Chill mannen !!

Igår var det dags för tenta nummer 3. Den var riktigt krävande och nog den tentan som tog mest tid att göra. Jag tror att jag kommer hamna på precis till gränsen till godkänt. Men vi får se. Det märks att man börjar bli van med tentorna nu. Innan gick man alltid runt och tänkte på de i flera dagar efteråt, man trodde verkligen inte att man hade klarat det och var helt deppig. Men nu bara släpper man det och hoppar på nästa moment direkt. 
 
Vi började med delkursen marknadsföring idag. Hade bara intruduktion. Men det verkar vara intressant, tycker det är roligt med marknadsföring, även om jag tror att det kommer bli lite repetition för min del sen gymnasiet. 
 
Jag skickade sms till killen som hade lägenheten jag var och tittade på. Sa att jag inte var intresserad längre, kände jag jätte taskig. Men så är det ju, kan ju inte ta en lägenhet bara för att jag tycker synd om killen som hyr ut den. Haha. Samtidigt så skickade jag ett mail till en person som ville hyra ut sin lägenhet i Malmö. Såg fin ut. Men det är ju så, man mailar typ 10 pers och om man har tur kanske det är 1 person som svarar. Men jag har ju inte jätte bråttom precis så det är ganska lugnt. 
 
Idag orkar jag verkligen inte plugga, börjar tappa motivationen lite, vill bara chilla. Har ätit lunch och tänkte städa rummet men dammsugaren är sönder så har försökt lagat den istället och tror att jag snart har klarat det. Tog bara en liten paus. Hahah. 
 
Längtar till helgen, på fredag har jag ingen lektion. Så på torsdag efter skolan äker jag till Kstad, sen åker vi ner på fredag eller lördag. Rickard och Vibeke kanske skulle komma på fredag kväll och käka, så isåfall åker vi ner då. Annars åker vi ner på lördagen, för då har Robin grease/19 års/50-tals fest. Ska bli kul. Jag ska vara Danny och Jenny ska vara Sandy. 
 
Mamma och pappa ska upp till Växjö och hälsa på Christoffer i helgen. Liiiide avundsjuk, vill också med. Men hade redan tackat ja till festen, så får väl gå på den istället. Trots allt min kompis som fyller år ju. 
 
Bjuder på en random bild. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

What´s your name ??:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du med en blogg ??:

Kommentar:

Trackback
Fotobloggar bloggar
RSS 2.0