Ett kort inlägg

Älskar värme, färgen börjar gå mot brun nu istället för röd, imorgon är det utflykt som gäller, kommer åka mycket buss imorgon. Detta internet är inte bara segt utan vissa hemsidor är blockerade. Typ alla nyhetssajter som expressen och sånt men även de flesta bloggarna. För visso är det bara två bloggar jag har koll på när jag är ute och reser och det är Elins och Linnéas. Men tyvärr så är Linnéas blogg blockerad här borta. Men jag kan läsa Elins i alla fall. Så jag har lite koll på vad som händer. Saknar er mina homies. Saknar dock inte alls Sverige och allt annat skit.

One more day in paradise

Sitter nere vid poolen nu och tar en drink. Haha vi låter ju som värsta alkoholisterna men det är typ här det finns internet och det är nu som jag har tid att checka internet. Dagen har för det mesta spenderats i skuggan på en solstol. Har blivit lite bränd men faktiskt inte så farligt.

Sen lånade vi cyklar och cyklade in till stan för att kolla lite affärer. Finns en gata som är typ som en gågatan med en massa butiker, mest mexikanska men även lite internationella som diesel och Lacoste. Men vi hade inget lås till cyklarna så vi kunde inte gå in i någon butik. Sen mådde lilla Johan dåligt så jag cyklade i förväg till hotellet. Men det börjar bli lite bättre nu, ska snart gå och äta middag.

Bjuder på en dålig mobil bild.
Jävla internet ... Bilden vill inte upp
Bye bye


Mexico here I am

Klockan har precis slagit 5 på kvällen här nu och hemma är den väl runt midnatt. Så nu har vi precis haft vår första hela dag i Mexico. Det är helt underbart här. Vattnet och stranden är som i en film och det är underbart med värme. Resan hit gick väl sådär men det tycker jag alla mina flygplansresor gör. Mådde illa och min mage blir jätte bubblig (haha som när Björn rånar pizzerian) sen får jag värsta huvudvärken och öronen ska vi inte snacka om men förutom det och en till sak så gick nästan allting toppen. När vi kom fram till Miami och skulle till nästa plan fick vi stressa en del men det gick bra tillslut.
Så idag har dagen spenderats på stranden. Så jäkla härligt. Vi har precis tagit en cykel tur för att se lite saker utanför hotellet och handla lite vatten. Har tyvärr inga bilder på datorn än men det kommer någon dag. Kanske inte blir så jätte många inlägg denna resan eftersom det bara finns internet på speciella platser.
Bjuder på denna underbara bilden. Sitter i någonslags bar just nu och dricker drinkar. Jag vet alkoholfritt FTW !!

Sista minuten plugg

Ligger och kollar på en Facebook dokumentär. Det är marknadsförings läxa. Har ju lite saker jag missar nu när jag är borta. Ska kolla en dansk film med sen så lär vi lägga mig vid midnatt. Känns toppen ;) nä nu ska jag kolla min packning en gång till :)

Bye


Sista dagen !!!

Nu jäkla kör vi !!!!! Idag ska bli en toppen dag, det känner jag !!


Kaozz

Känner lite att hela mitt liv är kaos. Åker om typ två dagar och har bara hunnit packa typ hälften av vad jag ska ha med mig. Eller ja jag vet ju knappt vad jag ska ha med mig. Har i alla fall gjort klart proven för denna veckan och börjat packa ner alla plugg saker jag ska ha med på resan. Ska bli skönt att åka iväg men är rädd att allting kommer gå för snabbt. Nä nu ska jag smsa med min Linnéa och checka JS som verkar ha börjat på en ny säsong. Hänger liksom inte riktigt med .. Men men :-p


Yeah eller inte ...

Har blivit klar med alla nivåer. Men ärligt talat så vet jag inte om jag ska vara glad eller ledsen. Har massor av tid över nu men ändå känns som något saknas. Haha så hemskt att att jag gör typ ett helt inlägg om detta spelet. Men det är typ vad mitt liv handlar om just nu ;)


Saturday

Då var det lördag idag även om det känns som en söndag. Kan bero på att jag vaknade upp bakfull som ett svin. I alla fall så var Mormor och Morfar här vid elva tiden och åt frukost med oss. Skulle egentligen stiga upp klockan tio och börja plugga men det gick inte så bra. Mamma väckte mig kvart i elva. Wihoo !! Så efter frukosten skulle jag ta tag i min matte, det är prov på måndag. Men nä jag är verkligen inte taggad för plugg idag. Bara gör massa annat hela tiden. Har pluggat lite Juridik i alla fall. Har läst ett kapitel. Har prov på det på tisdag. Men det jag har gjort mest idag är att spela bilspel på min iPhone. Känns ju toppen !! Har inte alls ångest !!

Längtar i alla fall till ikväll då ska jag bara chilla och kolla på Mission Impossible Three :)

Ni får Ha det bra så pluggar (spelar) jag vidare :)



https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/907806/images/2012/pic_185464590.jpg" class="image">


DTM-Night

Sitter här och chillar i soffan. Äter BJ och kollar på the voice. Detta är mitt första inlägg på ett tag men jag ska försöka bättra mig !!

Haa det !!


Sleep tight

Simon åkte precis hem. Ikväll så har vi suttit och pratat om vår 18-års fest och ätit kebabtallrik. Vi fixade en budget, en spotifylista och sen pratade vi en massa andra saker. Ska faktiskt bli kul att ha fest lite orolig för lite små saker bara, typ kostnaden haha. Så nu ska jag ta och plocka ihop här. Sen ska jag sova. Imorgon ska jag leka Superman och hinna med allt möjligt. Det som står på schemat är: övningskörning, träning, kinesiska plugg, matematik, geografi, historia och ännu mer. DÖDA MIG !!!
Men ska nog gå bra. Sleep tight !!
Påväg in  till Björn. Random bild.

Bored

Jag är lite smått uttråkad ikväll. Har ingenting att göra men samtidigt så pallar jag inte heller göra något. Är så sjukt trött, gick upp halv fem imorse. Allting gick bra på bilskolan. Gick bra i skolan idag med. Det är faktiskt kul att gå i skolan har jag kommit fram till. Sen har jag även kommit fram till att det ska bli roligt att åka iväg till Mexico. Men mest längtar jag nog till Miami och de goda flingorna ... haha så stört!!
Ska ta lite sovmorgon imorgon men annars är det fullt upp med plugg, övningskörning och träning. Längtar tills på söndag då jag ska träna. Så skönt det är. Nu får ni ha det !!!!
Senast i Miami

Thursday

Kom hem från skolan för ett litet tag sedan för jag var och hjälpte till på öppet hus. Så kul det var. Babblade hur mkt som helst haha. I alla fall så ligger jag i min säng nu för att plugga lite teori till bilskolan. Imorgon 07:30 ska jag vara på bilskolan för att köra landsväg. Alltså jag måste stiga upp sjukt tidigt. Så tyvärr får jag nog skippa Jersey Shore idag och det suger !!!!!! Det är så bra det programmet .. Haha !!


Watching TV

Ligger i min säng och tittar på tv. Alltså seriöst jag blir så arg att jag inte vet var jag ska ta vägen haha. Vissa där är ju riktiga svin. Typ den där Ron. Nä jag borde verkligen lugna ner mig nu. Det är ju bara ett tv program.

Vet ni vad jag har kommit på ? Jag längtar till semestern även om det ställer till väldigt stora problem med skolan men det löser sig på något sätt, det gör det alltid.


Ett tips

Det är inte bra att ha tv på rummet när man ska sova.

On my way

Sitter och väntar på tåget. Har varit på körskolan. Gick sådär. Är aldrig riktigt nöjd. Jag är jätte hungrig !! Ska snart få komma hem och äta.

Daniel får underhålla mig påvägen hem. Ska nog plugga matte när jag kommer hem. Känns verkligen att allting är igång nu igen. Säg hej då till min fritid hihi :)


Last call

Precis när bommarna har gått ner så hör jag att jag får ett sms. Det är ganska kallt ute så jag tänker att jag kan vänta och kolla tills jag har kommit på tåget. Men så ångrar jag mig och tar ändå upp och kollar och vilken tur. För där står nämligen att vår första lektion är inställd för läraren är sjuk. Glad för lektionen är inställd men lite sur för att de inte kunnat skicka det lite tidigare. Men mest glad för att jag tog upp mobilen och kollade.

Nu är jag hemma igen men snart ska jag gå upp igen haha. Men orkade inte stå där och frysa så lika bra att gå hem :-) Nu ska jag spela lite spel på mobilen :-p

Take Care


Tonight is the night !!!

Ikväll så är det fest med mina coolingar. Kommer väl vara uppe till fyra inatt eller något. Lite tidigare än vanligt men vi känner att man kan ju inte hålla samma tempo hela tiden. Bjuder på lite bilder så ni inte glömmer hur vi ser ut ;)
Haaa det !!! :D

Vila i frid

Du var min bästa vän. Vi kunde prata om allting tillsammans. Men ditt liv blev så kort och du togs ifrån oss så snabbt. Vill bara att du ska komma tillbaka. Du var den bästa guldfisken jag någonsin har haft. Kommer aldrig glömma dig. Du kommer alltid vara med oss.
VILA I FRID
Mårten Ahlgren
2011-12-11 till 2012-01-06
image description

Matematik

Har suttit och pluggat matematik hela förmiddagen och nu ska jag snart bege mig ut och köra lite med pappa. Vi ska in till Malmö och hjälpa Rickard med en sak och då passar vi på att övningsköra lite. Gillar inte bilen vi ska använda för växellådan lever sitt egna lilla liv. Men men det får väl gå.
Känner mig som världens äckligaste människa just nu. Men det är inte lönt att duscha nu för jag blir ändå så svettig när jag kör sen haha. Det är hemskt men jag blir så nervös över allting så jag bara sitter och svettas. Skit samma. Ska bli skönt att duscha sen i alla fall. Ni får ha det så bra =)

2012

Då var det första dagen på 2012 och vi kan börja räkna ner dagarna som vi har kvar att leva. Nyår var faktiskt riktigt roligt. Skönt att allting gick bra.

Idag har jag bestämt att detta är sista dagen som jag kan slappa. Sen är det dags att sätta igång med saker och ting. Måndag till fredag i nästa vecka så ska jag ställa klockan på morgonen så jag kommer upp och sen ska jag plugga. Jag ska också komma tillbaka till träningen. Har saknat den.

Men det som är det värsta nu efter nyår är att alla har bestämt sig för att bli nyttiga och träna så där brukar vara alldeles för mkt folk där nere. Men men det ska nog gå bra :)

Men nu ska jag bara ligga i min säng och kolla tv. Ha det fett !!


RSS 2.0