. Bläääää. Hoppas hon inte läser detta. Jaja får väl ta och ringa då. Vad ska egentligen hända det är inte precis så att telefonen exploderar eller jag hoppas inte det i alla fall ;)

My life

Jag har varit sjuk dom senaste dagarna så har inte riktigt varit med och bloggat för legat i sängen. Men har sett att dom senaste inläggen typ bara har handlat om att jag är sjuk. Det måste vara väldigt intressant att läsa. Nää jag får väl försöka bättra mig och skriva något intressant istället om det nu går att skriva något intressant om det ska handla om mig. Ni vet jag är inte särskilt intressant som person. ;)

Vill bara tipsa om att ni måste lyssna på Janets Let go. =)

Shit day

Det har verkligen inte varit en bra dag om man säger så. Började med att jag vaknar upp och mår skit. Det känns som där är en stor jävla kniv i min hals. Och så känns det som jag ska kräkas vilken minut som helst. Och så har det typ kännts hela dagen men försöker ändå hela skenet uppe. Det positiva har varit att vi hade sovmorgon och att vi slutade tidigt. Och nu är det lov !!!! Ska bli så härligt med lov. Hoppas man blir lite friskare nu när det är LOV !! Jag måste också berätta att idag hade vi sånt typ oförberet engelskt test. Och jag suger verkligen på engelska. Men hur fan blir man bättre ?? Träning förmodligen men det känns som det inte hjälper. Jaja det kommer väl. =)



Vet inte vad bilden har med det här att göra men tyckter denna bloggen behöver lite fler bilder. Skriv gärna vad ni tycker om min bilden och vad jag kan göra bättre. =)

Snow day

Och här sitter Johan och försöker sjunga med i Janets Let go men kan inte för min röst är nästan borta ! Det hörs som jag har varit på värsta rock konserten eller något men det kan vi säga att jag har för det låter coolt.
Men om man proppar i sig lite Fisherman´s friend så ska det nog gå bra.
Jaa i alla fall om ni inte har märkt det så har det snöat hela dagen. Ganska mysigt men kallt, slakigt och jobbigt samtidigt. Men det är kul att cykla i snö men inte när det snöar. Speciellt inte när man får all snö i mot sig. Blääää på det.

Var precis ute och tog lite bilder i snön. Det blev inte så många men jag hoppas där är någon som är bra =)

Helgen

Väldigt fullt upp har det varit den sista tiden. Därför har det varit dålig uppdatering. I helgen så var det full rulle hela tiden.

Fredagen bestod av akuten och ett kalas men det vet ni redan. Det blev väl ett ganska lyckat kalas. Jag var väldigt trött så jag var inte på mitt gladaste humör men jag blev glad för alla presenter. Det blev i alla fall en del presentkort så nu ska här handlas kläder. Jag fick även The sims 3 fast jag fick inte det. Jaa det får ni klura på ;)


Lördagen bestod av lite HK-läxa på morgonen sen bar det av till Malmö för att se Jesus Christ Superstar med konfa. Den var väl ganska dryg. Men vi kom igenom det hela. Det roligaste var när vi skulle till donkan och virrade rundor i hela Malmö. Sen när vi kom hem vid kvart över 5 tiden så blev man hämtad sen var det racka vägen till Ystad för att fira min Morbror.

Söndagen bestod av dryg kyrka den första timmen sen rolig läsning efter det. Typ till 3 tiden. Sen bli hämtad och åka i överpackad bil till min kusins kalas. Så det har blivit en hel del kalas i helgen men det är bara för alla fyller år vid denna tiden. Ja jag glömde att berätta att jag fick fler presenter på Söndagen för det är ju min födelsedag. Det blev en kameraväska, en ipod och ett presentkort. =)


Bruten näsa (NOT)

Jaa det har hänt en del sen jag skrev sist även om det bara var typ två dagar sen. Jag ska försöka sammanfatta kort och snabbt för måste snart gå. Jaa i alla fall så i Torsdags när vi skulle gå till maten så skojade Pontus och jag lite och på något sätt krockade vi så jag fick hans huvud på min näsa eller vad man ska säga. Jaa det gjorde ont som faaan i alla fall. Men då gjorde det bara ont i näsan. Men sen så gick vi och åt & sånt. Sen tyckte Pontus & Simon att min näsa var sned men jag bara - nää det är nog inte så farligt. Men dom släpa med mig till skolsköterskan. Så frågade hon om jag hade ont ??
Ja det är väl klar jag har annars skulle jag inte vara här. Men sen frågade hon om jag var yr och om jag kunde andas genom näsan och nää jag var inte yr och ja jag kunde andas genom näsan.

Men sen så hade vi tyska lektion och där mådde jag skit. Jag fick ont i huvudet, blev illamående, yrsel och kände mig helt borta. Men jag tyckte ändå att det inte var så farligt så jag fortsatte försöka arbeta. Men det bara fortsatte så sen fick jag åka hem men jag missade bara läxhjälpen. När jag kom hem så mådde jag fortfarande likadant så jag gick och la mig. Det kändes lite bättre när jag låg ner men sen när jag skulle göra någonting kändes det dåligt igen.

Jaa så inatt fick jag bara sova två timmar per gång för det finns risk för att det händer saker om jag sover för djupt i fall jag hade en hjärnskakning. Jaa så det blev ingen skoldag för mig för jag mådde fortfarande dåligt så det blev en vända inom akuten men dom sa så länge jag inte hade svimmat eller spytt så var det nog lungt.

Men nu mår jag bättre jag har bara huvudvärk och jävligt ont i näsan. Hoppas ni läste hela denna väldigt intressanta text. Men skriver sen någon gång för snart kommer alla gäster för att fira att jag fyller 15 !! =)


Onsdag

Jag sitter och lyssnar på The Killers just nu !! Är inte dom skit bra !! Jag tycker det i alla fall. Det är mitt favorit band just nu. Ja men nu ska jag inte sitta här och bara tjata om att dom ÄGER !

Vi hade matte prov idag och fast att jag satt typ längst av alla så hann jag inte rikigt klart men jag tror att det gick ganska bra jag hoppas det i alla fall. Matte är nog det tradigaste ämnet i skolan. Vad har man för nytta av det ?? Det finns ju miniräknare !! Okej man kanske kan ha nytta av det men det är ju såååå drygt att lära sig det. Men det är enkelt att när man kan det.

Sen på tyskan fick vi typ 5 sidor uppg till imorgon och den ena sidan är jätte jobbig. Började på den lite men gav upp ganska snabbt. Pappa får hjälpa mig när han kommer hem. För dom är inne i stan och köper present till mig. Jag fyller ju år på söndag !! Jag fattar inte riktigt att det är 15 år jag fyller men men. Alla förknippar 15 år med moppe. Men jag ska faktiskt inte ha någon moppe. Det känns som jag är den enda i klassen som inte ska ha moppe men så är det nog med. Men jag ska ju alltid sticka ut så det passar väl bra. =)


Klantiga Johan !!

Ni kommer ihåg att ja sa att jag skulle berätta om min måndag och tisdag med. Men nu är det så här att smarta Johan har glömt vad det var han skulle berätta. Jag kommer ju ihåg att det var skola och så men det var något mer jag skulle berätta om som jag har glömt. Eller hur är jag smart ?? =)

Söndag

Och min söndag började med en välbehövlig sovmorgon. Vaknade kanske vid 10 typ faktiskt ganska tidigt för att vara mig. Sen efter frukost och lite bilddagboken och blogg så började jag på min önskemåltid. Det gick väldigt segt hann inte så långt. Men får väl fortsätta någon annan dag den ska ju inte vara inlämnad förrän på måndag. För sen blev det in i duschen och göra sig i ordning för en middag på Brodersstugan i Malmö med hela familjen och lite till. Jag åt Black & White. Det var väldigt gott. Sen efter det bar det av hem till Vibbe. Jag hoppas det stavas så. Jaa vi åt lite onyttigt där. Sen var vi lagom hemma till Beck. =)

Rubrik

Jag har inte bloggat på några dagar nu men ska försöka blogga om alla dagar jag har missat. Det kommer upp snart jag lovar =)

RSS 2.0