Djupa tankar .. typ

Ibland är livet bajs, ibland är livet tip, ibland är livet top. Just nu känns det mest kaos. Känns som det är tusen saker som snurrar i huvudet på mig. Så många gånger jag har lovat mig själv att inte skriva sånna här sena natt inlägg fyllda med massa onödigt skit. Men nu får ni ett till. 
 
Har tenta på tisdag och känner mig sjukt stressad över den, när fan ska jag hinna med den? Ska även kolla på en lägenhet på lördag och visst det ska väl bli kul. Men det värsta är att mina föräldrar är inte hemma, känns så osäkert utan dem, de har alltid funnits där som min säkerhet. Frågade Rickard om han ville följa med och kolla, men tydligen skulle han iväg på någon lunch men han kanske hann i alla fall. Vi får se, Jenny ska i alla fall med så jag har lite stöd. Läste lite om området och det stod att det var ett av de sämre områdena i Lund, men skitsamma. Jag är inte så fin i kanten, får väl först se hur lägenheten ser ut, jag har inte ens sett en bild på den. Den kanske är skit. Dessutom är det lite tillstånd och sånt som måste fixas innan något händer. 
Men det är väl mest det som snurrar i mitt huvud, allt som man ska tänka på med en lägenhet. Vill jag detta? Vill jag flytta hemmifrån? Vad behöver stå i kontraktet? Kan jag lite på denna människan? Är det lönt att hyra en etta nu om min flickvän kanske med ska börja plugga i Lund snart? Kanske bättre och vänta och köpa en tvåa. 
 
Tusen tankar. 
 
Sen trivs jag inte super bra i Lund heller, det funkar väl. Har kompisar som jag hänger med under dagarna, men sen allt det andra. När de drar ut och festar, eller jobbar på nationer, alla övriga aktiviter. Då har jag inte några kompisar, blir aldrig bjuden på något, frågar aldrig mig. Men det kanske är lite mitt eget fel med, jag kanske borde vara lite mer aktiv. Men allting är så svårt. Vissa dagar känns det som alla gillar mig och andra dagar känns det som ingen tycker om mig. Var ute och gick med Linnéa igår och vi gick och klagade över våra liv. Hon berättade sina problem och sa att jag hade det så bra för jag hade flickvän. Men livet är så mycket mer än att bara hitta något att spendera livet med. Jag är avundsjuk på henne för att hon verkar ha det så kul och festar runt och har fyllt upp. Förlåt om jag tar upp det här, kanske lite opersonligt, men fick aldrig ut det igår och ville ändå skriva av mig nu. Kändes skönt att skriva det. 
 
Känns som jag har tusen fler frågor i hjärnan, men tänkte inte ta upp de här. Tänkte sova istället.
 
Take care, den coole Johan. 
 
Lättar upp stämningen lite. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

What´s your name ??:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du med en blogg ??:

Kommentar:

Trackback
Fotobloggar bloggar
RSS 2.0